Plant ziet er bovenverwachting goed uit

Bang

Bij het inplanten van de rozen was er geen kluit gevormd. De roos zat zo los in de grond dus ik hoop dat ze aanslaan.

Keurige levering volgens afspraak

Bij bestelling wordt al meteen aangegeven dat levering pas na enkele dagen kan plaatsvinden. Maar precies volgens belofte 3 hele grote planten na 3 dagen! Fijn ook dat je kan aangeven waar je geleverd wil hebben als je niet thuis bent. Voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Prima afgeleverd, met zorg verpakt

Goede ervaring

Goede en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van de planten is erg goed de levering is erg goed Ik koop graag bij Tuisplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus tegen een redelijke prijs

De keus is ruim tegen een redelijke prijs. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling wordt snel en vakkundig bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Super! Snelle levering en heel netjes geleverd. De planten doen het goed. Erg tevreden

Altijd weer goed

Snel en mooie planten

Gewoon prima

Prima kwaliteit planten en alles snel en veilig geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Grote keuze, kwaliteit en service tot in de tuin en verder.

Wederom alles tot in de puntjes geregeld. De service, letterlijk, tot in de tuin, is fantastisch. Daarbij nog wat advies bij de aflevering, maakt het helemaal af. Kwalitatief goede planten, voor een hele schappelijke prijs. Wij bestellen in iedergeval nergens anders meer.

Herhaling vatbaar

Zeer snel levering en mooie planten

Top zaak!

Gevarieerd assortiment en schappelijke prijzen.

Goede beukenhaag, snel geleverd

Ondanks de waarschuwing voor langere levertijd had ik binnen een paar dagen m'n beukenhaag binnen. T gros van de planten stevig en goed geworteld, slechts enkele wat aan dunne kant. Netjes en snel geleverd voor een nette prijs. Goede ervaring.

Geleverd zoals afgesproken

Bloemen kwamen goed verzorgd aan. Op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van de planten en service heel goed

Kwaliteit van de planten is heel goed. Voorzichtig en goed ingepakt. Levering is snel. Chauffeur gaf ook deskundig advies over de planten. Een positieve ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Lei appel werd op de plaats van planting afgeleverd

Onwijs goed!

2 perzikboompjes op deze site besteld en wat een kwaliteit! Dat beloofd veel fruit! De klantenservice is erg vriendelijk en staat direct voor je klaar. De snelle levering was ook top!

Prima service!

Zeer vlot verlopen en de planten zijn volledig volgens verwachtingen. Bedankt!

Mooie planten, goed levering

Ik kwam vooral bij Tuinplantenwinkel terecht door de lei-schermbomen op lage stam, die je niet vaak tegenkomt. In een moeite door ook wat bodembedekkers en klimplanten besteld. Alles keurig geleverd door een vriendelijke chauffeur en keurig verpakt. De bomen zitten goed in de kluit en zien er goed uit (prima vertakt). Nu nog even afwachten of alles aanslaat (helaas nog onverwacht een paar nachten vorst), maar ik heb goede hoop! Ik zou hier zeker vaker bestellen. Wel nog een tip voor de website: je klinkt al snel 'per ongeluk' iets in je winkelmandje als je een product alleen maar wilt bekijken.

• Snelheid/Levertijd

Zeer stipte en correcte levering.

De geleverde planten waren zeer goed verpakt en voldeden aan de grootte en de beschrijving op de website/

• Snelheid/Levertijd

Goede wijn behoeft geen krans

Alles is altijd meer dan goed.

Snel, zorgvuldig en kwaliteit

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en bezorgd, mooie planten

Zeer goed!

Aan te raden!

Prima kwaliteit

De kwaliteit van de boom en heesters die ik heb besteld is prima. Alles was goed verpakt en de aarde was nog vochtig, voor zover van toepassing. Alleen jammer dat er geen indicatie van de bezorgtijd werd gegeven zodat ik hele dag moest zitten wachten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel