tevreden

De producten zijn op tijd en netjes geleverd. Helaas waren ze de potgrond vergeten, maar ook dat is netjes afgehandeld.

Top webwinkel

Ik heb rosa red roze gekocht heel goed kwaliteit planten en ik ben heel blij me.

Perfect!

Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service!

Keurig verzorgd!

De planten, aarde en korrels, zaten netjes verzorgd in de dozen verpakt

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, over kwaliteit planten uitermate tevreden.

Prima website. Grote sortering aan planten. Snelle levering, over kwaliteit planten uitermate tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service!

Super kwaliteit planten en een goede bezorgservice! Heel fijn nu het in deze tijd moeilijk of onmogelijk is om naar de winkel te gaan.

100 punten!!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, snelle en perfecte levering, uitstekend verpakt en mooie frisse plantjes. Het is dat ik graag in tuincentra loop en niet altijd voor 75 euro koop, anders kwam elk plantje uit jullie tuinwinkel!

mooie planten, goede service

Ruime keuze planten. Levering volgens afspraak. Mooie, goed gewortelde planten. Goed verpakt. Niet duur.

Zoals het moet

Alles op tijd, verzorgd ingepakt..

• Snelheid/Levertijd

Alles is compleet geleverd met beschrijving hoe alles te planten

Geweldig bedrijf

Alles perfect geregeld en op tijd bezorg

Gewoon helemaal keurig

Netjes en snel bezorgd. Bij planten eerst afwachten of ze het ook gaan doen :).

• Snelheid/Levertijd

Een leuke en professionele kennismaking

Had een vraagje via mail verzonden, waarop ik een deskundig antwoord kreeg. Spijtig genoeg kon ik niet nog meer fruitboompjes kopen omdat mijn desbetreffende keuzes tijdelijk waren uitverkocht, en dus moet wachten tot de komende teeltlevering. Er werd vakkundig, zonder enige schade geleverd zoals vermeld in de aangekondigde leveringsmail.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt voor een goede prijs. Boven verwachting!

Snel, mooie planten, goed verpakt, goede prijs en goede bezorging. Bezorger behulpzaam en vriendelijk

Toppers

Na levering van een boom die niet aan wilde slaan een aantal mailtjes heen en weer gestuurd. Om de boom even tijd te geven pas na ruim een jaar weer contact dat de boom toch echt was overleden, of het eigenlijk nooit gedaan heeft. Geen enkel probleem, ik kon een nieuwe boom geleverd krijgen, maar ook iets anders kiezen. In plaats van een nieuwe boom hebben we de hele voortuin kunnen voorzien van nieuwe planten! Snelle levering en top afgehandeld! Hou ik van

• Snelheid/Levertijd

ruime keuze en correcte aflevering

website heeft ruime keuze in planten, heesters, bomen. De bezorging is prima. Goed verpakt en prima kwaliteit van de planten.

Heldere informatie

Website geeft uitgebreide informatie over de verschillende planten waardoor je een goede keuze kan maken. Levering was in orde. Grove den had wat steviger in de pot gezet mogen worden en 1 van de 30 asters was ter ziele. Levering van zakken grond was een dag later, maar ik ben daar keurig over geïnformeerd

• Snelheid/Levertijd

Een tweetal druiven, een blauwe bes, wijnbes en appelboom besteld. De bestelling was snel binnen (ondanks corona drukte) en de planten waren goed verpakt en niet beschadigd. Communicatie rondom de bezorging was goed. Voor meer planten zal ik zeker weer hier bestellen.

• Snelheid/Levertijd

De grootte en omvang van de XL vlinderplant etc is enorm verminderd in vergelijking met vorig jaar.

Vorig jaar heb ik veel planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en was ik zeer tevreden over de kwaliteit en de omvang (hoogte, aantal takken en potgrootte) van de planten en de XL planten. Dit voorjaar heb ik weer een aantal planten besteld bij Tuinplantenwinkel en vooral de omvang van de planten, (hoogte en potformaat) waren heel klein en ook de XL vlinderplant was enorm veel kleiner en ieler (veel minder takken en veel kleinere pot) dan die ik vorig jaar had besteld. Heel jammer vind ik dat. Want ik betaalde wel evenveel als vorig jaar en verwachtte dezelfde kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

makkelijk te vinden wat je zoekt en snel in huis

Voor onze duintuin hadden we bepaalde planten gekozen, deze konden we snel vinden. De beschrijving was duidelijk en compleet. Vlot besteld en snel in huis. Top !

Nette en snelle levering

Planten zijn keurig verpakt en onbeschadigd aan gekomen

Positief

Snelle levering. Enige kritiekpunt is dat mailtje over levering volgende dag (zaterdag) vrijdag avond na 19.00 uur is verstuurd. Om die tijd verwacht ik zo'n mail niet meer. Daardoor was de levering op zaterdag een verrassing.

Nette en snelle levering

Snel en netjes geleverd.

Uitstekend.

Prachtige bloemen en bomen alles keurig verpakt. Dit bedrijf raad ik u aan .

Mooie planten geleverd

Ruime keuze aan planten en snel geleverd. Ook goede beschrijving op de site bij elke plant hoe te verzorgen. Alleen jammer dat je voor € 75 moet bestellen wil je gratis geleverd krijgen. Maar verder zeker een aanrader om hier te bestellen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel