Mooie planten mooi verpakt afgeleverd

Goed verzorgde planten werden in mooi verpakte dozen afgeleverd.

prima kwaliteit

Reeds voor de de tweede maal iets besteld en zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring. Zeer goede produkten. Heel vlotte en correcte levering. En betaalbare prijzen. Kortom perfekt!

• Snelheid/Levertijd

Echt super goede kwaliteit qua planten en service !

Planten zijn zoals omschreven . Meerdere keren bestelling gedaan . En alles groeit en bloeit top ! Service is geweldig ! Antwoord op vragen ! Vlugge levering ! Netjes neergezet en ingepakt .

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Planten zijn in uitstekende staat met een dicht wortelstelsel.

Makkelijk bestelling, snelle levering

Levering sneller dan aangegeven en netjes en prima beschermd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben heel erg tevreden over de geleverde planten.

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij tuinplantenwinkel.nl en ben erg tevreden over de geleverde planten, de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Super tevreden

Mooie kwaliteit planten en heel netjes verpakt, en ook de communicatie omtrent de levering was prima,

Uitstekende bestel en leverprestatie

Planten waren makkelijk te vinden op de website en bestelproces was goed. Nette aflevering van de bestelde planten, keurig verpakt in dozen.

Goede en betrouwbare winkel

Goed materiaal je krijgt wat je besteld en snelle levering .planten prima verpakt , enige aanvulling vaste planten vond ik erg klein

Voor herhaling vatbaar

Keurig geleverd. Planten goed verpakt en mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit spullen. Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Fijn bedrijf eerder besteld. Dit keer pech met de bestelling vd 3 amberbomen besteld : 1 rek compleet scheef ??? Geleverd en 2 rechte rekken. De zak met speciale grond voor boom 3 was er niet wel opgelost met extra zak uit de chauffeurs voorraad. De vraag of er een half uur van te voren naar mijn mobiel gebeld kon worden was de chauffeur onbekend. Vr gr

Goede service!

Hele goede service, snelle reacties en keurige levering.

zeer goede ervaring gemaakt

De planten zijn sterk en gezond en waren uiterst voorzichtig verpakt. Mijn bestelling werd vrij snel geleverd en kon bij niet thuis zijn probleemloos achter het huis gezet worden ,met een notitie in de brievenbus. Wel zo fijn :) . Ik ben erg tevreden over deze koop ( heb het in het verleden ergens anders wel heel anders meegemaakt) Dus dikke duim omhoog!

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en nette planten!

De levering kwam binnen 5 werkdagen en het was super netjes en goed verpakt. De planten ogen gezond en houden het nu keurig vol na het aanplanten.

• Snelheid/Levertijd

prima! Ik kan geen minpunten omschrijven.

De bezorging was op tijd en de planten waren keurig verpakt. De bestelde planten zijn van uitstekende kwaliteit.

prima service,

groot assortiment gratis bezorgd vanaf 75,- is prima geregeld. planten zaten goed verpakt en waren in prima conditie.

Excellent!

Easy to use website, clear instructions and great assortment. Fast delivery, and helpful delivery driver (as always)

Uitstekend!

De bestelde planten zijn van prima kwaliteit. De bezorging was snel. Wat ik met name waardeerde was de zorgvuldige verpakking: de planten zaten goed beschermd in een open doos, zodat ze nog licht en lucht kregen.

Uitstekende kwaliteit

De planten zijn keurig en degelijk verpakt bezorgd en ondanks de drukte binnen de beloofde 7 dagen. De bezorger heeft ze fijn achterom ons huis gebracht. En het belangrijkste: ze zijn van uitstekende kwaliteit!

Snel en goed

Planten en bestelde zakken grond werden snel en vakkundig verpakt geleverd. Ben zeer tevreden over de levering. Vrijwel alle planten van de vorige levering hebben deze winter overleefd,

• Snelheid/Levertijd

alles gewoon in orde zoals het hoort

de site is duidelijk met goede informatie om planten uit te kunnen zoeken on line bestellen gaat makkelijk en de levering is op tijd en zorgvuldig verpakt in grote dozen

duidelijke site, prima kwaliteit

De site is erg prettig in gebruik, voorzien van duidelijke foto's en een uitgebreide omschrijving van het product. De bestelling is goed ingepakt geleverd op de door ons aangewezen plek. De kwaliteit van de planten is prima! Wij zijn blij met onze aankoop

Transparant, snel en vriendelijk

Ze reageren snel en uitgebreid op vragen. Hun website en product omschrijvingen zijn van zeer hoog niveau. En een zeer vriendelijke bezorger. Al met al een hele goeie ervaring geweest. Niks op aan te merken.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel