Vriendelijk. Zeer goede service en hele goede planten.

Heel goed geholpen.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, de door mij bestelde producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen, zorgvuldig verpakt en geleverd!

• Snelheid/Levertijd

doen wat er gezegd wordt

• Snelheid/Levertijd

wisselend groene beuk iel, lei glansmispel mooi.

chauffeur hele aardige man. de beuk van 80-100 waren iel. alleen rechte stengel. Mijn vorige lading beuk, gekocht ergens anders vorig jaar waren veel voller maar ook stuk goedkoper. deze vallen echt tegen. De lei glansmispels 5 stuks zijn mooi.

Super goed

Super snelle en goede levering

• Snelheid/Levertijd

Bestelling geplaatst. Snel mijn bomen en zakken potgrond ontvangen. Ook zat er een gebruiksaanwijzing bij hoe te planten bij.En ook het geven van info over plant/boom. Verder zeer tevreden over de prijzen die ze hebben.

Planten zorgvuldig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Top geleverd en planten zien er fris en verzorgd uit

Erg leuk en verrassend samengesteld border pakket.

goed geregeld

Goed geregeld; duidelijke website. Puntje voor verbetering laat een foto van het daadwerkelijk te leveren product zien ipv een assortimentsfoto.

• Snelheid/Levertijd

De planten waren in prima staat, de bezorger erg vriendelijk. Helemaal tevreden!

Planten en service tiptop

Bestelling netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden over de levering. De bezorger was vriendelijk en heeft de planten en de potgrond met een steekkar neergezet waar ik het graag wou hebben

Snel en correct bezorgd

Prima informatie over bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Eerste maal hier besteld en naar volle tevredenheid

Correctie levertijd en hetgeen op de site is vermeld zo ziet het er ook uit

• Snelheid/Levertijd

Snel, behulpzaam en goede kwaliteit

Onlangs heb ik besteld bij tuinplantenwinkel.nl en ben zeer te spreken over hoe alles is verlopen. De bezorging verliep vlekkeloos en de bezorger hielp zelfs met het dragen van de Japanse sierkers naar mijn stadse binnentuin. De planten waren goed verpakt en zijn zonder schade aangekomen; de eerste knoppen zitten al op de sierkers!

Zeer te vreden

Goed product,goede levering en betrouwbaar.

Weer perfect

Goede communicatie, prettige levering & mooie producten

Attente service

De bomen werden tijdens de storm bezorgd en mooi op tijd. Bomen zijn prachtig en zoals op de website beschreven.

Snelle service levering super

Alles goed geregeld en volgens afspraak gedaan

Mooie planten.

Leveren goede planten. De bezorging is netjes geregeld.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit en service!

Goede kwaliteit planten en bomen, goede service en advies. Bestel nu al ruim 8 jaar mijn planten en bomen via dit bedrijf en zal het nog jaren blijven doen! Ga zo door met jullie bedrijf.

Prima kwaliteit en levering

Snelle levering, mooie planten van degelijke kwaliteit en netjes verpakt.

Gewoon top!

Al 2 keer een bestelling gedaan bij Tuinplantenwinkel.nl. Van klimmers en struikjes tot bomen. We zullen ook zeker weer een keer bestellen. Levering volgens afspraak met eigen bezorgdienst, tegen eerlijke prijzen. Goede en mooie producten. Vriendelijke bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, niet duur, goed geleverd!

Super plantenwinkel online

Alles netjes geleverd door super vriendelijke bezorger. Planten waren niet uitgedroogd wat je bij andere shops wel eens kan hebben.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel