Duidelijke website en vlotte levering

Dit keer bij kleinere bestelling vlotte afhandeling bij zelf afhalen

Zeer tevreden!

Dit was mijn 2de bestelling bij jullie en ben alweer zeer tevreden over het verloop en kwaliteit van de geleverde bomen/haagplanten. Ook levertijd voor BE is maar 3 dagen, en dit in corona-tijd, waarvoor mijn appreciatie. De levering zelf thuis is ook zeer netjes en zorgvuldig gebeurd zoals gevraagd. Enige opmerking die ik heb is dat de haagplanten allemaal in een plastieken zak staken, wat niet echt milieuvriendelijk is en voor veel afval zorgt. Ik begrijp uiteraard waarom jullie dit doen, voor het vuile water op te vangen wat uit de kluit lekt. Weet niet of dit op vraag van transporteur is of klanten, maar voor mij hoeft dit niet per se nog in plastic zak gestoken te worden. Dit gewoon even meegevend om over na te denken. Maar voor de rest was alles top! Met vriendelijke groeten Een tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

Een zeer tevreden eerste ervaring

Wij zijn zeer tevreden van onze eerste bestelling en zullen zeker nog meer bestellen. Levering ging vlot. Planten waren netjes verpakt en de chauffeur van tuinwinkel was erg vriendelijk. Ook goede kwaliteit van planten.

Goede service, mooie planten

Ik heb voor de tuin van mijn nieuwe woning aardig wat planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. Mooie planten en een goede service!

• Snelheid/Levertijd

Ondanks corona een goede service en snelle levering

In coronatijd een aantal planten besteld en deze werden snel en goed afgeleverd. De planten doen het goed.

Alles gewoon goed

De planten waren van goede kwalitiet en op tijd afgeleverd. Een paar boompjes waren blijkbaar wel pas in de pot gezet. Aarde viel gemakkelijk van de blote wortel bij het planten.

Super!!

Goed spul!!

op en top vanaf bestelling tot levering niet 100 maar 200 % in orde

gekozen besteld en geleverd in optimale toestand

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goede prijs

Zeer snelle levering van op het eerste zicht mooie beukenhaagplanten

• Snelheid/Levertijd

Nette levering, mooie planten.

Zeer veel keuze in vaste planten. Ik vond het spannend om planten via internet te kopen, maar ik heb absoluut geen spijt! Alles ziet er prima uit en de plantjes zijn goed geworteld. De levering is snel, netjes verpakt en een kaartje in de bus van de bezorger waar hij de plantjes neergezet heeft. Nu nog afwachten tot het voorjaar, ben benieuwd!

• Snelheid/Levertijd

Super snelle en volledige levering

Specifieke planten waar ik naar op zoek waren hier leverbaar. Levering was supersnel en ik werd netjes gebeld door de bezorger toen hij voor de bouwhekken stond en daardoor niet kon aanbellen.

Kwaliteitsvolle planten

De planten werden mooi afgeleverd op de afgesproken dag en de plaats meegedeeld bij de bestelling. Het zien er sterke planten uit en deze waren correct geprijsd. Tip: het zou handig zijn als de dag ervoor een tijdsblok (1 tot 2u) van levering wordt medegedeeld. Verder niets aan te merken. Hier ga ik zeker nog bestellen.

Fijn kopen bij de Tuinplantenwinkel

De sortering is groot, de planten zagen er prima uit en werden snel bezorgd met de eigen dienst. Het bedrag wat voor bezorging berekend werd was meer dan redelijk!

Snel en makkelijk

Duidelijke site met keuze voor welk soort plant en keuze voor standplaats. Daarna volop keuze en duidelijke omschrijving. Keurige levering. Nu afwachten tot het voorjaar voor resultaat.

Snel en goede kwaliteit

Tweede keer besteld, het was snel en goed verpakt en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

prachtige bomen ontvangen, veel mooier dan verwacht

We hebben 5 Parrotia Persica bomen besteld, en werden keurig afgeleverd Prachtige kwaliteit. Hier gaan we heel veel jaren plezier van hebben, bedankt Tuinplantenwinkel !

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes, netjes verpakt, snelle levering.

Prima levering

Mooie plantjes met goed ontwikkeld wortelgestel

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle communicatie

Eerst in Knegsel gaan kijken en was daar al onder de indruk van de hoeveelheid, sortiment en kwaliteit planten. Kreeg uitgelegd hoe transport geregeld was en kon vol vertrouwen digitale bestelling doen. Vragen via email werden binnen een paar uur beantwoord.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, planten zorgvuldig vervoerd.

De door mij bestelde planten zijn correct en snel geleverd. Ze waren netjes verpakt en de chauffeur gaf de tip ze snel binnen te zetten omdat het die ochtend erg koud was. De planten voldoen aan de beschrijving op de website. Ook werd een duidelijke beschrijving van de aangroeigarantie meegestuurd.

Afspraken zijn exact nagekomen

Planten zagen er over het algemeen goed uit. Dakbomen vielen wat tegen. Enkele takken die geleid waren waren gebroken

correct en snel

De bestelde plantjes werden netjes en verzorgd ingepakt en geleverd. Ze werden behoorlijk en correct geleverd.

Zeer goed!!

Zeer goede ervaring!

Alles klopte

De informatie vooraf aan mijn bestelling was snel en duidelijk. De bestelling was online goed te doen. De bestelling stond netjes op de afgesproken plek en de bomen en planten waren goed verpakt en zien er goed uit. Nu staan ze in de grond en hopen we in het voorjaar te genieten van de bomen en planten.

Mooie planten keurig geleverd

Duidelijke website en omschrijving, daardoor kun je met een gerust hart bestellen. Snelle en nette levering, planten zijn zorgvuldig ingepakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel