Snel en keurig geleverd.

Mooie producten ontvangen.

beter kan echt niet.

Dit is een goede winkel, heel prettig ook gemakkelijke tijden voor online winkelen. Geen blaablaa maar gewoon direkt naar de punt, makkelijk en handige website, goede kwaliteit en snel afgeleverd door hun eigen personeel. De planten zijn groter en hoger dan ik verwacht had. Perfect verpakt en netjes afgeleverd. De prijzen zijn zeker lager dan bij andere websites. Veel keuze met betaal methode, ook achteraf betalen, beter kan echt niet. Ik woon in Deventer, er zijn veel tuincentra in de buurt, maa ik heb bij deze winkel 2x besteld. Snelle verzending service, ik had na 2 dagen al mijn bestelling binnen. En groei garantie is zeker waar. Ik laat mijn planten binnen voor 2 dagen voor dat ik ze in de grond in zet, ze blijven maar groeien, duidelijk te zien elke dag. Tomas NPK Emmaplein 5 7411 cp deventer

• Snelheid/Levertijd

Planten besteld, keurig op tijd voor de deur neergezet.

Snelle service!

Goede prijs kwaliteitverhouding ! En snelle levering. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en vriendelijke bezorging

Alles netjes ingepakt en snel bezorgd. We hebben er twee daarvan meteen geplant in de tuin. Een rhododendron hangt er nu nog een beetje slapjes bij in de pot. We wachten af of hij nog wat opleeft. De andere planten doen het prima. Hopelijk hebben we deze zomer een mooie tuin.

• Snelheid/Levertijd

Prijs, kwaliteit en levertijd waren perfect

Ben blij met mijn roosjes! Goed verpakt werden ze (buiten verwachting) snel geleverd! Bedankt!

gewoon uitstekend

Al eerder wat besteld uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten geleverd door eigen bezorgdienst

De planten zijn correct en goed verpakt afgeleverd door eigen bezorgdienst.

Goede en nette verzending

Ze hebben veel zomerbollen op voorraad en alles is netjes verzonden. 1 bol was niet op voorraad en daar heb ik netjes het geld van terug gekregen. Nu hoop ik dat de tuin straks volstaat met mooie bloemen.

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Tuinplantenwinkel heeft een mooie website die duidelijk en overzichtelijk is en goede duidelijk omschrijven van de planten. Ze leveren de planten heel netjes en snel volgens afspraak en ook goed kwaliteit in verhouding met de prijs.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit geleverd

Mooi plantjes geleverd zoals afgesproken

Snelle nette service

Fijn, mooie planten. Nette service Snelle reactie bij vragen

Netjes bezorgt.

Netjes bezorgt em professioneel verpakt. Goede kwaliteit planten voor een goede prijs.

Prima spul geleverd

In 2 keer weer beukjes, struikjes, plantjes en een paar sierappeltjes (patio) besteld. Ziet er allemaal prima uit. Opvallend was dat bij de eerste bestelling het sierappeltje een stuk forser en meer vertakkingen had dan bij de 2e bestelling, terwijl ze de hetzelfde prijs waren. Opvallend is ook de snelheid waarmee Marc je vragen per mail beantwoord. Heel prettig!

Goed assortiment, goede bezorgservice

Planten kwamen goed aan, werden neergezet op gevraagde plek. De constante mail daarna om een beoordeling achter te laten is wel een beetje irritant.

meer dan tevreden

Prima planten. Dor de bezorgdienst alles mooi achterom gezet.

Makkelijk te gebruiken

Web pagina duidelijk en de keuze uit de planten is snel te maken

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, zorgvuldige levering, goede kwaliteit planten.

Zie bovenstaande zin

Snel en zorgvuldig

Ruime keuze, vlotte levering in stevige en veilige verpakking.

Gewoon top

Keurig bedrijf en het bestelde wordt keurig geleverd

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Goede kwaliteit / prijs verhouding

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf, waar voor je geld.

De service was goed, de planten waren van prima kwaliteit, een snelle levering in een goede verpakking en de bezorgers waren zeer vriendelijk.

Snelle bezorging 4 mooie rozen bezorgd

• Snelheid/Levertijd

goede planten op een nette manier snel bezorgt

nu voor de 2e of 3e keer besteld, de planten worden op een goede manier verpakt en doen het goed in de tuin. Ook prettig dat ze de bestelling gewoon in de achtertuin zetten als je niet thuis bent. Uitgebreidere foto's op de website zou prettig zijn, bij sommige planten staat al het winterbeeld, in bloei, volwasse beeld, zoals geleverd e.d. bij maar lang niet overal.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel