Kwaliteit in planten én service!

Na ons bezoek aan de fysieke winkel in Nederland in het najaar van 2020 hadden we er vertrouwen in : onze bestelling voor leibomen onlangs digitaal gedaan en dit is prima verlopen! We werden zeer goed geïnformeerd over het tijdstip van levering, vriendelijke chauffeur, zeer degelijke en verzorgde planten. We zijn er gerust in dat we deze bomen binnenkort gaan zien groeien en bloeien!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk in communicatie over leverdatum en wat te doen bij “niet thuis”. Kwaliteit van de bestelde planten prima.

Goede ervaring.

Mijn ervaring is goed en planten zijn heel goed verpakt en van goede kwaliteit.

Uitstekend zoals altijd

Ik heb nu al een paar keer planten besteld. Altijd volgens afspraak geleverd door vriendelijke bezorgers, zorgvuldig verpakt en goede kwaliteit planten. Zeer betrouwbaar.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snelle levering

Super goede platenwinkel!

Gemakkelijk bestellen, super snelle bezorgservice en mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Over Tuinplantenwinkel ben ik heel tevreden.

Het bestellen was makkelijk. De planten werden vrij snel geleverd. De planten waren netjes verpakt in een mooie door. De medewerker was heel vriendelijk. Over de kwaliteit was ik heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Zeer correcte beschrijving en nette bezorging van de planten

De winkel ontdekt vanwege de corona beperkingen, daarom op internet gaan zoeken naar een winkel met duidelijke uitleg over de planten. De beschrijving van de planten is erg duidelijk. Bij de leibomen zit een heel duidelijk boekje met vele tips om de leibomen te planten en te snoeien. Bomen en planten keurig verpakt en netjes bezorgd door behulpzame bezorger. De planten waren zelfs nog hoger dan op de site aangegeven stond. Topservice en volgende bestelling zeker weer bij deze winkel.

Keurig en zeer netjes

Twee boompjes besteld. Duidelijke informatie, simpele bestelling en keurig netjes door een dame afgeleverd Top

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, goed verpakt, mooie prijs

Producten die ik besteld heb zijn zeer netjes thuis afgeleverd. Zijn goed verpakt en ik denk dat ze op het gebied van prijs bij de goedkoopste van NL horen.

• Snelheid/Levertijd

prima, goede planten en nette levering

Aanrader, goed verzorgd.

Prima, snelle levering

Goed en mooie hortensias

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten, netjes afgeleverd

- bestellen gaat goed via de site, als er ruimte is om te bestellen( door drukte) - na ongeveer 8 dagen een bericht en de volgende dag de levering. - vriendelijke chauffeur die aanbiedt de potgrond en plantjes neer te zetten waar jij ze wilt hebben (achterom in de tuin). - Prima verpakte plantes, die goed uitzien en klaar zijn om te verplanten.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk en via de mails gemakkelijk te volgen.

Mooi product

Geleverd volgens afspraak en product ziet er precies uit zoals omschreven

Gewoon goed geleverd

Bijna een tien, alleen van 1 van de 2 leiboompjes was een hoofdtakje gekneusd. Wellicht dat die het nog wel goed gaat doen Verders zien de boompjes en de bestelde sering er heel goed uit. Ook vriendelijk geleverd met nog veel mondelinge tips. Zou hier zeker weer kopen.

Mooie planten

Goede produkten, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Had al eerder iets besteld en is goed naar behoren verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en mooi product

De bestelling werd goed verpakt bezorgd en ziet er (vooralsnog) mooi uit. Ik heb er vertrouwen in dat de rozen (Bijenweelde rood en geel) goed zullen groeien.

Uitstekende service en kwaliteit

Online bestellen was eenvoudig en duidelijk. Fijn dat er goede uitleg en informatie bij staat over de verschillende planten en bijbehorende producten. Levering aan huis was volgens afspraak en nette bezorging. Dik tevreden dus!

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit van de planten . Ik ga zeker nog meer bestellen

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snel bezorgd!

De Lonicera henryi - XL waren inderdaad groot en van goede kwaliteit. Levering was snel.

Top kwaliteit

Een fijne uitleg over de plant, zodat de keuze makkelijker te maken is. Geleverd binnen het leveringstermijn, planten kwamen perfect aan. De kwaliteit van de planten is uitstekend!

Een mooie verrassing

Stevige planten, goed verpakt, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Enige minpunt is dat niet op elk moment bestellingen te plaatsen zijn ivm drukte. Maar hierdoor wordt wel snel geleverd na plaatsen van de bestelling!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel