heel positieve ervaring: kwaliteit en snelheid en klantenservice super!

eerste keer dat ik besteld heb maar ga dat zeker nog doen. heel snelle levering, ook in België, goeie kwaliteit planten en customer support heel snel en vlot bereikbaar. had een vraag ivm levering omdat ik onverwachts niet thuis kon zijn en heb ik via email snel door kunnen geven. super tevreden!

Super goed geregeld

Vlak na mijn bestelling kwam ik erachter dat ik iets vergeten was. Was geen probleem kon alsnog bij mijn bestelling gevoegd worden. Snelle levering, duidelijke communicatie over wanneer er geleverd werd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en zorgvuldig verpakt

Geleverd op afgesproken plaats. Prijs kwaliteit heel goed,ga in de toekomst zeker nog bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Perfect verpakt . Planten voor zover ik kan behoorden prima conditie . Ze moeten nog gaan groeien.

Prima webshop

Overzichtelijke website, snelle levering en goede producten.

Top kwaliteit afgeleverd

Top kwaliteit van planten tegen een normale prijs

• Snelheid/Levertijd

Top zaak met goede producten en service!

Al vaker naar volle tevredenheid planten bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Bij nalevering van bestelling nog gratis mooie plant mogen ontvangen! Bedankt!

prima bedrijf

Alles wat ik besteld had werd snel geleverd en zag er goed uit. Nu maar hopen dat de planten het goed gaan doen.

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, snelle levering en waardevolle producten

Wij zijn fan!! Enkel jammer dat er veel uitverkocht is, dan had ik veel meer besteld... Met een mailing allert dat een bepaald artikel terug binnen is zou ik weer bestellen, maar elke dag de site checken is onbegonnen werk.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering keurig volgens afspraak

Bomen waren mooi beschermd ingepakt. Mooie bomen. Aflevering snel volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Van een toom biggen had er ééntje niet de krul in de staart.

De passiebloem is wel erg minimaal en of het deze gaat halen is maar zeer de vraag.

• Snelheid/Levertijd

Verzorgde planten en prima levering

De Tuinplantenwinkel verbaast door zeer snelle en correcte levering van planten die er allemaal erg verzorgd uitzien. Doe zo verder en jullie klantenbestand kan alleen maar groeien.

• Snelheid/Levertijd

snel en compleet geleverd planten zagen er prima uit.

Ik kocht 12 druiven planten, ze werden snel en compleet geleverd. Keurig verpakt. Ik heb ze direct geplant en ze moeten nog uitlopen, ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Tevens via het contactformulier goede uitleg gehad over een vraag die ik had voor een mogelijke volgende aankoop.

vlotte, verzorgde levering

Mooie planten, correct volgens de website beschreven, goed op de hgoogte gebracht van de levering, vriendelijke service van de chauffeur

Goede kwaliteit planten

Fijne webwinkel, de planten worden door een eigen chauffeur gebracht, dus er wordt zorgvuldig met de bestelling omgegaan.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering van de planten.

Gemiste kans

Ik had in eerste instantie ook behoorlijk wat planten in de winkelwagen. Die bestelling had ik niet direct afgerond en de winkelwagen bleek leeg. Jullie site maakt het moeilijk om dingen te bestellen. In plaats ban na een keuze en bestelling door te winkelen, word je steeds teruggestuurd naar vorige pagina’s dus alles opnieuw opzoeken was te veel werk. Aangezien ik schors en aarde echt nodig had, heb ik het maar daarbij gelaten. Mij viel wel op dat een groot aantal planten niet voorradig was. Dat was vorig jaar ook zo, toen dacht ik dat ik misschien te laat was maar dat kan zo vroeg in het jaar niet aan de orde zijn. Voor de bezorging geldt dat het best schrikken is als je op donderdagmiddag een mail gestuurd krijgt dat de bestelling de volgende dag bezorgd wordt en wanneer ik niet thuis ben ergens in de buurt van het huis neergelegd zou worden wanneer ik niet thuis zou zijn terwijl op het bestelformulier vermeld was dat dit midden in de stad niet mogelijk is. Uiteindelijk wordt het wel zo geregeld dat het bezorgd wordt wanneer ik thuis ben, maar het geeft wel stress.

Heel tevreden !

Mooie kwaliteit planten, snelle levering en keurig verzorgd !

• Snelheid/Levertijd

Planten van goede kwaliteit, snel bezorgd.

De planten die ik bestelde werden binnen een paar dagen bezorgd en de kwaliteit was erg goed. Verbeterpunt is de doos waarin ze werden bezorgd, wel netjes en stevig, maar het gekleurde karton is niet geschikt om te composteren.

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering en goede kwaliteit

Steeds goede ervaringen gehad bij meerdere leveringen

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goede planten uitstekend geleverd!

De planten zijn van hele goede kwaliteit, mooie witte wortels in de grote potten en niet ‘potbound’ maar met wat ruimte om te groeien. De prijs was prima en ik ben zeer te spreken over de levering door het bedrijf zelf. Mijn planten stonden goed verpakt rechtop in een open doos, bekleed met plastic, waardoor ze zonder rommel tot op de plaats van bestemming konden worden geplaatst. De chauffeur was zeer correct en ook de tijd& datum waren precies conform bericht. Erg fijn!

Kwaliteit

De geleverde planten zijn van goede kwaliteit. De aflevering was netjes op tijd en de planten waren goed verpakt.

goed!

Keurig geleverd en bezorgd conform je mag verwachten.

• Snelheid/Levertijd

Super goede service, bij zowel bestellen als het bezorgen

Duidelijke informatie bij het bestellen van de planten + het advies hierin. Goede communicatie over de levering en wanneer deze plaatsvindt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en goede levering

Erg tevreden over onze planten. Hele mooie grote exemplaren ontvangen, groter dan vooraf gedacht. Goed ingepakt en snel geleverd. Aanrader!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel