Uitgebreid aanbod

Bij deze winkel alles gevonden wat ik op m'n lijstje had staan. De planten waren gezond, goed verpakt (zodat je ze niet direct hoeft te planten) en ze werden met een glimlach aan de deur geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

GEWELDIG!!

Heel vroeg vanochtend stond iemand aan de deur met mijn bestelling van gisteren! Super service !! Dank!!

Accuraat

Bestelling is vriendelijk afgehandeld. Efficiënt en snel. Op mail werd redelijk snel gereageerd. Ik vind het jammer dat telefonisch contact niet mogelijk was. Gaat toch sneller dan mail.

• Snelheid/Levertijd

prima planten en snelle levering

De geleverde beuken hadden een goed ontwikkeld wortelstelsel en waren op de bestelde hoogte.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, goed verzorgd, aandacht voor plant

Heel blij met de service en de geleverde plantjes. Bedankt

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel nu al voor de 3e keer planten en de daarbij behorende potgrond, en alles ziet er keurig verzocht uit bij bezorging, planten van erg goede kwaliteit en het bezorgen is ook prima.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site en fantastische levering

heel tevreden!

Mooie kwaliteit planten en struiken. Ondanks drukte toch hele snelle en correcte levering.

Geheel conform verwachting

Super service

Vandaag werden mijn planten op tijd bezorgd. Ik had een dag van te voren per mail gevraagd, hoe laat ze zouden aankomen. Ze zaten netjes verpakt in een doos en kwamen heel aan. Dit was mijn eerste bestelling, maar ik ga vaker bestellen :)

Altijd voor elkaar!

• Snelheid/Levertijd

super service en mooie planten

perfect, snelle service.

Mooie planten, goede bezorgservice

zie hierboven

• Snelheid/Levertijd

Levering voldeed volledig aan de verwachting.

Mooie plantjes goed verpakt. Levering binnen de vermeldde periode ondanks de corona epidemie, door een vriendelijke bezorger.

Erg positief

9 halfstam fruitbomen besteld. Snel en prima verpakt geleverd. Mooie grote bomen met een goede omschrijving en advies over plantinstructies. Complimenten voor de chauffeur. Ontzettend vriendelijke en meedenkende kerel. Nam ook alle tijd.

Snel en keurig.

Goede kwaliteit naar het zich laat aanzien. Snel gebracht, goedkoopste verzender van bomen en planten, en keurig verpakt.

Top, snel geleverd

Prachtige boom

perfect

....

Prima in orde

Snel geleverd, netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Prachtige blauwe cypressen ontvangen. Voor herhaling zeker vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snel geleverd

Veel keus aan tuinplanten, ook bijzondere soorten en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb nu 2 keer besteld en ben helemaal tervreden hele mooie gezonde planten, eigen bezorging in een woord geweldig.

Alles verliep top

• Snelheid/Levertijd

Vlotte service en planten uitstekend verpakt voor verzending

Nvt

• Snelheid/Levertijd

We zijn zeer tevreden over de planten en de levering

Planten goed verpakt en keurig geleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel