Ik ben zeer tevreden met aankoop.

Planten waren good verzorgd ,good verpakt.Ik ga zeker nog veel keer bij U bestellen :-)Super snel levering. Dank U wel. Ps. Meer beter photos bijvoorbeeld hoe ziet plant eruit ook in de zomer zullen veel helpen met bestalling.

Top service en winkel!

Wij doen hier al jaren zaken mee. En hoop er nog jaren zaken mee te doen!

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt, op tijd geleverd, gezonde planten

Alle planten waren keurig verpakt: verschillende maten (beukenhaag) netjes gebundeld, planten in pot in dozen verpakt. Met een glimlach van de chauffeur bij de voordeur afgeleverd!

Gewoon goed

na bestellen toch snel geleverd, goed verpakt mooie wortel kluit in de grond en groeien maar.

gewoon goed!

Netjes verpakt zo verpakt dat wortelgoed nauwelijks kan uitdrogen snelle bezorging, lage prijs

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden, van A tot Z!

We zijn zeer tevreden over tuinplantenwinkel.nl. Al bij de offerte waren ze zeer vriendelijk en geen vraag was te veel. De nabestelling liep zeer vlot!

TOP service!

Snelle levering, zeer mooie kwaliteit van de planten en zeer vriendelijke persoon die de levering deed.

top service

al jaren bestel ik hier mijn planten en bomen. Ik krijg ze altijd keurig optijd bezorgt. nette levering. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site, snelle levering.

Goeie service, snelle levering. Hele goeie prijs voor een goed product.

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk bestellen. Overzichtelijke site, handig bestelproces. Snel en degelijk geleverd. Goed product.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten voor een redelijke prijs

Fijne website om planten uit te zoeken, en alles wordt netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Handige webwinkel, fijne communicatie na bestelling en kwaliteit geleverd!

Na de bestelling gedaan te hebben rondom de feestdagen, werd alles zeer snel bezorgd. Een gedeelte van de bestelling kwam later na overleg, omdat de planten niet aan de kwaliteitseisen van Tuinplantenwinkel.nl voldeden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Onze eerste bestelling maar niet de laatste. Bestellen ging makkelijk en de levering soepel. Prijs is prima!

• Snelheid/Levertijd

Nette planten optijd bezorgd.

Netjes afgeleverd zelfs in drukke periodes. Ook netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen en snel thuis

Alles was goed te vinden op de site en gemakkelijk te bestellen, het was ook erg netjes en sneller dan verwacht thuis bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima service.

De website is duidelijk en de bestelling is makkelijk. Ondanks corona is er vlot besteld. De chauffeur was behulpzaam en gezellig. De geleverde planten en struiken zijn groot en in prima conditie .

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, komt overeen met beschrijving

We hebben vlak voor kerst wat basisplantjes voor de tuin besteld. Met een hele heldere omschrijving op de website, konden we al heel veel wijzer worden. De planten zouden pas na 5 januari geleverd worden (zo stond op de site en mail vermeld), maar toch hadden we de planten voor kerst in huis. Een megasnelle levering dus! De kwaliteit van de planten was uitstekend!

goed en snel

Prima planten ontvangen en keurig verpakt.

goed geregeld.

ondanks Corona snel geleverd en goed gecommuniceerd.

zeer goed

Snelle levering (sneller dan vermeld op website), planten goed beschermd in transportbox, planten in goede staat.

Prima geregeld

Snel de bestelde artikelen in huis. Planten in goede conditie aangekomen.

• Snelheid/Levertijd

Prima webshop met goed assortiment

Bij deze webshop vond ik een plant die ik al een tijdje zocht en ook nog voor een prima prijs. Het assortiment bleek bijzonder en dus ook nog wat andere heesters besteld. De bestelinformatie was ook prima. Het enige minpunt (wat eigenlijk een pluspunt is) was het feit dat volgens de bestelbevestiging de planten pas na 4 januari uitgeleverd zouden worden. Ik was dan ook verbaasd toen ik de planten na een paar dagen, twee weken eerder dan verwacht, al op de afgesproken locatie bij mijn woning aantrof met een vriendelijke brief van de vervoerder. Goed verpakt, mooie planten.

Snelle en goede bediening

Erg tevreden

Makkelijk snel en gezond

Makkelijk bestellen, snel leveren en gezonde planten. Vriendelijke chauffeur.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel