Geweldige ervaring

Zoals de vorige keer niets dan lof voor deze zaak, alles had ik keurig binnen, na drie dagen alles in huis, vreselijke aardige mensen. De planten staan er allemaal weer in en doen het geweldig! Ben alweer bezig met de volgende bestelling! Hele goede, voordelige manier om een geweldige tuin te creeren!

• Snelheid/Levertijd

Goede website, communicatie, producten en bezorging volgens afspraak.

Kwaliteit van de producten was uitstekend. Servicegerichte kwalitatieve organisatie van bestelling tot en met bezorging aan huis.

• Snelheid/Levertijd

Vragen over bestelling zijn vlot beantwoord, levering volgens planning, top!

Vragen over bestelling zijn vlot beantwoord, levering volgens planning, top!

• Snelheid/Levertijd

Correcte, snelle en verzorgde levering

Mooie plantjes aan mooie prijzen

Fantastische aflevering

Duidelijke informatie over planten op website. Levering binnen enkele dagen. Planten met zorg ingepakt en in grote stevige dozen afgeleverd.

Prima geregeld

We hebben een beukenhaag van bijna 200 boompjes besteld van 150-175, ziet er prima uit en mooie wortels aan. Ben benieuwd naar het voorjaar, maar met de aangroei garantie komt het vast goed

Tuinplantenwinkel.nl: helemaal top!!

Goede website, zeer gemakkelijk te bestellen, alles keurig verpakt en een snelle levering.

Prima service. Geweldige bezorger

Prima. Geweldige bezorger

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsvolle planten die met een top service aan huis worden geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer doorgegeven en toen belde de chauffeur of hij het dan op het factuuradres mocht afleveren. Dus top service. Boom ziet er goed uit, netjes verpakt

duidelijke website !!!

Alles word goed omschreven en uitgelegd, snelle levering en afgeleverd op de afgesproken plek.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle service en Prima prijs

2 maal planten besteld en in bij gevallen goede kwaliteit en snelle levering. Prima adress!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering, formaat komt ruimschoots overeen met de aangegeven maten

Rima

Prima ervaring, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Service gericht, snel en goed verpakt

Onlangs heb ik voor de eerste keer 27 leibomen via Tuinplantenwinkel.nl besteld en in Engeland laten bezorgen. Marc, Sander en Karin hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze service- en klantgericht werken, snel antwoorden op vragen en ook de levertijd was erg snel. Op afstand planten kiezen kan soms lastig zijn zonder de planten in het echt te kunnen bekijken, maar al mijn vragen werden netjes beantwoord (en het waren er best wat!). Ik kan iedereen tuinplantenwinkel.nl aanbevelen die op zoek is naar mooie kwaliteitsplanten. Ontzettend bedankt en ik zal zeker weer eens wat bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Maatvoering beetje misleidend, mooie planten

Mooie planten op zich maar 190 euro voor een Acer van 175 waarvan dan welgeteld 2 takken die lengte halen, is een beetje boeren****** he. Nadeel van niet zelf ophalen maar zou qua vertrouwen niet zo moeten zijn.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling en levering verliep precies zoals ons werd beschreven

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom geleverd. Hopelijk groeit hij ook mooi!

fantastisch bedrijf

fantastisch bedrijf, snelle heel correcte levering, grote collectie al zouden er nog meer vaste planten soorten mogen zijn. Dus zeer tevreden ook over de bezorging, top!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en de planten waren op zeer zorgvuldige wijze voor het transport verpakt. Planten zijn van hoge kwaliteit. Top!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit , kennis van zaken, vriendelijk, redelijke prijs

Dik tevreden en ze doen wat ze beloven

Prachtige volle planten

Altijd met een kar vol naar huis.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering,keurig bezorgd, prima kwaliteit.

Makkelijk te bestellen ,voldoende keuze en snelle levering. Niet duur. Vond het ook fijn dat ik achteraf kon betalen en bij de planten/bomen zat ook informatie over hoe aan te planten en snoeien. Volgende keer bestel ik hier weer.

• Snelheid/Levertijd

goede levering en goede kwaliteit planten

Levering voldeed aan verwachtingen. planten waren nog fris en verzorgd ingepakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel