Top Producten volgens Afspraak

Snelle Levering en Top Product. Hier gaan we gauw weer bestellen! Dus niet langer zoeken.

• Snelheid/Levertijd

Planten netjes verpakt en in prima staat

Netjes volgens afspraak geleverd. Alles is prima staat.

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel snelle service top

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment - Snelle Levering - Mooie planten!

Voor het eerst online planten besteld en dat is goed bevallen. De geleverde planten zijn erg mooi. Ik hoop in het voorjaar van deze mooie bloeiende planten te kunnen gaan genieten. Ik ga zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

• Snelheid/Levertijd

super snel geleverd, is een echte aanrader

De prima verpakte struikroos vrijdag besteld en de dinsdag erop geleverd, hier in West-Vlaanderen.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling word snel bezorgd en de planten doen het altijd goed

De bezorger zette mijn planten in achtertuin, ondanks dat ik thuis was. Ik bestel er al jaren en de planten zijn van een perfecte kwaliteit. Groeien en bloeien altijd. Veel info bij de omschrijving zodat ik weet hoe groot een plant word.ik ga niet meer naar een tuincentrum voor een vaste plant, want deze waren nooit zo goed als hier. Voor mij niets anders meer

• Snelheid/Levertijd

Ze noemen zich terecht specialisten.

Vanaf nu bestellen wij planten en tuinaarde alleen nog maar bij tuinplantenwinkel. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en ook de transport gebeurd snel en professioneel. We hebben Bamboe en Camelia's besteld. Deze werden in een grote stevige pot geleverd en waren in heel goede conditie. Wij zijn bijzonder tevreden en dat zeggen we normaliter niet zo snel.

• Snelheid/Levertijd

Topplanten geleverd volgens afspraak , gewoon onberispelijk !

Ik bestelde vanuit België en was nog een beetje argwanend ; mijn bestelling was niet zo groot , woon op een grote afstand…

Mooie producten snel geleverd

We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf, maar het was absoluut een succes: mooie planten voor een redelijke prijs, netjes verpakt en vlot geleverd.

• Snelheid/Levertijd

alles correct geleverd en prachtig verpakt

De bestelling verliep vlot en correct. De levering op tijd met een vriendelijke bediening. Geen opmerkingen of verbeteringen, we zullen zeker nog bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs en super snel geleverd. Ongekend.

Prima levering

Prima levering, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

snelle verzending en hele mooie planten

Snelle verzending en hele mooie Blauwe bessen planten...

Ziet er goed uit

Afwachten hoe de planten het gaan doen maar in eerste instantie zien de planten er goed uit.

Alles naar wens

In goede staat aangeleverd

• Snelheid/Levertijd

We hadden een aantal vragen per mail ingezonden en kregen bijna direct antwoord terug.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Kwaliteit ziet er goed uit

Wat een leuke ervaring!

Daar wachtte ik dan op mijn bestelling, maar deze was al na twee werkdagen aangekomen in België. Zeer mooie planten en super service! Bedankt. Ik heb één week later opnieuw besteld en opnieuw heel goed! Jullie hebben een nieuwe klant erbij!

• Snelheid/Levertijd

Iedere keer weer een prima levering

Mooie kwaliteit planten voor een goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Super ! Mooie planten, goede prijs, snelle levering kortom een voorbeeld!

We waren zeer benieuwd naar onze bestelling waarop we echt niet lang moesten wachten. Alles werd netjes afgeleverd, helemaal compleet. Het zijn stuk voor stuk mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie planten.

Topplanten en -producten!

Topplanten en -producten en alles keurig op tijd bezorgd door nette bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten voor een prima prijs en op tijd geleverd.

Alles zag er keurig uit, in ruime dozen verpakt en ondanks de drukte gewoon op tijd geleverd.

top

zeer attente en verzorgde service.

GEWELDIG

Het is een super geweldige zaak Prima kwaliteit planten en de service en bezorging zijn geweldig

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel