Besteld en ik had gauw in huis

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en mooie planten.

Altijd keurige afhandeling. Ben er zeer tevreden over.

Kon niet beter

Als nieuwe tuineigenaar ben ik af en toe nog op zoek naar welke planten in mijn tuin kunnen, hoe ik die moet planten en waar ik op moet letten. Het ruime aanbod en de uitgebreide beschrijvingen bij elke plant hielpen me enorm in het uitzoeken van wat uiteindelijk een pruimenboompje en twee bessenstruiken is geworden. Het bestelproces was ook erg gemakkelijk, de prijzen waren naar verwachting en de bezorging was snel en vriendelijk. Ik zou niet weten wat hier nog aan te verbeteren valt. Als ik de rest van mijn tuin ga aanpakken bestel ik hier ongetwijfeld nog een boel meer.

Een echte goede service

Ik ben erg blij met de service van Tuinplantenwinkel. Ik heb veel bestellingen gedaan. Elke keer was de bestelling snel en van hoge kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

De planten en bomen worden uitermate netjes verpakt thuisgebracht.

Uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snel en alles in prima staat

Zeer snel geleverd, allemaal prima in orde, planten gezond en mooi.

Positieve ervaring

Kwaliteit,snelle levering en goede communicatie

• Snelheid/Levertijd

Netjes in dezelfde week bezorgd.

Producten zoals omschreven. Netjes verpakt en gebracht met eigen bedrijfsauto's, die heel mooi schoon en netjes waren. Een visitekaartje van/voor het bedrijf !!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snel in huis.

Ik had vier Witte kornoeljes besteld. Deze kwamen in zeer goede conditie aan. De dag erna gelijk in de grond gezet en een week later zijn er al knoppen ontstaan. Het zou allemaal wat langer duren door corona maar daar heb ik niks van gemerkt. Dus erg tevreden.

Snelle en goede service.

Mooie planten

Planten, bomen struiken worden goed ingepakt en op tijd geleverd. De bestelling was prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit planten, netjes verpakt en volgens afspraak geleverd

Diverse planten besteld bij tuinplantenwinkel.nl. Alle planten zagen ser gezond en netjes uit. De planten waren degelijk verpakt. De levering was vlot en volgens afspraak. Ik bestel beslist vaker.

goede planten

jammer dat er geen tijdsbestek was.

• Snelheid/Levertijd

Netjes en op tijd geleverd

Goed verpakt, service tot in de tuin

Goed geregeld

Planten zijn in perfecte staat bezorgd, goede service

• Snelheid/Levertijd

Bestelling keurig geleverd binnen enkele dagen

Ditto

Mooie planten, netjes bezorgd

Duidelijke website, planten zijn zoals beschreven aangekomen en zeer netjes en zorgvuldig verpakt. Eerste keer via internet planten besteld en beviel zeer goed!

• Snelheid/Levertijd

Bestel en leerproces zeer goed

Perfecte organisatie Deskundige informatie en adviezen bij elke plant. Zeer verzorgde aflevering

• Snelheid/Levertijd

netjes geleverd en alles ziet er verzorgd uit

De Leibomen en planten zagen er goed en verzorgd uit. Enige nadeel is wel dat er veel bloeiende vaste planten uitverkocht waren wat de keuze behoorlijk beperkte. Graag nu niet het excuse van drukte, er is gewoon heel veel uitverkocht

• Snelheid/Levertijd

Goede bezorging, precies op de plaats waar ik het had aangegeven. Strak verpakt met zorg. Ja nu nog afwachten of alle planten het gaan doen. Voor nu voldoet het volledig aan de verwachtingen.

Goede snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Goed bereikbaar, goede planten, netjes en volgens afspraak geleverd

• Snelheid/Levertijd

Heel blij met mijn eerste bestelling , hoop dat het zo blijft.

• Snelheid/Levertijd

goede ondersteuning bij het zelf tuinieren

Goede en overzichtelijke website, duidelijke aanvullende informatie, ruime keuze en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit in planten én service!

Na ons bezoek aan de fysieke winkel in Nederland in het najaar van 2020 hadden we er vertrouwen in : onze bestelling voor leibomen onlangs digitaal gedaan en dit is prima verlopen! We werden zeer goed geïnformeerd over het tijdstip van levering, vriendelijke chauffeur, zeer degelijke en verzorgde planten. We zijn er gerust in dat we deze bomen binnenkort gaan zien groeien en bloeien!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel