Prachtige kwaliteit van de planten, goede informatie, prima service!

Goed advies, mooie kwaliteit planten en een keurige levering. Een mooie organisatie (ook leuk om de kwekerij zelf te bezoeken). Kortom, aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Dik tevreden! Gemakkelijk bestelproces, goede prijzen en snel bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Langs geweest om mijn tuin bij elkaar te zoeken. Geweldig geholpen door een vriendelijk meneer die echt alles van planten weet. Thuis op de computer alles besteld en snel thuis geleverd gekregen. Geweldig

Snel en goed geleverd!

Zeer goed ervaren!!

dit bedrijf is aanrader

ben erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede service, topkwaliteit planten!

Online bestelling geplaatst en voorkeur voor afleverdatum er bij vermeld. Snel bevestiging gekregen dat de datum opgenomen was in de planning en keurig op tijd geleverd! Al vaker op deze wijze aankopen gedaan en telkens TOP!

Goede kwaliteit planten

Snelle service/uitstekend verpakte materialen

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goed verpakt

De planten wat ik had besteld waren in goede staat en het was goed verpakt en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van een mooi product

Erg fijne website. Op mijn vraag kreeg ik snel antwoord. De geleverde boom ziet er erg mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

Bestellen ging makkelijk en de planten werden 3 dagen later voor de deur afgeleverd. Kwalitatief mooie, sterke planten en zorgvuldig verpakt. Dik in orde allemaal.

Geweldige plantenbedrijf.

Goeie kwaliteit planten, goeie service wat betreft ophalen lege container bakken.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie plant

Ik was wat sceptisch over online planten bestellen. Eerder bij een andere webwinkel gedaan en de planten waren erg beschadigd. De appelboom zag er goed uit en werd binnen 4 dagen geleverd. Helaas geen track and trace gekregen. Dat was wel handig geweest, nu alleen de melding dat de boom bezorgd zou worden.

• Snelheid/Levertijd

Heel goede services en goede qualitat

Heel goede services en goede qualitat. Op tijd levering.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service, levering en kwaliteit

Diverse jaren koop ik al bomen, planten en struiken bij Tuinplantenwinkel. Alles wordt zo snel als mogelijk bezorgd en is altijd goed beschermd ingepakt. Bovendien zijn de geleverde producten van top kwaliteit. Ook bij vragen of problemen over het bestelde product wordt er netjes eerst contact gezocht waarna een passende oplossing wordt geboden. Echte service bestaat nog!

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs/kwaliteit en keurige levering

Hoogstam fruitbomen gekocht inclusief palen en aanplantaarde. Nette prijzen en geen verzendkosten. Vlotte en keurige levering, bomen goed verpakt/beschermd. Inclusief instructie. Mooie kwaliteit bomen. Snelle reactie op vraag via e-mail ontvangen.

Netje en snel geholpen

• Snelheid/Levertijd

Heel snelle levering en planten zien er gezond uit

Fijn dat jullie de planten goed merken zodat ik de soorten (zonder of met weinig blad) toch goed kon onderscheiden. Supersnelle levering en goed verpakt!! Dankjewel en tot een volgende keer...

• Snelheid/Levertijd

Prima product en zeer snelle levering

Ik had al eerder plantjes besteld en was toen zeer tevreden. Deze keer was het weer precies zo.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, bezorging, service en prijs.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij tuinplantenwinkel.nl Normaliter ging ik altijd naar een winkel in de buurt, omdat ik het niet vertrouwde om planten online te bestellen aangezien je ziet hoe sommige bezorgers met hun pakketten omgaan. Via via hoorde ik over tuinplantenwinkel.nl en dat zij een eigen bezorgservice hebben. De producten komen inderdaad erg netjes aan en zijn kwalitatief erg goed. Ook een pluspunt is de prijs. In de winkel betaal je meestal het dubbele voor hetzelfde product. Ik ben dus erg tevreden en zal hier vaker bestellen.

Super goede service

Steeds snel antwoord op mijn vragen per e-mail . En snelle afhandeling van mijn bestelling.

Goede snelle bezorging

De viburnum werd snel en in goede staat bezorgd

bestelling correct geleverd

geen opmerkingen. alles was zoals wens.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment en snelle en goede levering

prima webshop met veel info. Groot assortiment en niet te duur. Levering was gratis en snel met eigen transport. Planten waren goed ingepakt en kwamen onbeschadigd aan. Tevreden!

Snel geleverd.

Goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Maakt alle beloften helemaal waar.

Super tevreden over de website, verloop van bestelling en levering en bovenal de geleverde producten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel