Snelle service, mooie planten.

Snelle levering en uitstekende staat van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van sterke planten

De levering was ruim binnen de afgesproken periode. Opvallend is dw veschermbde verpakking. Er zijn sterk ogende planten geleverd met een goed ontwikkelde wortelkluit. Het is nog te vroeg om het aanslaan te beoordel maar de voortekenen zijn goed.

Geweldig, in één woord

2 rozen, voor onze rozentuin, besteld. Staan nu in de volle grond. Staan er goed voor.

Mooie kwaliteit beplanting

Volgens afspraak geleverd

Alles OK

Snelle levering. Planten in prima staat. Verzorgde verpakking

Zeer te vrede

Roze keurig verpakt geleverd, vriendelijke bezorger. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Top top top

Snelle levering mooie plantjes top

• Snelheid/Levertijd

Prima verzorgd en afgeleverd.

Planten waren keurig verpakt en gelabeld. Plezierig en netjes op gewenste plek gezet.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit en levering was prima

Ik heb verschillende planten besteld ze waren netjes verpakt en naar wens netjes afgeleverd. De planten zagen er goed uit en stond helaas alleen de Latijnse naam op de kaartjes waardoor ik nog even terug op de site moest kijken welke plant welke was, nu alleen afwachten hoe ze het gaan doen.

• Snelheid/Levertijd

prima site met duidelijke omschrijvingen

dit was voor mij de eerste online plantenbestelling en het kan natuurlijk een bezoek aan een tuincentrum niet vervangen maar......de site is duidelijk, prima beschrijvingen en eigenlijk vind je sneller planten dan bij een tuincentrum.

• Snelheid/Levertijd

Wederom zeer tevreden, netjes verpakt, fijne service

Voor de tweede keer besteld en wederom heel tevreden! - makkelijke website om op te bestellen - zeer nette levering (met persoonlijk briefje bezorg(st)er - ook goede communicatie m.b.t. corona (bestelmoment/levering) - mooie, kwalitatief zeer goede producten

Afgesproken tijd.

Breed assortiment. Goed verpakt. Ziet er verzorgd uit. Sommige plantjes zó klein, ben heel benieuwd. Helaas geen antwoord op mijn vraag over evt. levering van nu uitverkochte planten.

Prachtige planten, top service

Hartstikke happy met de service en mooie planten van Tuinplantenwinkel. Keurig op tijd geleverd, vriendelijke service en klantenservice is behulpzaam. Erg blij mee!

Vlot gebracht. Netjes verpakt. Goede kwaliteit plantjes

Snel en goed geleverd.

Planten en grond werden snel en goed afgeleverd.

Fijn bedrijf

Goede bezorgdienst en service Lage vervoerskosten Prijskwaliteit goed

Gewoon goed!

Veel keuze in planten, goede kwaliteit en snelle levering met eigen betaalbare bezorgservice. Vooral dit laatste is een echt een pré voor mij. Ook snel antwoord en advies via email.

Goede service, snelle levering

Voor het eerst bij dit bedrijf besteld. De bestelling werd snel geleverd, de plantjes waren keurig in gepakt.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben tevreden met de planten en de levertijd

xxx

• Snelheid/Levertijd

Prachtige tuinplanten geleverd, conform de gegevens op de site!

De Tuinplantenwinkel heeft bij mij een aantal tuinplanten afgeleverd ( w.o. prachtige ilexen!), na tegenvallende resultaten bij een " andere" tuinplantenwinkel op internet is de Tuinplantenwinkel een voorbeeld hoe het wel kan!. Prachtige planten conform de foto's en gegeven afmetingen op hun site. Resultaat is fantastisch!.

Snel en efficiënt

Snelle en vriendelijke reactie toen ik nog wat te vragen had. Goede aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Niet duur en goede service

Veel keuze. Wordt snel en heel goed afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

zekers de moeite om hier te bestellen

Goede website, met duidelijke uitleg. Levering is perfect, de planten zijn mooi ingepakt en ook van hoge kwaliteit.

Perfecte levering

Alles kwam sneller dan gepland. Mooie grote plantjes. Alles met zorg verpakt.

Mooie planten, nette bezorging

Zeer tevreden over de kwaliteit van de planten. Tijdens de bezorging zijn ze netjes overgekomen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel