Prima kwaliteit

De kwaliteit van de boom en heesters die ik heb besteld is prima. Alles was goed verpakt en de aarde was nog vochtig, voor zover van toepassing. Alleen jammer dat er geen indicatie van de bezorgtijd werd gegeven zodat ik hele dag moest zitten wachten.

• Snelheid/Levertijd

Voor de tweede keer zeer tevreden

Erg tevreden! Weer netjes bezorgd. Op de aangegeven plek neergezet ivm dat ik niet thuis was op het moment van bezorgen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten zien er goed uit.

Zoals titel aangeeft.

Prima zoals altijd.

Prima zoals altijd

• Snelheid/Levertijd

Bestelling binnen 5 werkdagen geleverd. Alle planten netjes verpakt geleverd.

Erg goed

Bestelling geplaatst, goede communicatie en bezorging op tijd. Kleine opmerking ; Relatief grote doos voor het aangekochte product. (een rol jute)

Nette service

De website is duidelijk en bevat veel informatie. Er werd snel gereageerd op mijn mail met een vraag. Netjes!

Snelle bezorging

Ergtevreden over de geleverde planten. Planten zien er mooi fris uit. Ze waren verpakt in stevige dozen en hadden daardoor geen beschadigingen. Hopen dat ze goed aanslaan, maar aan de kwaliteit kan het niet liggen

goede service

Goede service, snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Deer goede prijs kwaliteit verhouding

Kwalitatief goede planten tegen een redelijke prijs ( vaak verschillende prijzen voor verschillende grootte) Ook fijn ze worden thuis bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en super service

Al meerderen keren besteld, groot assortiment, makkelijke website. Erg goede planten ontvangen die allemaal goed zijn gegroeid. Levertijd nu met Covid iets langer dan anders. Aardige en behulpzame chauffeurs, ook contact met de klantenservice (over eigen gemaakte bestelfout) verliep soepel en werd goed opgelost. Super!

Goede levering

Ruime keuze

• Snelheid/Levertijd

Klantvriendelijke website met snelle levering

Goede webwinkel met een snelle bezorg service. De prijzen van de producten zijn zeer scherp.

Mooie planten, snelle levering

Voor het tweede jaar diverse planten bij dit bedrijf gekocht. Beide keren mooie planten, goed verpakt en op afspraak bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Gekregen wat je mag verwachten

Al vaker bij Tuinplantenwinkel gekocht en ook nu weer keurige levering binnen toegezegde termijn en prima verpakt en onbeschadigd afgeleverd. Opnieuw een 'zonnetje in mijn tuin. Super!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten, goede prijs.

Goeden produkten

Mooie planten en snel en netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle en super nette levering

Planten zijn super netjes verpakt en afgeleverd. Nog nooit zo mee gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt!

Hoogte van de bestelde planten komt overeen met de site. Goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Het bedrijf doet wat ze zeggen dat ze doen.

Een overzichtelijke website en een eenvoudig bestelproces. De planten zijn goed verpakt en worden conform afspraak geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en goede planten

Al vele keren hier besteld en er is nooit iets verkeerd gegaan. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

• Snelheid/Levertijd

Prima! Mooie boompjes, snel geleverd. Enigszins beperkt aanbod fruitboomsoorten. Website niet optimaal voor mobiel.

topper

ruim assortiment en heel scherpe prijs .goedkoper dan bij het plaatselijk tuincenter en dan nog geleverd tot aan de voordeur wat wil je nog meer. Alles geleverd op 2 dagen en planten van goede kwaliteit

Prima!!

Duidelijke site, heldere mail met uitleg over het verloop van de bestelling en bezorging en vriendelijke bezorger. Ook ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de planten/boom/struik!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd in prima conditie

Planten goed verpakt en snel geleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel