Mooie planten, snelle levering.

Door Corona zou de levertijd langer kunnen duren dan normaal, maar alles was binnen 4 dagen bezorgd. Mooie grote planten. Ik ga zeker nog vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service, mooi product.

De bezorging ging erg netjes en snel. Heel handig dat je niet persé zelf thuis hoeft te zijn, de boom stond netjes op de afgesproken plek toen ik thuis kwam. De boom zelf is ook erg mooi en zelfs groter dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer gied

Meerdere bestellingen gedaan. Kwaliteit van de planten is zeer goed. Bestelling wordt altijd netjes op tijd afgeleverd. Vriendelijke. Chauffeurs. Groot voordeel dat je er niet voor thuis hoeft te zijn.

• Snelheid/Levertijd

Geheel volgens afspraak met betrekking tot data Als de producten in het voorjaar ook goed blijken te zijn Super !!!!!

Alles liep soepel

Alles liep soepel

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, zoals aangegeven op website en bevestiging per mail

• Snelheid/Levertijd

Prettige site om te bestellen, aanrader.

De site is duidelijk. Levering erg snel, komen afspraken na. Helemaal prima!

Zeer tevreden!

Prima bedrijf! Snelle en keurige aflevering!

• Snelheid/Levertijd

Super goeie service en mooie planten

Van het bestellen tot aan de levering is alles erg goed verlopen :-)

• Snelheid/Levertijd

Ben zeer tevreden over de site, producten, service en levering.

Goede kwaliteit !!

Snelle, correcte levering, goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes, zoals afgesproken geleverd voor de deur.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, goede verpakking, planten zoals beschreven

De geleverde planten voldoen aan de beschrijving, wel spijtig dat heel veel planten al lang niet meer beschikbaar zijn en toch nog opgenomen zijn op de website. De levering gebeurt vlot en de planten zijn goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, geleverd met zorg

Ik was niet thuis toen de planten geleverd werden maar had een briefje aan de openstaande poort geplakt. De planten waren keurig onder de carport geplaatst. Echt heel fijn.

• Snelheid/Levertijd

super makkelijk bestelllen, geweldige producten

4 laurier leibomen met palen e.d. besteld en binnen 4 werkdagen geleverd. De leibomen waren zeer goed ingepakt voor transport en van goede kwaliteit. Een volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Prima geregeld!

De planten waren keurig verpakt, van goede kwaliteit, en volgens afspraak geleverd. Ook uitgebreide keuze, planten die elders niet meer (of nog niet) leverbaar waren. Goed geregeld dus, voor herhaling vatbaar!

geweldige sevice

• Snelheid/Levertijd

Super service, denken mee en komen afspraken na. Daarnaast leveren zij de kwaliteit dit verwacht mag worden.

top!

top!

• Snelheid/Levertijd

Ik kocht een aantal bloembollen, maar de service en bezorging waren zo goed en snel dat ik zeker weer wat bestel!

Goeie service

Mijn bestelling was snel geleverd en bezorgdiensten leverde helemaal tot mijn achterpoort,

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van prima producten

2 dagen levertijd!

Snel bestellen en leveren

Vorige week 2 leibomen en enkele beukenhaagjes besteld tegen acceptabele prijzen. Bestellen gaat snel en de bestelling wordt binnen enkele dagen snel en netjes geleverd. Als je niet thuis bent wordt het netjes op een afgesproken plek gelegd.

Prima kwaliteit.

Altijd alles netjes verzorgt.

Top service, prijs-kwaliteit uitstekend

Al meerdere online bestellingen van bomen en/of planten gedaan en telkens opnieuw zeer tevreden. Snelle service, vriendelijke koerier, kwaliteitsvolle planten/bomen aan een goede prijs. Tevreden klant! :)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel