Uitstekende service en prachtige planten!

Duidelijke website en bestelproces, planten werden goed verpakt bezorgd en zien er prachtig uit en conform de beschrijving op de website.

Geweldige service, leuk boompje

Ik stelde een vraag per mail over mijn aankoop en kreeg binnen 5 minuten antwoord. Mijn aankoop was voor een vriendin bestemd en ik mocht een tekst mailen die ze hebben uitgeprint en aan het cadeau hebben vastgemaakt. De bezorging ging super, bezorgkosten waren te overzien en de vriendin is blij met haar cadeau. Super dus!

• Snelheid/Levertijd

Snelle, nette levering; mooie planten.

De bestelde planten werden snel geleverd in een degelijke verpakking. De planten zegen er gezond en goed doorworteld uit. Ik heb er veel vertrouwen in.

Helemaal goed

Bestelling snel geleverd. Bij “niet thuis”, op de aangegeven plaats weggezet. Mooie planten; helemaal naar verwachting en zonder beschadiging geleverd.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Complimenten voor klantgerichtheid en service!

Al vaker bij Tuinplantenwinkel.nl besteld en telkens naar volle tevredenheid. Snelle reactie na mijn mails en er wordt in oplossingen gedacht!

Uitstekend als altijd

Wij bestellen al enkele jaren meerdere keren per jaar bij tuinplantenwinkel. Daarnaast bezoeken we ook regelmatig de kwekerij zelf. Beide zijn erg goed ingericht. Prijs kwaliteit is hier beter dan in een tuincentrum uiteraard. Advies is altijd erg eerlijk en goed. Het komt af en toe dat een plant door transport licht beschadigd is of dat een struik niet aanslaat. Zelfs dan is de klantenservice zeer snel met antwoorden en komen met goed advies en indien nodig zelfs een vervangende struik. Ruim assortiment en webshop is goed opgebouwd en goede selectie mogelijkheden

Snelle levering!

Vriendelijke bezorger!

Snelle levering, goede produkten

Goede en eenvoudige website. Snelle levering en prima planten en andere benodigdheden. 2e keer dat ik hier iers besteld heb en zal een eerstvolgende keer ook eerst hier kijken.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende website en snelle levering

De website werkt snel, biedt goede zoekoptie en biedt grote keuze. De levering is snel en de geleverde planten en tuinartikelen waren van prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt, niet teveel pakmateriaal, met een glimlach bezorgd.

Ook al had ik wat zware zakken besteld, alles werd in de vroege ochtend voor de deur bezorgd. De planten waren van goede kwaliteit en zorgzaam verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt en netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede planten

De planten zagen er goed uit. Nette en snelle levering.

Makkelijk besteld, mooie plant, snel geleverd

Makkelijk besteld, mooie plant, snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit planten voor een redelijke prijs. Snelle keurige levering.

Enorm positief

Steeds goede service, mooie planten zoals beloofd, goede uitleg over de planten op de website, goede levering, steeds vriendelijk

Topwinkel

Snelle en keurige levering van gekochte planten. Planten waren goed verpakt en zagen er mooi uit. Ook de website ziet er professioneel uit met veel service informatie als je niet heel inhoudelijk bent wat betreft plantenkennis.

• Snelheid/Levertijd

Ondanks dat op de website stond dat het druk was en de levering 2 tot 7 werkdagen kon duren, was ik blij verrast door te zien dat binnen 2 werkdagen de bestelde planten waren geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en perfect levering

De producten zijn hele goed ingepakt en perfect ingeleverd. De communicatie is heel goed geregeld.

Netjes afgehandeld

• Snelheid/Levertijd

Tijdig geleverd, goede service en goede prijs/kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden met de geleverde goederen en de diensten van tuinplantenwinkel.nl

Zeer tevreden.

Plantjes online besteld, zeer vakkundig verpakt en geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bestellingen worden zorgvuldig afgewerkt

Mooie olijfboom . Goede prijs kwaliteit . Op tijd geleverd

Geweldige kwaliteit

Duidelijke site. Snelle levering. Kwalitatief goede planten. Goed verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel