Aan te bevelen

Mooie planten goed verpakt en op tijd geleverd

Verzorgde kwaliteit planten

Zeer verzorgde en van goede kwaliteit geleverde plantjes

• Snelheid/Levertijd

Alles netjes en goed afgeleverd

Ben zeer goed te spreken over de aflevering van mijn bestelling

prima,

alles werd netjes afgeleverd om afgesproken plek en tijd. prima

zeer tevreden

zeer tevreden

Prima winkel

Goede prijzen en veel keuze. Levering netjes. Nu nog afwachten hoe het er volgend jaar bij staat.

• Snelheid/Levertijd

Kundig in planten en super in service!

De bomen die ik besteld had waren goed ingepakt en een paar dagen eerder geleverd dan verwacht. Eén boom had helaas alsnog wat beschadigingen opgelopen. Deze werd zonder problemen de dag erop verwisseld voor een nieuwe boom. Verder heb ik een vakkundige uitleg gekregen hoe ik deze het beste kon planten en de boompaal kon plaatsen. Al met al ben ik zeer tevreden over de kundigheid en servicegerichtheid en zou ik mijn volgende bomen zeker weer bij hun bestellen!

Boven verwachting

Normaal ben ik erg sceptisch om planten via internet te bestellen. Echter communicatie is duidelijk, snel en keurig afgeleverd in een stevige doos met planten die er nog fris en goed uitzagen. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Alles gaat volgens plan,vriendelijke bezorger!

Prima planten

Netjes afgeleverd. Goede kwaliteit planten en veel keuze in de webwinkel.

Uitstekende vriendelijke levering!

Goede levering, keurig verpakt. Planten zien er gezond uit. Top!

• Snelheid/Levertijd

Alles is afgeleverd op de voorziene plaats en op de vermelde dag.

prima!

Snelle levering,planten goed verpakt in prima staat.

• Snelheid/Levertijd

mooie keuze en prachtige planten

Alle planten worden met grote zorg geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten. Bestelling wordt neergezet, als je niet thuis bent, op de afgesproken plaats

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk bestelproces, snelle afhandeling, kwaliteit planten heel goed

Prima.

Online mijn bestelling gedaan en alles is keurig netjes thuis afgeleverd, ook de struiken zagen er netjes en fris uit, De communicatie was ook duidelijk en alles keurig op afspraak.

snel en op afgesproken tijd netjes afgeleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding

snel en op afgesproken tijd netjes afgeleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding

• Snelheid/Levertijd

Alles was perfect verzorgd, de planten zagen er goed uit en waren netjes verpakt.

Erg mooie planten

Ik had voor het eerst bij Tuinplantenwinkel besteld, o.a. 3 stuks hydrangea paniculata maat 100/125. Deze waren bij levering echter veel groter dan ik had mogen verwachten; zeer volle planten, en goed verzorgd door de kweker. Maar alle bestelde planten waren echt mooie exemplaren. Ze konden niet beter. Alles was met zorg ingepakt in grote plastic tassen én dozen. Ik zal niet aarzelen hier nog een keer te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel. Goede kwaliteit en service

Het was even wachten op de beukenhaag met blote wortel. Maar toen die voorradig waren was de bestelling zo geplaatst en binnen een paar dagen compleet geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar met een kwalitatief goed product

duidelijke website, goed product met levering binnen de aangegeven tijd

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit tegen scherpe prijs

Zeer correcte levering conform afspraak. Mooie planten en prima kwaliteit

goede service

• Snelheid/Levertijd

Levering was snel en netjes. Chauffeur had een briefje in de bus gedaan waarom hij het op mijn pad had gezet en niet op de natte grond.alles netjes stevig verpakt. Top services

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel