Goede kwaliteit en snelle levering!

De website heeft een ruime keuze. Goede kwaliteit en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Prima service, snelle levering, goede kwaliteit

Had een appelboom en wat vaste planten besteld. Ze zagen er allemaal gezond uit, de boom was prachtig. Snel geleverd door een vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten te veel verpakking

De planten zien er goed uit. De beworteling zou wat beter kunnen. Je ziet dat er meer gekeken word naar uitstraling boven de grond. Wat mij vooral ergert is de hoeveelheid verpakking materiaal. Een kartonnen doos in een doos met plastic er om heen en ook nog de planten los in plastic verpakt.... als je planten verkoopt en dus aan het milieu denkt denk dan ook aan zulke oplossingen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, uitstekend verpakt ,zag er mooi uit!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goede planten.

Nu voor de tweede keer hier besteld. Goede kwaliteit aan planten, goed verpakt en een snelle levering. Hoop dat de kwaliteit zo goed blijft.

Goede snelle service

Plant was wel kleiner dan verwacht

Een aanrader !

Vriendelijke en snelle bediening en verzorgd afgeleverd. Proficiat !

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooi model appelboom en mooie compacte varens. Goede service, alles netjes in de achtertuin gezet, top!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Snel geleverd, goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en ouderwets goede service

Het bestellen gaat super makkelijk. De levering was echt snel. De kwaliteit is super, echt heel goed. Glans op de planten. Kan het echt iedereen aanraden, wat een genot. Ouderwets goede service. Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

een mooie geleverde en gepresteerde service, had ik niet verwacht

Al 2 jaar was ik op zoek naar mijn plantensoort, ik bestel amper of bijna nooit met internet . mMjn zoektocht zou ik opgegeven hebben tot ik de tuinplantenwinkel op internet tegenkwam, zeker een aanrader voor prijs kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend ervaring Ik beveel deze winkel aan wegens alles verloop vlot gezonde planten ,prijs kwaliteit. Alles was goed ingepakt en redelijk snel geleverd ,ik koop hier nog

• Snelheid/Levertijd

Prachtig volle planten, snel en netjes geleverd

Snelle levering, keurige bezorging in een mooie stevige pallet, deze komen ze na het planten weer bij je ophalen. (duurzame gedachte!). De struiken waren zeer vol, prachtige kleur groen, goede stevige kluiten. Benieuwd hoe ze staan straks in het voorjaar, voor nu zien ze er al prachtig uit, voor herhaling vatbaar om hier te bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Super service. Alles snel en netjes bezorgd

Erg goed

Helemaal tevreden.

Snelle levering, goed verpakt

super

Goed prodcut, prima verpakt en snel geleverd

Geweldige service

Top! Ik had tijdens de totale lockdown twee plantjes besteld. Deze wilde ik ophalen, maar toen zag ik dat dit niet kon. Heel jammer, maar had beter moeten lezen en had mezelf erbij neergelegd dat ik zou moeten wachten tot de lockdown over was. Echter kwamen ze heel onverwachts de plantjes, netjes ingepakt, brengen. Als ik dat had geweten dan had ik zeker wel rijdt kosten betaald. Al met al een geweldige service. Ben super blij met mijn plantjes, heel erg bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd weer een prima service

Top service,

Top afgeleverd

Mooie planten.. sierappel boompjes. Zaten al in knop/blad. Ben benieuwd hoe ze zich ontwikkelen

Super service

• Snelheid/Levertijd

Besteld en een paar dagen later werd alles keurig geleverd!

Goed en snel bereikbaar.

Toegankelijke website. Ruime keuze.

snel bezorgd, prima kwaliteit

tuinplanten (heide) en boomschors besteld