Snelle levering en goed product

• Snelheid/Levertijd

Alles was TOP, het bestellen, de levering, en de planten.

Het was precies zoals afgesproken, dus geen enkel minpunt. Het enige waar niet aan voldaan kon worden was een aanvulling op mijn reeds ingediende bestelling. De reden was dat het momenteel erg druk was met online bestellingen, en dat een aanvulling op een reeds ingediende bestelling teveel extra werk en tijd zou vergen. Wat heel begrijpelijk is. maar dit werd keurig netjes gecommuniceerd. Dus niets dan lof voor tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

goeiplante goed in de wortels ziet er allemaal goed uit tijd bezorgt net chauffeur top beter bakker

goed netjes op tijd top chauffeur netjes en mooi planten beter bakker

Zorgvuldige en snelle levering

Zorgvuldig verpakt, snelle levering, mooi plantje

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit is prima, maar ook de service. Bij de bezorging kan je je wensen aangeven, en dat is supermakkelijk.

• Snelheid/Levertijd

Scherpe prijzen, vlotte levering ondanks de corona drukte. De levering was erg goed, de planten netjes verpakt. Wij zijn dik tevreden en er erg blij mee!

Mooie planten, goed geleverd

Planten zien er goed uit. Moeten nog wel aangroeien. Levering duidelijk en leveringsduur zoals op website staat.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van bestelde en goede service

• Snelheid/Levertijd

goede service en prima planten

Ondanks corrona planten snel bezirgd en zoals afgesproken neergelegd op de vooraf doorgegeven plaats. Volgende keer weer bovenaan mijn bestellijst

Goede service, mooie planten

Positief qua levering en kwaliteit

Grote keus planten

We konden uit veel verschillende soorten planten kiezen, de website is niet heel klantvriendelijk. Planten zijn nog erg klein, maar we hopen dat ze het mooi gaan doen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en geweldige goed ontwikkelde en gewortelde planten

Mooie planten en goed ontwikkeld

Fijne website & snelle levering

Eenvoudig te bestellen en keurige snelle levering!

Goed geleverd mooie beuken

Fijne website mooie planten netjes op tijd geleverd

Supersnel en duidelijk

Sneller geleverd dan verwacht. Keurige hulpvaardige medewerker. Goede prijs. Kortom prima service

• Snelheid/Levertijd

Leuke website, eenvoudig bestellen, keurige bezorging, netjes verpakt en hele mooie planten

Service gericht

Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden over de levering van mijn planten. Bij vragen krijg ik snel een antwoord in mijn inbox.

Uitstekende service

Diverse planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. ruime keus, goede prijs, snelle communicatie en levering. Keurig verpakt, planten zien er mooi uit en geleverd cf. afgesproken tijd. Nu afwachten of ze gaan groeien.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en komen afspraken netjes na.

• Snelheid/Levertijd

goed en degelijk bedrijf!

helemaal van brabant naar het hoge-noorden voor een paar boompjes zijn zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging

Goede ervaring

Prachtige planten en optijd aan huis gebracht

• Snelheid/Levertijd

Geweldig goede kwaliteit en zeer goed verpakt en snel bezorgd.

De planten zagen er goed gezond uit en waren zeer goed verpakt in een grote hoge doos voor de klimplanten. Ik zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb. De bezorging was ook snel en vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Bomen waren netjes verpakt en bezorgd

Goede service ! Bomen waren netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Dit had ik niet durven verwachten!

Een van de buren zag ik bezig in zijn totaal aangepakte tuin. Hij vertelde zijn positieve ervaringen met Tuinplantenwinkel. Dus met een gerust hart de nieuwe inhoud van onze tuin aangeschaft. Levertijd was ongeveer 1 week, maar op maandagmorgen 9 uur stond de bezorger van Tuinplantenwinkel voor de deur. In prachtige brandschone dozen stond de bestelling klaar. Het uitpakken was gewoon een feest. Alles in topconditie, goed verpakt en alles superschoon. Nooit gedacht dat dit mogelijk was. Ik hoef nooit meer naar een tuincentrum. Dit is gewoon ideaal, veel dank!!!

geweldig

Was heerlijk zo shoppen voor de tuin. Hoefde ook niet te stressen dat ik thuis moest zijn voor de levering, het stond netjes voor de deur met een kaartje in de brievenbus. levering was ook lekker snel.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel