Heel fijn bedrijf, mooie planten, ondanks drukte toch een snelle levering.

Fijn bedrijf met een goede en duidelijke website. Hierin vindt je veel informatie omtrent het planten maar ook de verzorging. Daarnaast vond ik de aflevering ook heel goed verlopen, de chauffeur heeft alles keurig afgeleverd en neergezet.

• Snelheid/Levertijd

De planten zagen er prachtig uit

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit en snel geleverd

De planten vielen niet tegen toen ze kwamen. Keurig bezorgd met de vrachtwagen, en snel. Natuurlijk moeten ze nog behoorlijk groeien, maar ze zien er stuk voor stuk goed uit.

• Snelheid/Levertijd

zeer vriendelijke staf, excellente planten , echt waarde voor geld

alles werkt zoals afgesproken en alle planten die ik heb gekocht lijken geweldig aan te slaan

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit op het eerste oog

Nogmaals top kwaliteit op het eerste oog! Ziet er gezond en levensvatbaar uit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit planten

Snelle levering en goede kwaliteit planten.

Redelijk

Op zich een goede service alleen was er 1 plantje totaal uitgedroogd en bruin bij aankomst al. Dit is na het plaatsen in de tuin niet verbeterd.

• Snelheid/Levertijd

De levering voldoet in alle opzichten aan de verwachting

Sinds een paar jaar doe ik af en toe een bestellig. Recent heb ik een aantal sierbomen en struiken besteld. Net als eerder weer keurig op tijd en de afmetingden waren exact conform de informatie op de website. Prima dus en ook nog eens afgeleverd door een vriendelijke en ervaren chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Mooie struiken en snelle levering!

Struiken hebben mooie wortels. Snelle levering. Het is nu afwachten of de struiken ook goed gaan groeien.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site en levering, een echte aanrader!

De site vermeld alle kenmerken van de planten, bestellen is gemakkelijk, van de levering word je goed op de hoogte gehouden en de top kwaliteit planten worden netjes verpakt afgeleverd. Echt heel erg tevreden, wat een service dankjewel!!

• Snelheid/Levertijd

De levering werd ondanks de Corona beperkingen snel geleverd. De planten zijn prima en goed verpakt. Dit bedrijf doet wat zij beloven.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website en mooie planten ontvangen.

De website is zeer toegankelijk, goed ingedeeld, een breed assortiment met veel informatie. Bestelling makkelijk te plaatsen, uitlevering binnen afgesproken termijn, planten in goede staat ontvangen, goed verpakt. De grootte en de vorm van de planten voldoen aan de verwachting. Planten zijn conditioneel in een prima staat.

• Snelheid/Levertijd

zou er zo weer bestellen

De planten worden in mooie stevig dozen geleverd. De planten zijn netjes verpakt en werden conform planning afgeleverd. Dit digitale plantencentrum is een echte aanrader!

snel en makkelijk

Bestellen van planten ging eenvoudig en de levering was snel en planten waren goed verpakt.

Fantastisch!

Goed contact en advies via de mail. Compleet en verzorgd geleverd tot in de tuin!

• Snelheid/Levertijd

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en correcte levering

Het grootste pluspunt is de levering! Twee maal correct verlopen en alles netjes tot aan de deur geleverd. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. En ruim assortiment

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bestelling, correcte levering, tevreden klant...

De website is overzichtelijk en informatief correct wat het bestellen van soort en aantal enorm vergemakkelijkt. De levering gebeurde correct. De planten waren met zorg uitgezocht en heel netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering & prima producten voor redelijke prijzen

Snelle levering & prima producten voor redelijke prijzen. Zeker aan te bevelen.

Vriendelijke klantenservice Groot aanbod Vlotte levering

Kwaliteits planten

Tweemaal een bestelling geplaatst en beide keren zeer nette planten ontvangen in goede staat!

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden, snelle levering, mooie plantjes

Tuinplantenwinkel.nl had ik aanbevolen gekregen via familie. Ook ik ben zeer tevreden, vanwege het ruime assortiment, de fijne website en snelle levering na de bestelling. De plantjes zijn allemaal goed afgeleverd en zien er goed uit. De volgende keer bestel ik weer bij hen!

• Snelheid/Levertijd

Snel, goedkoop en goede service

Top! Kan er niet meer van maken!

• Snelheid/Levertijd

Geleverd volgens afspraak, duidelijke website, correcte communicatie

Heb 3 klimrozen besteld, deze zijn bezorgd door een vriendelijke meneer, binnen de aangegeven levertijd en waren zorgvuldig verpakt. De rozen beginnen al uit te lopen!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit! Netjes afgeleverd!

Prima.

Mooie planten. Snelle levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel