Super planten

Prachtige jonge gezonde planten, perfect bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Wederom top, kwaliteit in alle opzichten

Het is plezierig om online te bestellen, niet een eindeloze wandel door een groen warenhuis te moeten maken en het supernetjes voor je deur afgeleverd te vinden.

• Snelheid/Levertijd

Kapot materiaal. Toch geplant. Ik dat het zonder bovenkroon ook wel gaat lukken.n.

Moeilijk iets te bestellen. Twee boompjes is gelukt.Maar 3 clematissen niet. Voor deze enquete is wel tijd. Maar de site op deze manier is het einde voor een goed lopend bedrijf. Dat je niet kunt bestellen op een moment zo cruxiaal. Dat moet met toeters en bellen zichtbaar zijn. En als een tweede rode alinea. Ik heb me kapot geërgerd. 6x geprobeerd , 1x iets besteld. De leverancier was okay, the cox oranje was beschadigd, toch geplant. Email werd natuurlijk niet verzonden : in.....ben vergeten. Naam ° verplicht maar in voorwaarden staat'vrijwilliger'. Hoe banaal is dit..

Niets aan te merken

Goede producten

Tijdig geleverd, goede producten. Duidelijk omschreven in de webshop.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en goede communicatie. Plantjes waren prima verpakt en door een vriendelijke chauffeur netjes afgeleverd.

Tevreden

Bestelling netjes aangeleverd, precies datgene ook wat ik besteld had. Wat betreft bestelling goed en duidelijke communicatie. Per plantje korte omschrijving, is goed. Wat ik mis was korte omschrijving hoeveel water planten moeten krijgen voordat ze gepland worden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten met liefde bezorgd

At first I didn't expect such great plants for such good prices. On top of that , the delivery men were friendly, responsible, with sense of humour, and caring. First time I ordered the driver even turned back from another town to bring the plants , when I missed the delivery time. True care for the order. Ordered immediately more plants, and just as pleased oh the second delivery. Surely will be ordering in the future as well.

Snelle levering en topkwaliteit

Op de website worden de planten duidelijk beschreven en het bestelproces verloopt snel en handig. De geleverde planten zijn prima en goed verpakt. Het is heel handig dat je niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging.

keurig verpakt afgeleverd. Prima planten tegen goede prijzen

keurig verpakt afgeleverd. Prima planten tegen goede prijzen

Zeer tevreden.

Prima service. Mooie planten. Goed verpakt.

geweldig

Goede site en bestellen gaat gemakkelijk de levering en de producten zijn zeer goed. Ook de aangroeigarantie is mooi meegenomen. . De verpakking en bezorgen ging zoals afgesproken.

Goede planten

Goede planten goed geleverd, prima

Kwaliteit en goede service

Ik heb een boompje en een struik besteld. Beide zijn aan de zijkant van mijn huis afgeleverd. Goed uit het zicht, keurig verpakt, en beide in perfecte staat. Ik ben heel blij hiermee en ga zeker vaker bestellen.

altijd goed

doen wat ze beloven

Mooie planten goeie kwaliteit

Planten heel zorgvuldig goed verpakt geleverd , zien er heel mooi uit.

geweldig

in een woord een geweldig bedrijf.Verzorging van de bestelling kan niet beter.

Top!!

Snelle levering en perfect verpakt mijn tuinplanten ontvangen. Daarnaast een behoorlijk aantal zakken tuinaarde zonder morren in de achtertuin ontvangen.

Top!!!

Mooie producten en keurig verpakt geleverd. Nogmaals top !! Nu nog alles aan de groei krijgen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

mooie gezonde plantjes

levering mooi op tijd en hele mooie gezonde plantjes ontvangen die perfect verpakt waren

Tevreden

Ik ben net al vorige twee keer tevreden over de kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Communicatie, service en levering zoals Je het niet vaak meer tegenkomt.

Snel antwoord op vragen, duidelijke communicatie. En alles netjes op afgesproken moment geleverd. Plantjes netjes en degelijk verpakt.

Snelle levering, goede service

Bestelling werd snel geleverd, zorgvuldig ingepakt en tot in de tuin gebracht door een vriendelijke bezorger. Heel tevreden!

Makkelijk vlot en correct

Website werkt makkelijk en is duidelijk. Bevestiging per mail ook.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, snel bezorgd, hoge kwaliteit

De planten zien er top uit

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel