super

Wat beloofd wordt, wordt waargemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Bomen zijn perfect afgeleverd, netjes verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service, mooie planten en stipte levering!!

Duidelijke site, snelle en duidelijke informatie bij vragen! Zeer flexibel wat betreft wijzigingen en levertijd!

Uitstekende producten en service

Zeer tevreden, mooie bomen, en snel bezorgd! Goede service, snel antwoord op vragen en verzoeken. Kortom: een aanrader!

Gewoon goed

2 maal besteld en 2 maal mooie planten gekregen , hopelijk geraken ze in de groei in het voorjaar. Alles is ook netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

keurige levering van mooie producten

Bestellen en betalen ging heel makkelijk via de duidelijke website. Afleveren op de juiste dag en goed ingepakt. Kwaliteit van de geleverde producten was zeer goed.

Goede en snelle service

De planten waren erg zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte communicatie en goede levering

Online bestellen was erg duidelijk en overzichtelijk. Ruime keuze aan assortiment! Het was een snelle levering zoals belooft, en goede kwaliteit! Er werden mooie Fagus Sylvatica geleverd om een haag aan te planten. Die heb ik inmiddels geplant en staan er mooi bij! Tuinplantenwinkel.nl is een aanrader voor iedereen!

Zeer mooie produkten

• Snelheid/Levertijd

boven verwachting, en prachtige planten

• Snelheid/Levertijd

Ik ben al geruime tijd klant. Bij de afgelopen levering van goederen was er een vervelende situatie bij de bezorging. Het team van Tuinplantenwinkel heeft dit op keurige wijze opgelost. Niet alleen de prijs-kwaliteit verhouding is goed, ook de service is goed.

Oprijd en mooi planten

Prima verpakt, mooie planten en op tijd

Goede communicatie

Goede communicatie vanaf wanneer het bezorgd ging worden omdat ik bij de kerstdagen had besteld.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en goede prijs.

Ik ben heel tevreden van de kwaliteit van de geleverde planten en bovendien zijn jullie prijzen zeer redelijk.

Geweldige plantmateriaal

Vandaag mijn bestelling klein fruit ontvangen. Snelle bezorging van goede kwaliteit.

Top zaak

- Planten mooi en vol - Meeste planten groter dan je besteld hebt - Duidelijk plantinstructie - Snelle levering - Aangroeigarantie goed nagekomen toen 1 plant in het voorjaar niet aansloeg

Prima aanbod, prima service

Veel keuze aan interessante prijzen. Artikels zijn excellent verpakt om tijdens transport onbeschadigd geleverd te worden. Hier weet men duidelijk hoe je klanten tevreden moet stellen.

prima levering

Vlotte en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prettig dat ze geleverd worden met eigen bezorgdienst.

Planten zien er goed, waren goed verpakt. Goede communicatie. Ik heb geen verbeterpunten.

Prima service!

Super!!

Tuinplantenwinkel is snel en zorgvuldig. Planten zijn van goede kwaliteit. Service is goed en aardig!

• Snelheid/Levertijd

Doen wat ze op de site zeggen

Snel, duidelijk en tot in de tuin geleverd!!!

• Snelheid/Levertijd

Zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Super service!

Het proces van bestellen en bezorgen ging uitstekend. Ook fijn om wat praktische tips mee te krijgen voor je planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle levering netjes ingepakt

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel