Goede kwaliteit en service

De planten zien er goed uit en uit eerdere bestellingen blijkt dat ze ook goed aantrekken en bloeien. De service van het bedrijf is zeer goed!

Kwalitatief goede planten

Goede ervaringen met kwaliteit en verpakking van de planten, mogelijkheid om aan te geven waar de planten neer te zetten, indien niet thuis ook prettig. Minpunt is het aantal planten dat uitverkocht is, en bij drukte niet kunnen bestellen.

Kwaliteit!

Goede en eenvoudige webshop. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Ondanks de drukte had ik met 7 dagen mijn bestelling binnen. De planten waren van een uitstekende kwaliteit. Hier ga ik vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke webshop, Snelle klantenservice reactie!

Producten goed omschreven. Correcte prijzen, vragen over niet leverbare producten snel beantwoord. producten netjes verpakt en afgeleverd.

Klasse leverancier van tuinplanten

De gekochte stuiken zien er mooi en gezond uit. De zending wordt bijzonder goed verpakt en netjes thuisbezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, vlotte en nette afleveringen.

planten zijn keurig in dozen verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede producten

Planten kwamen goed verpakt en de levering was sneller dan verwacht. Planten zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk en zeer goede kwaliteit

Fijn om thuis te kiezen uit een groot assortiment. Levering was snel en de kwaliteit van mijn rozen was uit de kunst.

• Snelheid/Levertijd

Keurig netjes en mooi op tijd

Nette levering, goed verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en zeer goed verpakt. Je krijgt wat je verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooi verzorgd product.

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden met jullie diensten. Heel snel en verzorgd ingepakt en de chauffeur was ook heel vriendelijk. Zal waarschijnlijk nog bij jullie bestellen. Bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Afspraak is afspraak en daar word ik tevreden van.

Eerder planten besteld die het mede door de extreme zomer van afgelopen jaar deels hebben laten afweten. In goed overleg tegen een gereduceerde prijs nieuwe planten besteld en snel op degelijke wijze ontvangen. Perfect gedaan. Dankjewel

goede service

gemakkelijk bestellen en netjes bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Mooi appelboompje, keurig afgeleverd!!!

Zelfbestuivend appelboompje bestelt voor een hele nette prijs. Contact via Internet verliep goed en het boompje werd keurig verpakt afgeleverd door een speciale bezorgdienst. Van dit soort bedrijven wordt ik echt blij. Boompje direct gepoot in de verse aarde en nu maar op de appeltjes wachten. Dankjewel Tuinplantenwinkel.nl!! Vriendelijke groeten, René

het was goed

het was allemaal goed

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

perfect ,zoals het hoort!

goede prijs ,goede kwaliteit, en perfect afgeleverd.

bijzonder goed

aangenaam verrast

• Snelheid/Levertijd

geweldig en geweldig makkelijk!

Ik ken Neutkens al jaren als een fijn tuincentrum en een goede kwaliteit planten & bomen. Heerlijk om daar rond te struinen. De webshop is een geweldige oplossing in deze tijd en t.o.v. anderen ligt Neutkens ruim een straatlengte voor! Ook het grote assortiment en de bezorging zijn super geregeld.

• Snelheid/Levertijd

De eerste keer dat ik bestelde geweldig binnen twee dagen maar deze keer moet ik langer wachten door de drukte ! De e-mail wordt snel behandeld ,

Goede planten gratis thuisbezorgd

Tweede keer dat ik hier heb besteld en de planten zien er weer goed uit!

super

Voor de tweede keer besteld en weer zeer tevreden. Snelle levering, keurig verpakt en goede service.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede website, gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Goede uitleg erbij. Bestelling en betaling verliep vlekkeloos. Snelle levering en zeer tevreden van het geleverde materiaal. Over de hele lijn een zeer klantvriendelijke ervaring. Voor herhaling vatbaar!

zeer goed

zeer goede kwaliteit en service

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging door eigen dienst, goede kwaliteit !

Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten, toch snelle levering. Vriendelijke bezorgers. Goede kwaliteit planten, en goed verpakt !

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel