Alles positief

levering snel en goed, mooie plant. Zeker tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Afspraak is afspraak en behulpzame chauffeurs

Ben met de start van de Coronacrises begonnen met bestellen. Wij wonen in Bladel en kwamen nogal een bij het centrum in Knesselare om zaken te kopen. Omdat ik inmiddels ook gepensioneerd ben heb Ik meer tijd en zin om zelf in de tuin bezig te zijn. Dat betekent ook grotere volumes planten en anderebenodigdheden. Op de site krijg je alle informatie die je maar kunt wensen, zelfs meer dan bij het centrum zelf omdat het daarvan druk was en ook niet alle medewerkers het goede kennisniveau hebben hetgeen niet verwonderlijk is als je kijkt naar de diversiteit. Thuis op je gemak uitzoeken en bestellen. De procedure is niet ingewikkeld en logisch. Goede relevante informatie tot nu toe nog steeds binnen 4 werkdagen dezulken thuis. Er wordt zeer behulpzaam opgetreden en is vriendelijk met Brabantse inslag. Niet ***len maar poetsen maar wel met een glimlach naar de klant. Grote voordeel is dat je zelfinterpretatie hoeft te regelen voor het vervoer en ook met het ouder worden is de afhandeling zeer uitstekend. Ook de aangroeigarantie wordt daadwerkelijk vorm gegeven. Een keer heb ik daar gebruik van gemaakt en het groenteam reageert snel en adequaat. Kreeg 2 nieuwe klimrozen zonder allerlei mitsen en maren. Ook de kwaliteit van de geleverde plantenkas uitstekend. Dat heb ik bij webwinkels wel anders meegemaakt. Daarom ook mijn score uitmuntend. Dubbel en dwars verdient. Probeer wel dit niveau van kwaliteit en service te handhaven.

Prima service!!

Snelle service, prima kwaliteit en prijs verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede en directe service

Goede service, aardig personeel, goede planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering van kwalitatief goed spul!

Pakket leibomen is kompleet met een duidelijke instructie om te te planten

Weer geweldig!

Ik heb al eerder een bestelling geplaatst en het is weer perfect! Netjes verpakt en prima kwaliteit planten!

• Snelheid/Levertijd

Heel zorgvuldig ingepakt en bezorgd. Ook door Corona langere wachttijden maar nog steeds een prima wachttijd - binnen een week was alles binnen. Kwaliteit van de planten was ik ook heel blij mee. Ga hier zeker vaker bestellen!

Keurig pakket

Kleine bestelling gedaan. Die waren ok. Prima website ook.

• Snelheid/Levertijd

Secure levering van mooie producten

Jullie hebben duidelijk ervaring met het verschepen van planten, ze kwamen perfect netjes aan, en de kwaliteit van de planten is heel goed. Soms is dat anders bij onbespoten planten, maar wij willen alleen maar onbespoten/biologisch ivm het effect op de insectenpopulatie. Super dat jullie zo'n groot assortiment hebben!

Perfecte service ne levering

Voor de vierde keer een bestelling geplaats. Service en levering blijft perfect.

Gewoon goed

Mooie planten voor een juiste prijs

Super en vriendelijk

Prima service en vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Geweldige producten en snel en goed geleverd Planten zien er geweldig uit.

• Snelheid/Levertijd

Altijd plezierig om op deze site wat te bestellen.

Goede kwaliteit planten en goede levering. Mocht er een keer iets niet goed dan wordt het keurig en snel opgelost. Vriendelijke mensen.

Perfect!!

Levertijd sneller dan verwacht, vergeten wat te bestellen daarom tweede bestelling geplaatst en toch in overleg de totale korting gekregen. Netjes verpakt, mooie planten en bomen. Ik zou niet weten wat beter kan niet dus daarom een 10!

• Snelheid/Levertijd

Levering geheel volgens verwachting!

Op basis van gericht zoeken naar een product, ben ik bij de website uitgekomen van Tuinwinkel.nl Zij konden leveren wat ik lokaal in de winkel niet kon krijgen (boompaal en binders). De verzendkosten heb ik hierdoor voor lief genomen. Goede website en ondersteunende filmpjes op YouTube, maakt het compleet.

perfect

vlotte levering, struikjes zodanig verpakt dat deze onbeschadigd waren en ons verzoek om bij levering ons te bellen zodat we de garage konden openen is keurig opgevolgd. Bovendien werden de zware zakken netjes via de garage de tuin in gesjouwd. Top !!

Erg klantvriendelijk

Ondanks de drukte en de wat langere levertijd heb ik gevraagd om ieder geval voor een bepaalde datum de planten te mogen ontvangen, omdat ze voor een andere locatie bestemd waren. Dit werd snel en handig geregeld. De planten waren gezond en goed aan de maat.

Topkwaliteit

Groot aanbod bijzondere planten. Levering volgens afspraak, netjes verpakt en de planten werden zorgvuldig behandeld. Alles staat er nu mooi bij in onze tuin! Wij zijn super tevreden!

Super service

Bezorging precies neer gezet zoals aangegeven. Perfect

• Snelheid/Levertijd

Gebruiksvriendelijke website en correcte, verzorgde levering

De eerste stap in een bestelling is steeds het raadplegen van de website : deze moet gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn, en de nodige en correcte info (info mbt de planten zelf, levertermijnen, beschikbaarheden,...) geven. DIt was het geval bij jullie. Levertermijn was zoals meegedeeld. Verpakking professioneel, toestand vd planten OK (stemde overeen met de bestelling, verzorgde planten). Professioneel over de hele lijn.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goed, snel en betrouwbaar

Bestellingen altijd snel grleverd en goede spullen ontvangen.

behulpzaam, snel geleverd

Na snelle reactie op vragen mijn order besteld.

de bestelling correct en snel geleverd

de bestelling correct en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

heel positieve ervaring: kwaliteit en snelheid en klantenservice super!

eerste keer dat ik besteld heb maar ga dat zeker nog doen. heel snelle levering, ook in België, goeie kwaliteit planten en customer support heel snel en vlot bereikbaar. had een vraag ivm levering omdat ik onverwachts niet thuis kon zijn en heb ik via email snel door kunnen geven. super tevreden!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel