Prima webwinkel!

Duidelijke website, goede uitleg, makkelijk te bestellen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bezorging,heel goed verpakt, prima planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, snel in huis

Twee planten besteld en die waren er op de aangekondigde dag. Door de eigen bezorgservice waren de planten mooi rechtop vervoerd. De planten hadden een mooi formaat en goede wortels. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd weer zeer tevreden

Al vele planten (volledig tuin nieuw aangeplant) gekocht bij Tuinplantenwinkel. Keurige bezorging, zeer goede service en mooie platen. Voor de zoveelste keer zeer tevreden. Chapeau Tuinplantenwinkel!!

• Snelheid/Levertijd

Gewoon super geregeld van assortiment tot bestellen en levering.

Erg tevreden, mooie planten, goede service in alles, meedenken.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit en keurig netjes geleverd.

de bloembollen leken mij van goede kwaliteit en zijn prima afgeleverd met plantinstructies erbij.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende behandeling en uitvoering van de bestelling.

De bestelling werd snel in behandeling genomen en de geleverde struiken en bomen zagen er uitstekend uit. De spullen waren zorgvuldig en heel goed verpakt en uitstekend afgeleverd. Nergens een minpuntje. Alle lof voor tuinplantenwinkel.

geweldig gewoon!

al een keer of 6 besteld en best veel! iedere keer zoals afgesproken geregeld en mooie planten !

Heel fijn!

Ik had vier frambozen en twee bramen besteld. Uitstekend en zeer snel geleverd. Een aanrader. Volgende keer weer!

Vlotte levering!

Bomen (leiboom) die ik besteld had waren vlot geleverd en waren heel mooi!

alles dik in orde

eerste keer dat ik planten on line bestelde en alles was ok

Keurig verzorgd

Planten waren keurig verpakt en voldeden aan de verwachting. Ook fijn dat je kan aangeven waar ze de planten neer kunnen zetten zodat je niet perse thuis hoeft te zijn. Heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Zeer profesioneel. Scherp geprijsd. Vriendelijk!

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten gratis thuisbezorgen!

Overzichtelijke website, snelle levering super kwaliteit. Tegen iedereen kan ik zeggen DOEN prima kwaliteit voor een prima prijs. Groeten uit Wijngaarden

• Snelheid/Levertijd

Alles stond netjes klaar toen ik het op ging halen

Snel bezorgd.

Aardige bezorger, snelle levering.

Execellent

The delivery was fast and timely. All the plants were carefully and thoroughly packed. The package came in good order. I am completely satisfied with the quality of plants and the service.

Goed en netjes

Netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus, snelle levering en alles goed verpakt

Een uitgebreide website met duidelijke beschrijving en foto's van de planten. Er is voldoende keus. De planten werden snel en netjes afgeleverd. Super.

• Snelheid/Levertijd

Mooie fruitbomen en verzorgde levering!

Hele mooie hoogstam fruitbomen, en een mooie verzorgde levering. Ook de corona regels werden perfect nageleeft bij levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima website, service én plantmateriaal!

We zijn erg tevreden met de snelheid van levering van de struiken en planten. We hadden best een grote order maar alles zat er, super goed verpakt, in één keer bij. En het meest belangrijk: mooi plantmateriaal. Een aanrader!

Planten geleverd op afgesproken tijd goed verpakt

Planten geleverd op afgesproken tijd goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Boompje ziet er goed uit. Hoop dat hij aanslaat :)

Helemaal netjes

Heel netjes volgens afspraak geleverd

prima kwaliteit

Prachtige planten perfect afgeleverd. Alles volgens afspraak!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel