Zeer goede service en kwaliteit

Ondanks deze drukke tijd een snelle reactie en hulp per mail. Uitstekende bezorgdienst en mooie planten! Ook een hele fijne en mooie website.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten en nette bezorgdienst

Fijne duidelijke website met veel informatie

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie fruitbomen

Donderdagavond de fruitbomen besteld en al op zaterdagmiddag netjes aan huis geleverd. De fruitbomen waren netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Super snel en netjes bezorgd

Na de bestelling te hebben voldaan dacht en 'ophalen' te hebben aangeklikt, werd ik blij verrast toen ik op maandag de bestelling al netjes thuis bezorgd kreeg. Alles netjes en stevig verpakt zodat de planten in de allerbeste conditie bleven. En een handige instructie erbij. Top ervaring!!

Aanrader!

Boomschors besteld. De bezorging is naar tevredenheid verlopen en ook niet geheel onbelangrijk: tevreden over de boomschors! Mooie grote stukken en mooi van kleur.

• Snelheid/Levertijd

Bestelde planten beter dan verwacht. Twee waren beschadigd en dit werd meteen opgelost met wat extra violen erbij.

• Snelheid/Levertijd

Alles netjes verpakt en vlot verzonden

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, voldoen ruim aan de verwachtingen

Nette levering

perfect product

perfect product. Op tijd geleverd. Kwaliteit van planten Top

Handig duidelijk actuele webshop correcte afhandeling

Precies wat je mag verwachten dus klant tevreden

Snelle levering, hoge kwaliteit

Snelle levering. Hoge kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Bemeste tuinaarde besteld is snel geleverd en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

goede ervaringen met planten bij tuinplantenwinkel

mooie sterke verzorgde planten..

Fijne overzichtelijke webwinkel

Mooie planten en boom besteld, netjes verpakt en afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle service, goede communicatie en keurige bezorging.

Voor het eerst planten besteld bij tuinplanten.nl. Zeer tevreden over de kwaliteit. Alles werd zorgvuldig verpakt afgeleverd. Vanwege de invallende vorst nog even wachten met planten, maar het zal vast mooi worden!

• Snelheid/Levertijd

Goed contact en goede leveri g. Zag er heel goed uit. Bedankt.

Prima kwaliteit en service

Goed product, snelle levering en goed service

Altijd goed

Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en nette bezorgers/bezorging. Echt een aanrader om hier te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, top kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

zeer snelle en correcte levering

prima informatie omtrent de status van mijn bestelling

Wat een geweldig bedrijf

Omdat de tuincentra dicht zijn plantjes online gekocht. Wat een kwaliteit plantjes zijn zeer goed geworteld en heel netjes verpakt. Snelle levering echt een aanrader.

Heel tevreden!

Bestelling keurig afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Bestelde planten en struik zagen er goed uit. Voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit planten en super geleverd

Hele mooie planten en ze werden door het bedrijf zelf gekeverd!

Snel en goede producten

Snelle levering en goede producten

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service

Mijn bestelde klimhortensia heb ik snel in goede orde ontvangen. Fijne omschrijving erbij met hoe geleverde planten in de winter eruit zien om teleurstellingen te voorkomen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel