Prima site, makkelijk te bestellen en in dit geval elders te laten afleveren. Snelle levering.

Prima site, makkelijk te bestellen en in dit geval elders te laten afleveren. Snelle levering, ook in deze wintertijd. De firma biedt ook 'aangroei' garantie, dus als de plant onverhoopt niet aanslaat dan is dat te reclameren. Maar uiteraard hoop ik dat dat niet nodig zal zijn. Kleine suggestie: als je iemand de plant kado geeft, zou het leuk zijn om bij de bestelling op dat adres een klein bericht te kunnen meegeven.

• Snelheid/Levertijd

Waar een klant zich nog koning waant.

Goede kwaliteit, concurrerende prijs, uitstekende service, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel aan de telefoon/mailverkeer, uitstekende informatiestroom van bestellen tot en met de levering. Levering door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Een verademing dat dit soort bedrijven nog bestaan.

• Snelheid/Levertijd

Heel snel geleverd, mooie stevige planten en heel goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

De eerste keer dat ik überhaupt tuinplanten online heb besteld. Maar: zeer goed bevallen! Planten zijn met 2 dagen bezorgd. Goede kwaliteit, keurig verpakt. En netjes met naamkaartjes zodat ik wist wat wat was. :-) Ik ben fan!

Niet tevreden

Planten hebben geen wortels Overleven van de planten 0/0

Nette levering

Planten zijn in prima staat geleverd.goed verpakt in zeer sterke dozen

• Snelheid/Levertijd

Prima geregeld en goede kwaliteit

Goede service en goede prijskwaliteit

Gewoon top!!!!

Dik 5 sterren waardig!!! Na het leveren van 3 Wisteria's waarvan helaas 3 takken afgebroken waren hebben ze dit heel keurig opgelost dmv een extraatje!!! Ik ben zeer te spreken! Hele mooie prijzen super kwaliteit producten en ontzettend klantvriendelijk!! Gewoon top!!!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service.

Voldoende keuze op de webshop, makkelijk bestellen. Bestelling snel geleverd in deze Corona tijd. Planten zoals afgebeeld en goed verpakt .

Snel en netjes geleverd

Was een behoorlijke bestelling aan planten en soorten grond. Zeer snel en netjes door eigen bezorgdienst geleverd tot op de plek wat afgesproken was.

leveren wat ze beloven

goede kwaliteit en met zorg verpakt

Top service en kwaliteit

Het was niet eenvoudig om in deze tijd iets te bestellen. Naar verwachting zou ik het op locatie ophalen, doch dit bleek niet mogelijk vanwege de COVID-19 maatregelen. Eerst was er wat teleurstelling, want wel betaald, maar geen product is niet wat je wil. Daarop ontving ik - zonder hierover contact te hebben gehad - een mail dat de planten aan huis werden bezorgd. Grandioos!!!!

supersnel bezorgd. Groot assortiment

supersnel bezorgd. Groot assortiment

• Snelheid/Levertijd

goede communicatie; correcte afhandeling van de bestelling; goede (telefonische) ondersteuning

flinke bomen besteld: uitstekend overgekomen. de beloften op de website worden geheel waar gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende levering en prachtige boom

Wij hebben hier al eerder besteld. En door de uitstekende kwaliteit en nette levering, hebben wij nu weer een bestelling gedaan. Ook deze keer was de communicatie over de levering duidelijk. En werd deze keurig afgeleverd met alle informatie. Ik zal hier zo weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goed geregeld en netjes afgeleverd!

Voor de eerste keer bestelt omdat het plaatselijk niet mogelijk is. Prima ervaring !

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, degelijk verpakt, correct afgeleverd!

Alles volgens afspraak

Prima bedrijf, prima producten

Hoewel het niet helemaal het seizoen is, toch netjes binnen een week geleverd. Planten zijn prima verpakt en hebben mede daardoor niets te lijden van het transport. Via een ander bedrijf wel eens planten ontvangen via DHL en dan is er wel schade, zeker als zo'n pakket na uitlevering de vertraging ingaat. Dan ontvang je een "op goed geluk droef toeter geheel" Bij dit bedrijf dus niet. Al 2x planten ontvangen via hun eigen transportdienst. Bezorger(s) zijn ook uitermate vriendelijk. Al met al waar voor je geld. Ga zo door!

goed geregeld

netjes verpakt - top prijzen - snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Ze komen na wat ze beloven

Zeer snelle correcte levering. Goede kwaliteit planten, vriendelijke chauffeur. Bij ons was een deel van de rozen ander soort. Dit werd gelijk gecorrigeerd, maar wij moesten even op de nieuwe levering wachten. Super correct opgelost

• Snelheid/Levertijd

Goede en heldere communicatie. Planten netje afgeleverd.

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

voldoet aan mijn verwachtingen

prima verzorgd

helemaal prima

netjes op tijd geleverd ziet er goed uit

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde abrikozenboompje (halfstam) in pot . Het is een mooi gevormd boompje met een goed ontwikkeld wortelgestel. Het boompje was heel goed verpakt. De levering aan huis in België door jullie eigen bezorgdienst is zeker een pluspunt. Wij hebben het boompje diezelfde dag nog geplant en goed afgedekt tegen de vorst. Als alles goed gaat verwachten we in maart de eerste bloesems.

Snel en kwalitatief goed

Zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit en snelle en nette levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel