zeer klantgericht

Er was een kwaliteitsprobleem met een deel van de levering. Tuinplantenwinkel heeft daar zeer professioneel en klantvriendelijk op gereageerd. PS. Een probleem kan bij iedereen optreden. Het belangrijkste is dan hoe je ermee omgaat.

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit, veel keuze aan sterke prijzen. Snelle correcte en vriendelijke bezorging. Al meerdere keren besteld en altijd boven verwachting

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering van mooie planten

In 2 dagen tijd werden de planten afgeleverd. Zij voldeden volledig aan onze verwachtingen. Behoorlijke wortels en fraaie takkenvorm.

nette levering, goed product

• Snelheid/Levertijd

Boom op stam besteld, snelle en nette aflevering

• Snelheid/Levertijd

Was goed ingepakt en de struik zag er goed uit. J.de Jong

Vlot

• Snelheid/Levertijd

Alle plantjes zijn veilig toegekomen

Alle plantjes zaten zeer netjes in de doos. Alles was zoals beschreven op de website, niks beschadigd. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Er is maar één tuinplanten winkel!!!

Goede communicatie, duidelijke afspraken, kwaliteit planten en bomen. Degelijke verpakkingen tijdens transport. Vandaar maar één tuinplanten winkel.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige informatieve website en punctuele levering!

Mijn ervaring is buitengewoon. Op de website wordt veel informatie verstrekt en de bestelling wordt heel correct afgehandeld en afgeleverd. Ik ben zeer tevreden!

uitstekend verzorgd!

snelle en goed verzorgde levering, mooie planten en vragen via de email worden binnen een uur beantwoord met veel zorg en aandacht.

Uitstekende service

Mijn haag gekocht (2 jaar geleden) met aangroei garantie. Nu waren er een aantal plantjes het niet gered. Deze nieuw ontvangen en wederom gratis geleverd, en dat terwijl het onder de minimale orderwaarde zat.

• Snelheid/Levertijd

een adres om te onthouden

Snelle en correcte levering. Planten zien er mooi groen en gezond uit. En dan nu maar afwachten wat ze volgend jaar gaan doen. Bolletjes kwamen ook al een beetje uit, dus dat komt helemaal goed. En het gratis bezorgen is een groot pluspunt; juist dat is vaak duur als je bij een tuincentrum besteld.

Duidelijke website

Duidelijke website en overzichtelijk assortiment. Vlotte levering.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten en levering

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service, prima verzorgde afhandeling en levering.

Ondanks dat mijn bestelling overgeheveld moest worden naar een plaatselijke vervoerder, omdat ik op één van de Waddeneilanden woon, zijn de planten, doordat ze uitstekend verpakt waren, in zeer goede conditie aangekomen. En omdat de bestelling overgeheveld moest worden, kreeg ik keurig een dag ervoor een mailtje met daarin ook de naam van de plaatselijke vervoerder. De bestelde planten en struikjes zien er geweldig goed uit en ik verheug mij op uitbundige bloei , komend voorjaar. Dank voor goede zorgen!

Uitstekende prijs kwalitei

Mooie verzorgde schone planten die meer dan voldoen aan verwachting. Snelle en professionele eigen bezorgdienst.

Top organisatie

Heb nu 3x in korte tijd planten besteld. De verzorging en transport is werkelijk top te noemen. Kwaliteitsproducten en zeer zorgvuldig verpakt voor transport. Ga zo door!

Snelle en nette levering

De bestelde tuinplanten werden snel geleverd. De bestelling was netjes verpakt en de bezorging ging soepel.

• Snelheid/Levertijd

Keurige snelle afhandeling vd levering.

Voor de eerste keer heb ik online planten besteld. Dit is me zeer goed bevallen. De communicatie is netjes en betrouwbaar. En de bestelling is erg netjes afgehandeld en geleverd. Niet onbelangrijk; de planten waren in uitstekende conditie.

• Snelheid/Levertijd

Vlugge levering, vriendelijke chauffeur en de planten waren verzorgd ingepakt. Zeer tevreden en ga zeker nog bestellen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit van de planten.

Binnen een paar dagen in huis, keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

De planten zijn netjes verpakt. Ondanks de waarschuwing dat de bestelling vertraagd kon zijn, werden ze zeer snel geleverd. Goede kwaliteit van de planten!

• Snelheid/Levertijd

supersnelle levering van goede kwaliteit planten

Binnen 3 dagen na bestelling had ik de bestelde planten in een degelijke verpakking in huis. Geleverde planten van goede en sterke kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Meermaals besteld en altijd snelle levering, goed verpakt en mooie planten met goede kluit! Aanrader!!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel