Prima service!

Duidelijke website en levering werd volgens afspraak nagekomen.

Snelle en goede service

Webshop geeft veel nuttige info en de planten zijn van goede kwaliteit.

Simpelweg? DOEN...AANRADER !!!

Vaker besteld, snelle correcte levering van kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

breed assortiment , scherpe prijzen en snel + gratis bezorgd.

breed assortiment met duidelijk omschrijving en uitleg op de website. scherpe prijzen en snel + gratis bezorgd.

Mooie plant; snel geleverd

Erg mooie plant en binnen twee dsgen bezorgd!

Goede en snelle service.

Om te herhalen

Goede levering

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en prijstechnisch bovengemiddeld

Ik doe dit zelden of nooit: een review geven over een bedrijf, maar nu maak ik een uitzondering. Van bestelling tot levering het beste, wat ik aan online kopen van planten heb meegemaakt: een volledig complete bestellijst en uitgebreide info via de site van alle 75 planten, die ik bestelde, de levering met eigen bezorgdienst op tijd, en de uitstekende verpakking en kwaliteit van de bestelde planten. Maar zeker niet als laatste (bonus)pluspunt: de prijs per plant, die ik nog nergens heb gezien, en de prijs/kwaliteit verhouding een behoorlijke zwieper omhoog gaf!

• Snelheid/Levertijd

Planten werden redelijk snel geleverd (4 dagen) wat binnen de gestelde levertijden valt. Vriendelijke bezorger van Tuinplantenwinkel.nl en de planten zijn netjes ingepakt. Na 1 dag in de tuin gezet, ze lijken het nu na een week prima te doen, staan mooi in de bloei. Bij gebrek aan een tuincentrum dat open is is dit een prima alternatief!

Snel en verzorgd

Makkelijke bestelling en prima verpakt bezorgd en goedkoper dan dat ik in mijn woonplaats kon kopen. Bovendien een zeer uitgebreid assortiment.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, keurig verpakt.

Goede website, planten van uitstekende kwaliteit en niet te duur.

Geeeeweeldig

prima ingepakt, mooie planten en aardige nette bezorger.

Excellent quality and service

The plants are delivered by the company's own vans and personnel. The plants are well packed and delivered with care.

Snel en netjes geleverd.

Alles was netjes en met zorg verpakt. Erg fijn dat ze een bezorgservice aanbieden voor een goede prijs.

Supergoed geregeld!

Snel geleverd, goed verpakt en alles conform verwachting.

TOT ZO VER OKE

LEVERING WAS GOED AARDIGE EN BELEEFDE CHAUFFEUR EN WAT BETREFT DE PLANTJES EN BOMEN ALLES CORRECT NETJES VERPAKT EN EERSTE INDRUK GEZOND ALLES.NU MOET WE AFWACHTEN WAT MOEDER NATUUR DOET EN IK EEN BEETJE DAT ALLES MAG GROEIEN EN BLOEIEN IN INS TUINJE

• Snelheid/Levertijd

Prima producten, goed verpakt en snelle levering.

Prima producten, goed verpakt en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Maakt waar wat ze beloven

Gezonde planten conform beschijving. Correcte nette levering door klantvriendelijk personeel. Tijdige informatie vooraf

Prima service en kwaliteit

Goede kwaliteit planten en mooi afgeleverd volgens afspraak.

Prima planten

De planten die ik na mijn online bestelling binnenkreeg waren mooi van vorm en gezond.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goeie planten

Een correcte en vriendelijke levering. Helaas zodanig goeie feedback dat meer en meer mensen de weg gevonden hebben waardoor je op tijd moet reserveren. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

• Snelheid/Levertijd

Goede sterke planten en snelle levering

De planten sloegen goed aan en groeien prima.

• Snelheid/Levertijd

Perfect geleverd en prachtige kwaliteit

Overzichtelijke website , makkelijk in gebruik , snelle levering , goed verpakt en prachtige kwaliteit roosje op stam en zeer vriendelijke bezorger, dus vast nog weer een keertje wat bestellen

• Snelheid/Levertijd

Goed bestelproces, snelle levering en goede producten

Levering was compleet en netjes verzorgd. In tegenstelling tot andere tuincentra bleven de planten niet in de plastic potten vastzitten maar gingen ze er makkelijk uit, waren ze goed vochtig en zat er geen onkruid in. Planten gelijk in de tuin gezet en lijken het tot op heden goed te doen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel