Zeer klantvriendelijk

De boom die ik bestelde bleek te groot. Tuinplantenwinkel heeft zonder problemen en zonder kosten de boom weer opgehaald en het bedrag terugbetaald. Ik had ook rozen besteld. Ze zaten in een pot, maar bleken bij het planten toch kale wortels te hebben. Ik ga ervan uit dat die het wel gewoon gaan doen.

• Snelheid/Levertijd

Niet zo prettig als de eerste keer

Mijn eerste ervaring met Tuinplantenwinkel was prima en ik heb een nieuwe bestelling daarom ook bij hen geplaatst. Maar nu was ik minder tevreden. Op zoek naar een niet te groot wordende Malus Red Sentinel had ik de keus uit 3 variaties. De gegevens waren wat verwarrend. Op de foto's leken de "onderstam 50 cm" en de "patio" even groot, ook wat betreft onderstam. Van patio stond de grootte van de onderstam niet vermeld. De maximale hoogte van Patio was 150 cm en die van "onderstam 50 cm" 100 cm. Dat verschil begreep ik niet goed. Ik heb een email gestuurd met wat vragen hierover, maar geen antwoord gekregen. Uiteindelijk heb ik de Patio besteld. Bij levering was de onderstam ca. 30 cm en de totale hoogte 70 cm. Als ik de hoogte van de plant op de foto bereken (aan de hand van de verhouding met de pot) kom ik aan 110 cm. Oftewel: wees consequent in het opgeven van maten en beantwoord gestelde vragen. Het niet telefonisch bereikbaar zijn (zowel half oktober als eind november) vind ik onhandig

Fijn, snel & netjes

Prima in orde.

• Snelheid/Levertijd

telefonisch advies gehad. bestelling snel en keurig verpakt afgeleverd volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte service!

Duidelijke website met alle nodige info over de planten, aanplantwijze en verzorging.

Uitstekende service

Fijn bedrijf, waarbij ik zelfs nog gebeld werd omdat ze onzeker waren of ik mijn levering wel volledig had ontvangen. Aardige mensen en prima aflevering. Prima prijs!

overzichtelijke site, professionele levering

Eerst een kijkje gaan nemen op de kwekerij daarna via de site besteld. Site geeft veel uitleg over plant/boom en de manier waarop geplant moet worden, ook geeft t tips over extra benodigdheden. Zeer duidelijk allemaal. Levering was ook prima. Alle planten keurig neergelegd zoals afgesproken. Met een nog aan te leggen nieuwbouw tuin, kom ik zeker gauw terug.

Correcte leveringen, mooie planten

Correcte leveringen, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten zoals je ze graag hebt

alles gaat snel enprecies op de tijd die wordt Alles geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goed bedrijf met fysieke winkel in de buurt

De fysieke winkel is vlakbij, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Levert snel en je hoeft er niet voor thuis te blijven.

• Snelheid/Levertijd

Snel accuraat en prijs kwaliteit goed

Snelle levering zonder transportkosten.

Uitstekende service !

Directe levering en uitstekende kwaliteit van bomen, struiken en vaste planten. Kortom een aanrader.

positief

correcte en snelle levering, planten zeer netjes en goed verpakt.

Hier bestel ik meer.

Goede prijs, vlotte afwerking en een keurige aflevering van de planten.

• Snelheid/Levertijd

makkelijk bestellen, goede kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Prima geregeld en goed verzorgd thuis ontvangen

Verassend goed indien nodig zal ik daar zeker weer bestellen. Bedankt

uitstekend,keurige bezorging, goede plant

uitstekend website, zie verder hierboven

geweldig

Ga normaal naar het tuincentrum; ook geweldig maar dit is wel heel makkelijk. Goede planten en snel geleverd (2 dagen)

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en snelle levering

Helaas kwam 1 van de bestelde bomen met beschadigde wortels aan. Afwachtend deze in het voorjaar aanslaat.

Vlotte levering, goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig verlopen, alleen plant anders dan het plaatje

Ik had 2 kardinaalshoedboompjes gekocht op stam 50 cem. Ik zag op het plaatje een mooie bol, maar dat hij binnen kwam was het meer een stam met een paar blaadjes. Het zal vast wel groeien, maar ik had verwacht dat het meer een bol zou zijn nav het plaatje dat er bij stond.

Uitstekend bedrijf

Goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en super goed verpakt

Super,snelle levering en netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, goede website,mooie planten

Goede website, mooie keuze, thuisbezorgd voor een goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Zowel de site, de levering als de producten zijn uitstekend bevallen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel