Bezorging verliep prima

Bezorging verliep goed

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er super gezond uit

Voor de 3e keer inmiddels wat besteld en wederom dik voor elkaar. We zijn nog steeds niet klaar dus volgende bestelling volgt vast snel.

Prima kwaliteit

Snel netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Zorgvuldig en goed verzorgd is de bestelling ontvangen.

Keurige bestelling afgeleverd en de qualiteit van de plantjes voldoet aan de verwachting.

goed verzorgde levering

mooie planten, goed verzorgd, vochtige potgrond!

• Snelheid/Levertijd

Goede ervaring, nette planten. Bezorging was helaas op verkeerde adres, maar door een oplettende buurman toch snel nog geregeld.

• Snelheid/Levertijd

uiterst tevreden met de geleverde kwaliteit

product is goed verpakt en snel/op tijd door Piet geleverd

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering, uitstekende kwaliteit planten!

Had de planten pas na 5 dagen verwacht, maar waren er al na 2 dagen. Ook nog uitstekende kwaliteit en niet duur.

Op tijd en kwaliteit

Mijn eerste ervaribg met tuinplanten.nl en in 1x goed!

Snelle levering,mooie planten.

Groot assortiment,er word snel gereageerd op mail, Snel geleverd. Mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Een goede bezorgservice, de planten zijn goed verpakt tegen beschadiging heel netjes. De planten zelf zijn van super kwaliteit. Wanneer we weer planten nodig hebben zouden wij deze zeker weer bij tuinplantenwinkel bestellen.

• Snelheid/Levertijd

mooie plante goed verpakt en netjes geleverd

2 appelbomen besteld erg netjes geleverd met zelfs plant instructies erbij bomen groter dan verwacht en een zeer nette prijs

Topservice!

Topservice!

• Snelheid/Levertijd

Snel en makkelijk een cadeaubon laten bezorgen

Helaas is er echter nergens bij het bestellen een optionele ruimte voor (een persoonlijke) tekst waardoor de ontvanger geen idee heeft van wie het kado komt. Dat zou een mooie aanvulling zijn. Verder geen enkel commentaar net zoals bij onze eerdere bestellingen bij tuinplantenwinkel.nl

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede levering na keuze uit uitgebreid assortiment.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen waarna snel thuisbezorgd. We misten alleen een gerichte indicatie voor dag van aflevering en dat is bij een tuinaanleg toch wel makkelijk.

Helemaal goed

Het was mijn 1e ervaring met tuinplanten winkel.

Uitmuntend

Via mail snel, volledig en veelvuldig antwoord op mijn vragen. Stipte levering en mooi verpakt. Bovendien beste prijs die ik kon vinden voor dit produkt inclusief leveringskosten. Mooie stevige planten. Dat de beoordelingsmail 1 week na aankoop komt is veel plezanter dan 1 dag later.

Super tevreden !!

Mooie dakplataan. Boom was goed verpakt, snelle levering en vriendelijke chauffeur. Geweldige en betrouwbare webshop.

Bestelling snel geleverd.

De door mij bestelde geraniums waren goed verpakt en op vooraf doorgegeven tijd bezorgd. Planten waren ook goed vochtig.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, snelle levering, mooie boom ontvangen

Op de website is goede informatie te vinden over de producten en tips over aanplanten. Snelle levering, boom goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goede service bij een verkeerde bestelling.

Na een verkeerde levering werd binnen de week de fout hersteld met een dozijn viooltjes extra !

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

30 bodemrozen besteld. 2 Werkdagen later keurig verpakt bezorgd. De rozen zien er prima uit. Naar mijn inzicht ook een prima prijs.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit planten, snel en kloppend geleverd. Netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf. Duidelijke info bij de betreffende planten. Ook een snelle levering en goede kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel