Super, duidelijk

Prima, ook mijn vragen tijdens mijn bestelling zijn goed b antwoord. Planten komen mooi aan

• Snelheid/Levertijd

redelijke prijs, prima plant geleverd en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze op een overzichtelijke site

Annabellen gekocht. Kwamen netjes op de afgesproken tijd, keurig verpakt. Planten staan zijn van goede kwaliteit. Voldoende vertakkingen, stevig en een flinke potmaat.

• Snelheid/Levertijd

Op maandag besteld en op vrijdag inhuis Keurig volgens afspraak op de juiste plaats afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Erg goed en snel en lage verzendkosten

Duidelijke pagina; snel geleverd en duidelijk hiervan op de hoogte gehouden. Wat ik ook fijn vind is dat de bezorgkosten laag zijn. Al vaker hier besteld.

Kan niet gemakkelijker!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en vriendelijk personeel

Hoge kwaliteit

De website en Instagram account spraken mij aan omdat het persoonlijk over kwam. Met gepassioneerde medewerkers.

Mooie kwaliteit planten

Mooie kwaliteit planten en snelle levering. Planten worden zorgvuldig verpakt en door hun eigen bezorgdiensten geleverd

Snelle goede duidelijke afhandeling

Bestelde spullen worden mooi en goed binnen de aangegeven termijn afgehandeld

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Alles deskundig verpakt, goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Helemaal Top!

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en ook deze is weer netjes afgeleverd. Alle planten keurig in dozen verpakt. Helemaal Top!

goede producten, goede bezorging

ik heb al vaker gekocht bij de Tuinplantenwinkel, en ben als altijd tevreden met de planten en de bezorging

Zeer tevreden!

Mijn bestelling werd netjes geleverd, goed verpakt en binnen een paar dagen kon ik het planten in mijn tuin. En laat het nu maar voorjaar worden, zodat ik ervan kan genieten.

• Snelheid/Levertijd

Vakmensen, snelle levering, mooie en goed verzorgde heesters ontvangen

Ondanks corona-drukte supersnelle levering, binnen 48 uur. Heesters zijn deskundig verpakt en vervoerd In prima staat ontvangen. Komen goed overeen met wat ik er van verwachtte.

Prima levering

De door mij bestelde planten zagen er gezond uit en waren keurig ingepakt en werden op de afgesproken tijd bezorgd met de eigen bestelwagen van Tuinplantenwinkel.nl

Correcte levering, supervriendelijke chauffeur

De bestelling werd correct geleverd en de chauffeur bood zelf aan om de zakken achteraan in de tuin af te leveren zodat ik er niet meer mee moest sjorren. Echt heel apart!

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit en handige all in paketten

Mooie leibomen gekocht. Handig dat je alle toebehoren netjes meegeleverd krijgt. Uitgebreide en zeer duidelijke infobrochure met plantinstructies. We konden meteen zelf aan de slag. Correcte en vriendelijke levering.

top

Hel tevreden, planten worden snel geleverd en doen het prima,

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en redelijk snel geleverd.

Voor de prijs had ik kleinere planten verwacht. Ik werd aangenaam verrast.

Goede ervaring. Prima.

De eerste keer dat ik besteld heb via tuinplantenwinkel en dat is prima bevallen. Jammer alleen dat tussen de bestelling en de levering door de corona een lange tijd zit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, snelle reactie op vraag

Snelle levertijd, op professionele wijze vervoerd (2 palmbomen). Na week nog een vraag via email gesteld. Binnen paar uur antwoord gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Heeft wat levertijd maar de planten komen netjes en goed verpakt aan. Vezendkosten zijn ook heel redelijk. Prima service.

Kwaliteit en persoonlijk

De planten waren goed en met eigen transport geleverd, heel persoonlijk. Het potgrond werd geplaatst op plek achter in de tuin, zodat ik niet hoefde te tillen. Zeer goed service. Volgende lading wanneer r uit de maand is.

heel erg goed!

De planten waren netjes verpakt en zagen er erg goed uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel