Uitmuntende service! Voor, maar ook NA levering van je artikelen.

Niet alleen is de gehele orderafhandeling en levering als zeer professioneel en vriendelijk te omschrijven, maar de after-sales service is zo mogelijk nog beter. Mochten er problemen zijn, uiteraard meestal niet, maar bij mij ging er iets mis, dan wordt dit zonder enige verdere discussie razendsnel en wederom zeer vriendelijk en professioneel opgelost. En zo hoort het eigenlijk ook. Voelt prettig! Zeer goed bedrijf !!!

Top service!

Goed advies, meedenken, afspraken nakomen.

Goede producten

Nette levering

Blij mee.

Mooie plant, snelle levering.

Ik werd weer heel blij

Deze keer had ik een hele grote bestelling. Alles was weer keurig verpakt. En ik werd weer heel blij van de kwaliteit van de planten. Ook de medewerkers die jullie spullen afleveren zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben een fan.

Geweldige service

Ik ben super blij met met de geleverde planten goede prijs en zeer goede kwaliteit. Alles kwam goed verpakt aan in kratjes deze komen ze nadat je de planten gepoot hebt ook weer netje ophalen. Kan niet anders dan lof spreken!

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus in planten. Positieve ervaring!

Voor ons de eerste keer online, hier diverse planten besteld. De levering was op de aangegeven datum. De communicatie is vlot en duidelijk. Plantjes zien er goed uit en zijn geplant, nu nog even afwachten of ze goed aanslaan. Tot nu toe een hele positieve ervaring!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten die snel geleverd werden

Onze dijk had een opknapbeurt nodig. Vinca minor planten besteld: 150 stuks, geen probleem. Ze werden tegen ee. Goede prijs netjes in dozen ingepakt afgeleverd. Nu nog even aanslaan. ‘maar daar is de groeigarantie die jullie leveren , wel een hoopvolle actie voor.

• Snelheid/Levertijd

snelle, persoonlijke bezorging, alle planten sterk, echt super!

snelle, persoonlijke bezorging, alle planten sterk, echt super!

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie plantjes zeer verzorgd geleverd en uitstekende service door heel vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Eerlijke prijs en nette vriendelijke bezorging.

• Snelheid/Levertijd

goed vlotte levering van mooie struik

zie bovenstaand

Snelle verzending, mooie planten

Zeer blij en tevreden met de planten en de service. De planten zijn snel geleverd. Ze waren wel allemaal wat klein, maar dat groeit wel.

gweldige aankoop

Bestelling was vlot geleverd netjes en goed verpakt. Aardige bezorger en een goese tijdlijn planning

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, service en levering

Mijn bestelling is snel geleverd, was zorgvuldig ingepakt en het was fijn om datum en tijd van levering te kunnen volgen, dat kwam ook precies uit, top!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en adequate bezorging!

Zie boven

Prima geregeld

Keurig op de afgesproken plaats afgeleverd. Hoe de plantjes het doen is afwachten.

De service is fantastisch

De planten werden in een doos gebracht en zagen er goed uit. En de service van tuinplanten.nl vind ik geweldig. Ik ga zeker nogmaals bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische servies mooie planten en prima bezorging

Super goed

• Snelheid/Levertijd

Ik was zeer aangenaam verrast door de manier waarop de planten geleverd zijn. Er was een duidelijke track and trace waarbij je kon zien waar de chauffeur was en ongeveer wanneer die bij jou kon zijn. De planten werden keurig, ieder apart verpakt met een aantal in een doos aangeleverd. Ze zagen er gezond en fris uit. Nadat vrienden ook die goede ervaringen hadden meegemaakt, durfde ik het aan zo online te bestellen. Ik kan het iedereen aanraden bij tuinplantenwinkel.nl te bestellen. Er is een erg groot assortiment aan planten. Jullie zijn top!

super service !

Gemakkelijk om te bestellen, groot aanbod, correcte levering, goed en proper verpakt, mooie kwaliteit van de plantjes.... echt een super service ! bedankt !

Prima prijs/kwaliteit

Hoogstam pruimenboom gekocht met alle aanplantproducten en -grond. Duidelijke communicatie over de levering. Erg tevreden!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Al vaker bij hun op locatie planten gekocht. Altijd sterke en mooie planten! Vanwege de grote bestelling nu ook laten leveren. Prima service! Milieu bewust door met elektrische voertuigen te rijden en wisselemballage te gebruiken die ze ook snel weer ophalen. Top!

Fijne (web)winkel

Veel keuze, goed advies, snelle levering!!

Zeer aangename ervaring

Snelle levering met extra infofiche geleverd. Ik zou het zo nog eens doen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.