Zeer positief

Mooie duidelijke website, planten zien er mooi en verzorgd uit. Alleen jammer dat de levering zonder tijdstip is ze waren er al om 8 uur en ik was net even de hond uit laten.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling geplaatst. En binnen de afgesproken tijd goed verzorgd afgeleverd. Misschien wel goed om even te vermelden dat één plant er een beetje zielig bij stond. Maar het is een clematis. Die trekt waarschijnlijk wel bij. Advies: even vermelden. En wat te doen.

zeer tevreden

blij met mijn aankoop tot nu, roos netjes verpakt en een brief erbij van hoe te planten, top, zeer tevreden!

Netjes geleverd

De levering zag er goed uit en de prijs en de kwaliteit van de planten was goed.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en planten goed verpakt.

Altijd goed.

Uitstekend!

De bestelde planten waren zeer netjes verpakt en zien er heel mooi en gezond uit, precies zoals omschreven. Tevreden klant!

Goed en accuraat

nvt

• Snelheid/Levertijd

Snel en correct geleverd, goede kwaliteit

Ik heb nu 35 -!- keer besteld bij Tuinplantenwinkel en ik ben nog nooit teleurgesteld. Goede kwaliteit, goede informatie, gezonde planten. Een enkele keer kwam een verkeerde soort mee, maar dat werd snel en bijzonder netjes opgelost. Zeer persoonlijke service en klantvriendelijk. Meer dan tevreden.

Keurig bedrijf

Alles keurig geleverd volgens de bestelling Ik ga hier vaker een bestelling plaatsen.

Topverpakking en levering

Ik heb 8 druivenplanten en 3 bramenplanten besteld en die werden keurig verpakt geleverd. Uitermate tevreden over de kwaliteit van de planten en levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima qua bestelling en bezorging

Makkelijke webshop om te bestellen. Planten zijn goed qua prijs. Een paar plantjes lijken het niet te halen maar we wachten het nog even af.

Snelle en correcte levering

Planten zijn goed verpakt dus niets beschadigd. Voldoende informatie bij de bestelling voor planten en onderhoud

• Snelheid/Levertijd

Snel en keurig afgeleverd.

Bestelling werd snel en accuraat verwerkt. Planten werden met eigen bezorgdienst afgeleverd. Was ook prima ingepakt met ook een instructie voor het aanplanten. Voor de bezorging moet je zelfs niet thuis zijn, ze zetten het indien gewenst neer op de vooraf aangegeven plaats bij de woning.’

• Snelheid/Levertijd

Nette levering en goede kwaliteit

Alles van de bestelling was netjes in één keer goed geleverd. Alles is met zorg verpakt en een vriendelijke bezorger. De jonge plantjes lijken tegen een stootje te kunnen en lijken van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

goede bezorging maar top van de boom was al eerder afgeknapt en met een zijtak weer opgebonden.

Helaas pas gezien toen we gingen planten dat de top in een eerder stadium was afgebroken en er een zijtak van de stam was gebruikt om een nieuwe top te maken. De boom was verder wel gezond en slaat tot nu toe goed aan. Wel jammer dat ik er niet eerder alert op was. Twee keer eerder online besteld het vorige jaar en zeer goede kwaliteit planten mogen ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Top webshop netjes alles geleverd.

Positief bestellen / transactional e-mails / levering.

Top kwaliteit

Perfecte service + Top kwaliteit + snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel doet wat ze beloven!

Uitstekende tuin producten online besteld, alles betrouwbaar en is volgens afspraak thuis bezorgd door vriendelijke medewerker. Top winkel!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en perfecte service.

Na eerdere uitstekende ervaringen weer een bestelling geplaatst bij Tuinplanten. Ook nu weer mooie planten geleverd. Helaas was 1 plant beschadigd, maar dit is perfect opgelost. Ook voor toekomstige bestellingen kies ik zeker voor Tuinplanten.

Helemaal tevreden

De planten werden keurig verpakt op de afgesproken plek bezorgd. Zal daar zeker in het vervolg weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten volgens afspraak geleverd

Zelfs sneller geleverd dan op website vermeld, keurig verpakt, compleet, mooie grote planten en volgens afspraak op juiste plek afgeleverd ivm niet thuis zijn. Hulde!

Super service

De kwaliteit plantjes (bij vlotte groei) zal dit hopelijk ook bevestigen. Maar daar ga ik van uit. Proficiat.

Goede ervaring

Vaker vanuit Weert naar Knegsel gereden om planten te kopen. Zeer tevreden over de keuze en kennis van het personeel. Door de corona maatregelen nu online gewinkeld. Goede site met voldoende informatie over de producten. After pay is mogelijk. Een punt van aandacht: kan er een indicatie omtrent het bezorg moment worden gegeven. Een tijd indicatie bv tussen 8 en 12 of tussen 12 en 4 . Zal zeker weer gebruik maken van de online mogelijkheden

• Snelheid/Levertijd

Snel, lage verzendkosten, goede boomverpakking dus een goede service

Ik was blij verrast dat in deze drukke tijden de levering zo snel was. Afspraken werden nagekomen en er was sprake van een goede prijs- kwaliteit verhouding.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel