Besteld en afgeleverd binnen de 10 dagen en kwaliteit geweldig

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, ontzettend netjes verpakt en geleverd!

Mooie planten, van goede kwaliteit. Ik heb nog nergens bestelde planten zo netjes geleverd gekregen. En erg handig dat je aan kunt geven waar ze neergezet kunnen worden als je niet thuis bent. Super!

Goede planten

Netjes

Bestellen was ok. Bezorging redelijk vlot en goed geregeld. Dat je aan kunt geven waar bezorger spullen neer kan zetten is echt top. One of a kind. Planten ook netjes.

• Snelheid/Levertijd

Super verpakt en snel geleverd voor mij al jaren een aanrader

Materiaal klopt en bijna alles groeit en bloeit

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service zijn uitstekend

Goede kwaliteit producten. Eigen bezorg service. Snelle reactie van tuin experts bij vragen.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelde planten zijn netjes geleverd en binnen de gestelde tijd. Het innige nadeel vind ik dat we, nu in deze 'corona' tijd, niet zelf kunnen komen winkelen om zelf de planten te zien en uit te kiezen voor je ze koopt, dat is soms wat lastig in te schatten.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit planten. Paar kleine dingetjes jammer

Was wat lastig bestellen omdat er steeds teveel bestellingen waren, maar alle begrip voor vanwege het hoogseizoen. Pampasgras zat opgevouwen/afgeknakt in de doos, beetje jammer, maar zal vast herstellen later in de lente. Verder had ik graag een tijdsslot gehad voor de bezorging ipv hele dag thuis moeten blijven. Heb helaas geen plek waar bezorgde planten veilig kunnen worden achtergelaten, dus dat was geen alternatief. Ondanks dat de corona-regels het toelaten was er ook geen afhaalmogelijkheid. Maar planten waren verder prima dus alles bij elkaar best tevreden.

Nette levering goed verpakt

Enkele boompjes met blote wortel besteld en klimplanten in pot, was allemaal zeer goed verpakt en netjes geleverd.

Mooie service, mooie planten

De bestelling werd keurig verpakt afgeleverd, precies volgens afspraak. De kwaliteit van de platen was super!

• Snelheid/Levertijd

Bestelling helemaal top in orde

Planten zijn van een goede kwaliteit en de verpakking en aflevering is helemaal in orde

Goede service!

Bestellen via website was duidelijk, bezorging verliep vlot. Aardige bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service. En netjes bezorgd zonder beschadigingen

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een keurige prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding. Keurige bezorging. Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Fantastische winkel en de service

Zeer snelle levering en geweldige producten, mijn tuin ziet er weer mooi uit en klaar voor een nieuw seizoen!

• Snelheid/Levertijd

In een woord : Uitstekend .

De levering gebeurde snel , de planten zagen er gezond uit, de medewerker die de spullen afleverde was erg vriendelijk en bracht de zware zakken grond zelfs helemaal naar de tuin voor me . Het kon niet beter .

Heel tevreden.

Mooie en gezonde planten vers van de kweker , zorgvuldig verpakt en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Als het ook in een woord mag? Super

Gewoon eens een bedrijf wat doet wat ze zeggen en dan ook nog eens een super service bieden. Het enige wat een beetje jammer is, ze zijn telefonisch bijna niet bereikbaar in deze Corona periode.

• Snelheid/Levertijd

Prima geleverd en goede informatie

Heel fijn dat tuinplantenwinkel.nl gebruik maakt van eigen bezorging. Planten kwamen keurig netjes aan, chauffeur gaf nog de tip om de dozen alvast open te maken zodat de planten konden ademen. De site geeft goede informatie over grootte en onderhoud. Verbeterpunten: Niet alle potjes hadden een naam, het was even zoeken wat wat was, vooral omdat sommige nog uit moesten komen. Op de site staat vaak alleen een foto van de plant zoals deze wordt geleverd. Ik moest vaak op Google verder zoeken naar hoe de plant er in volle grootte uit ziet.

uitstekende communicatie beste website

• Snelheid/Levertijd

Een goed bedrijf en bezorgen naar tevredenheid.

Ik krijg mijn planten netjes en optijd thuis bezorgd. Een duidelijke site om planten te kiezen en te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

prima, vlot ,correct en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Al meerdere malen veel besteld, altijd goede kwaliteit. Ook de website is duidelijk, goede informatie over de planten. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

super manier om planten uit te zoeken en te bestellen.

ik kan thuis rustig planten uitzoeken ( de tuinplantenbijbel erbij en de informatie op jullie site), gebruiksvriendelijk bestellen en tot in de puntjes verzorgde bezorging met vriendelijke chauffeur.

Gewoon Top

Zeer duidelijke webshop en ruime keuze. Hele snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Boom was heel goed verpakt. Zeer vriendelijke bezorger.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel