Hele mooie boompjes

Mooie boompjes met prima handleiding. Erg tevreden

Geweldige levering top services

Ruim 100 planten besteld, uitstekend verpakt en geleverd. Vriendelijk hulp en ik had een vraag per mail, kreeg direct antwoord niks lijkt te veel. Aanrader ik bestel zeker weer.

Tevreden

De site is heel duidelijk en gebruikersvriendelijk, ruim keuze in assortiment en een goede productomschrijving. Zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en een snelle aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede informatie, gewoon een fijne winkel!

Voor de 3e keer besteld bij Tuinplantenwinkel.Nl. Alles prima in orde.

Prima verzorgde verzending

Compliment voor de planten en de verzending. Alles in goede staat ontvangen!

perfect

goede prijzen, goede service, goede planten. Staat bij mijn favorieten.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goed plantmateriaal en snelle levering

Voor de tweede maal planten voor mijn haag besteld. Planten voldeden goed aan bestelde maat. Wederom goed verpakt en snel geleverd op afgesproken plek.

Erg prettig

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en service.

Handige website. Planten zijn van goede kwaliteit. Levering binnen aangegeven termijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede webshop duidelijk snelle en goede levering

Alles was fijn en goed . Bestelling Informatie Levering En goed corona contactloze aflevering Ja helemaal tevreden

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende ervaring; absolute aanrader.

Zowel het bestellen op de website als het uitleveren is top. De planten worden keurig verpakt en zijn super van kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Super levering snel en goede kwaliteit planten en toebehoren

Goed verzorgd

Super tevreden over levering !

Perfecte service

Alles was heel goed verpakt, en de levering snel en netjes. Zeker een aanrader!!

Geweldig!

keurig om kwart over 8 zijn de planten vorige week zaterdag afgeleverd.

Klantvriendelijkheid keurige producten

Excellent service and plants

Would recommend

Prima webshop

Zo moet een webshop zijn: duidelijke website, goede uitleg, de bestelde planten worden prima verpakt en vrij snel bezorgd. Deze webshop heeft dit allemaal!

Positief.

Mooie planten, goed ingepakt alleen de verzending heeft erg lang geduurd.

Prima verzorgd

Mooie plantjes ontvangen in een uitstekende verpakking. Keurig met eigen busje gebracht

Simpel en kwaliteit

Heldere informatie tijdens het bestellen, goede bezorg service. Ga er zeker vaker bij bestellen en goede prijzen

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes. Rozen zien er goed heel goed uit.

Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Goed verpakt.

Mooie planten, keurig geleverd

Stipte levering, goeie kwaliteit

De bestelling werd snel en stipt op tijd geleverd. De kwaliteit van de planten is goed.

• Snelheid/Levertijd

Blij verrast was ik. Door alles met elkaar denk ik: Website, gemak van bestellen. Duidelijkheid, goede info. Levering was netjes, goed verpakt allemaal, zorgvuldig en met aandacht. Bij een paar planten heb ik zorgen of het goed komt maar ik denk als ik mijn zorg kenbaar maak, ik ook netjes antwoord krijg. Een plant/ struik vond ik er een beetje aangetast uit zien. Dat was het enige wat ik jammer vond. Bij fysiek aankopen had ik die laten staan. Is dat te voorkomen? Heel verrassend dus, deze klantbeleving!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel