Zeer goede aflevering met uiterst vriendelijke en goed gehumeurde meneer, die zeer geduldig instructies gaf. Boom is zelfs hoger dan gedacht.

een goede service.

Eigen bezorgdienst

• Snelheid/Levertijd

Netjes geholpen en snel bezorgd

Prima service en netjes verpakte besteliing.

snel en correct geleverd

een hele goede ervaring snel en volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit voor een correcte prijs

Eerste ervaring met dit bedrijf was top.Alles op tijd geleverd en goed verpakt.

gewoon goed!

ik had zelf een bestelfout gemaakt, maar dit werd meteen kosteloos opgelost en de bestelling is op de afgesproken dag geleverd, alles goed verpakt en prima planten. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede informatie op website en snelle levering

Kon snel vinden wat ik zocht en de boom werd snel geleverd.

Snel en uitstekende kwaliteit

Snel en uitstekende kwaliteit Zeer netje geleverd en conform verwachting

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en je krijgt wat je besteld

Planten zien er goed uit en zijn zorgvuldig ingepakt. Je krijgt echt wat je besteld qua maat. Planten zijn heel aangekomen en het fijne was dat ik niet thuis hoefde te zijn. De bezorger heeft de planten op de afgesproken plek buiten neergezet en nog een briefje achtergelaten in de brievenbus. Het enige wat ik miste is het op de hoogte gehouden worden per mail wanneer het bezorgd zou worden. Levering was op tijd wat op internet stond.

mooie planten, prima bezorging

Precies zoals ik het verwacht had.

excellent

heldere site zeer goede prijzen prettige afwikkeling bezorging door echt vriendelijke en beleefde mannen klasse !

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goed verpakt en mooie planten

Bestellen en wachten maar. Tweeduizend vol met grote planten. Goed verpakt.

Duidelijk en op afspraak

Netjes op de afgesproken dag geleverd. In de ochtend. Met advies i.v.m. vrieskou. Vriendelijke man

• Snelheid/Levertijd

correcte levering van mooie plantjes!!!

goede service en redelijke prijzen

Super!!!!

Een echte aanrader!!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie en gezonde tuinplanten en zeer goede levering.

• Snelheid/Levertijd

Altijd helemaal goed en snel geleverd

Altijd goed

• Snelheid/Levertijd

Flink assortiment, goed afgeleverd. Ik bestel liever bij https://www.tuinflora.com/ omdat hun bezorgkosten E2,95 zijn en de navigatie makkelijker. Maar zij hadden de bosbessen niet meer. Wat ik ook erg prettig vind bij tuinflora, is dat bij je bestelling een formulier zit met naam plant erbij en hoe te verzorgen bij aankoop/vorst en erna. Doe er jullie voordeel mee! Jullie zijn nu mijn nr. 2:-)

• Snelheid/Levertijd

Makkelijke site, veel keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke stappen mbt bestellen en betalen. Bezorging verliep goed op tijd en zorgvuldig. Kortom: wij zijn zeer tevreden. En de ontvangers van het boompje waren blij verrast!

Prima service!

Prima service volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Plant in goede conditie snel en correct geleverd.

Snelle en correcte levering. Flinke plant, dus waar voor ons geld. Uitstekend dus! Alleen wat kritiek op de onjuiste info op de bijgeleverde labels

• Snelheid/Levertijd

Mooie druivenrank, snel geleverd.

top

• Snelheid/Levertijd

Mooie volle planten welke zeer netjes waren ingepakt, op afgesproken tijd keurig gebracht door een vriendelijke chauffeur. Het meegeleverde fust waarin de planten waren geleverd werd ook weer netjes opgehaald.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, geen gedoe over achterom lopen / uitpakken pallet / ed. Heel fijn! Enige wat beter zou kunnen is automatisch bericht van binnen welk tijdvak de bezorging plaats zal vinden.

• Snelheid/Levertijd

Goede service aan de telefoon, vriendelijke bezorger en mooie boompjes

Goede en duidelijk website vriendelijk aan de telefoon en snelle bezorging door vriendelijke chauffeur.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel