goede service!

goede en snelle klantenservice, korte levertijd, prima

Goede nette planten Goed verpakt Snel geleverd

Mijn ervaring is goed

Snelle levering, planten goed

• Snelheid/Levertijd

De levering gebeurde vrij snel (drie dagen na de bestelling). De planten waren tevens zeer goed verpakt.

Mooie planten

Bestelling snel geleverd. Planten zijn van uitstekende kwaliteit

Mooie planten, goede service

Mooie en sterke planten. Snel thuisbezorgd ondanks de waarschuwing dat het misschien wat langer kon duren. Ik had al eerder hier besteld en nog steeds heel tevreden!

Prima geregeld

Jammer dat niet vermeld was welk deel van de dag de bezorging plaats zou vinden. Nu was dit ca. 16.00 u. en dan blijf je uiteindelijk lang voor niets thuis. De service bij de bezorging was echter geweldig en dit maakte alles goed.

mooie gezonde planten

vriendelijke levering

Supermooie boompjes

Snel geleverd en hele fraaie gezonde boompjes!

zeer goed.

zeer goed.

Uitstekend!

Mooie kwalitatieve producten, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en top service! Heel tevreden met de levering en op site was alles heel overzichtelijk!

• Snelheid/Levertijd

Over de ganse lijn een succes.

Zowel de kwaliteit van de planten als de levering aan huis en de communicatie met het bedrijf verliepen optimaal: duidelijk, snel, correct en goed gedocumenteerd. Super bedankt voor de prima service. We komen zeker bij jullie terug. Jo en Marcel Lavreysen

Uitstekend!

Begint al met overzichtelijke website en duidelijke omschrijving per plant. Eenvoudig te bestellen, diverse betaalmogelijkheden en vlotte levering. Op een vraag via e-mail werd ook snel gereageerd. Dit is wat een klant wil. Niet onbelangrijk: de geleverde planten zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

vorige bestelling niet tot tevredenheid ontvangen

heb volgens afspraak mijn planten netjes ontvangen in goede staat, en ook al weer geplant, echter bij de vorige bestelling, ook van beukenhaagplanten in november 2019, zijn er 2 grote planten en 5 kleine planten die het niet overleefd hebben. Hiervan had ik reeds eerder bij de laatste bestelling hiervan melding gemaakt op jullie mail-adres, maar tot op heden nog steeds geen antwoord ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en stevige verpakking

De planten zien er gezond uit en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal top!

Uitstekende communicatie, snelle levering, komen afspraken na, hele fijne duidelijke site!

Denken mee, goede prijzen

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk, snel en goeie kwaliteit

Het bestellen gaat makkelijk. De bezorging is netjes en snel. Planten worden met zorg verpakt. En de bezorgers zijn vriendelijk

Alles in orde

Vlot besteld en geleverd. Planten zagen er goed uit.

Perfect!

4 soorten planten besteld, de levering was sneller dan verwacht en met eigen transport. De planten waren zo goed verpakt dat ze rustig een week in de doos konden blijven staan (wel water gegeven natuurlijk). De planten waren goed van formaat en in top conditie.

• Snelheid/Levertijd

Erg goed. Goede site en prima planten.

Tuinplantenwinkel.nl levert goede planten en informeert de klant goed omtrent levering en weer ophalen van de pallets. Ook de bezorging was prima in orde. Kortom een goede ervaring met dit bedrijf.

Prima en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige kwaliteit van de planten, goede informatie, prima service!

Goed advies, mooie kwaliteit planten en een keurige levering. Een mooie organisatie (ook leuk om de kwekerij zelf te bezoeken). Kortom, aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Dik tevreden! Gemakkelijk bestelproces, goede prijzen en snel bezorgd!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel