Duidelijk en goed geleverd

Altijd Goed!!

Zeer snelle levering!!

Geweldige service

Kan niet anders zeggen dan top! Super service met leveren en ook als er iets niet goed geleverd wordt heel netjes opgelost. Ga er zeker nogmaals winkelen!

• Snelheid/Levertijd

Wat een fijne service en heel goede kwaliteit!

Planten en bomen kwamen goed ingepakt aan, allemaal netjes en veilig vervoerd. Planten zien er mooi en gezond uit. Nette en vriendelijke service. Enorme aanrader. We hebben eerder online een bestelling op een andere planten site gedaan, stuk mindere kwaliteit en slecht verpakt, dus extra blij met deze site!

Perfecte kwaliteit!

Mijn bestelling heb ik snel en keurig verpakt ontvangen! Ik ga zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goed verpakt

Dit is de eerste keer dat ik hebt besteld en het zag er netjes uit. Andere dag al geleverd op de juiste tijd zoals was opgegeven. Planten waren goed verpakt in een stevige doos, bij elke plant een label. Hoop dat alles aanslaat, dan ga ik in de toekomst zeker meer bestellen.

Uitstekende service !

Alles was perfect ! Kwaliteit van de planten ,prijs / kwaliteit verhouding ,kwalitatieve verpakking ,uitleg qua verplanting en vlugge levering .Zal de firma zeker aanprijzen !

Prettig en vriendelijk

Eerst info opgevraagd en deze snel en uitgebreid gekregen , zelfs met suggesties waar ik niet aan had gedacht. Daarna besteld. Snel en vakkundig geleverd en planten zagen er uitstekend uit

Goede website, snelle levering

Zeer goed verpakt en mooie/verse planten ontvangen

Goede website en betaalbaar

Heb er 14 planten besteld. Handige website met veel info en mooie prijzen. Levering was goed georganiseerd. Vriendelijk personeel. Planten mooi aangeleverd in stevige doos. Staan inmiddels in de grond. Nu wachten op het groeien en bloeien.

Een aanrader

Communicatie: correct, klaar en duidelijke opvolging Planten: mooie sterke gezonde planten Verpakking: zeer degelijk verpakte planten Plantinstructies bijgevoegd Vrij snelle levering Zeker voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Goed bezig en mooi optijd

Netjes afgeleverd zoals 't hoort en planten zien er top uit

Compleet en keurig geleverd

Dit is de tweede keer dat wij hier bestellen en het zag er beide keren top uit. Alles goed verpakt en keurig afgelever.

prettige online shop ervaring

duidelijke webshop, netjes volgens afspraak alles geleverd, vriendelijke chauffeurs.

Topservice

Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd alles degelijk verpakt en netjes geleverd, binnen de beloofde tijdspanne zoals vermeld op de site. Topbedrijf !

Tevreden!

Planten zien er heel goed uit! Takken zijn mooi evenredig verdeelt, knap werk. Takjes samengebonden geleverd, makkelijker om te planten en veiliger transport. Zaterdag om 8h15 vriendelijk geleverd, gedurende de voormiddag nog kunnen planten!

Fantastische en vriendelijke service

Met mijn bestelling ging iets niet helemaal goed, waardoor ik via mail naar een oplossing zocht. Men was zelfs zo vriendelijk om mij zelfs per telefoon van dienst te zijn, ondanks het feit, dat het het heel druk moet zijn. Ook de bezorging was snel en werd prima en vriendelijk uitgevoerd. Het materiaal zag er goed verzorgd uit. Over de planten zelf kan ik nog niet oordelen, omdat in deze tijd van het jaar nog niet alles boven de grond is, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Bijzonder tevreden

Geleverde bamboe prachtig. Groter en mooier dan ik had verwacht en over bezorging ook zeer tevreden. Tenminste niet in al dat karton verpakt.

Vlekkeloos!

Vlotte en vriendelijke levering!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooi verpakt!

Bestelling ging snel en foutloos, levering was snel met mooie optie om aan de chauffeur te laten weten waar ze eventueel het pakketje mochten achterlaten en als laatste was het uitpakken een verrassing!

Snelle afwikkelingl

Keurig, zorgvuldig ingepakt en afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

voor de vorst planten besteld Ivm de kou later geleverd wat goed was voor de planten Dit ook netjes meegedeeld Planten zagen er uit zoals op foto

goede producten

bestellen ging makkelijk, en bloemen werden volgens afspraak geleverd, echt aan te bevelen

Perfect en snel geleverd

Al een paar keer hier online tuinplanten besteld. Planten worden zorgvuldig ingepakt, zien er goed uit (beeld conform verwachting voor het seizoen) en bezorging is sneller dan verwacht (dit keer zelfs binnen twee werkdagen). Kortom, een tevreden klant.

Top bedrijf

Goed en op tijd geleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel