geweldig

mooie planten, perfect verpakt en gebracht

Betrouwbaar en snel

Wij hebben twee mooie bamboes afgeleverd gekregen. Voldoen aan de maten zoals beschreven en mooi vol. Stonden keurig op de afgesproken plek toen we thuiskwamen. Echt een aanrader zo je wat grotere planten te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

bestellen en bezorgen tot in de tuin, beter kan het niet

Was wat huiverig om planten via internet te bestellen. Tuinplantenwinkel.nl heeft bewezen dat dit bij hen in goede handen is, prachtige mooie planten geleverd gekregen!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende levering en super planten!

De site is erg overzichtelijk, de informatie betreffende de planten is uitstekend. De planten werden in stevige dozen bezorgd en zagen er fantastisch goed uit

• Snelheid/Levertijd

Een heel goede service en planten van zeer goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keuze, mooie planten en snelle en juiste levering volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en goede kwaliteit planten

Na bestelling snel bezorgd in goed overleg email alle plamuurmes zijn goed aangeslagen

• Snelheid/Levertijd

Super service en mooie planten.

Correcte levering met duidelijke uitleg bijgevoegd zodat je de planten op de juiste manier aanplant en ook goed aangaan. Wat de planten betreft; wederom mooie sterke planten met juiste hoogte zoals omschreven. Alles netjes verpakt en bezorgd door zeer vriendelijk chauffeur.

zoals altijd perfecty

goede service, prima planten

Prima bedrijf

Snelle levering, prima producten

Beter bestaat niet!

De besteling en de levering hebben foutloos verlopen. Ik vond de manier van het sturen van de plantinstructies fantastisch. Dank u! Ik heb wel een suggestie dat een manier is gevonden om de wortels te beschermen zonder de gebruik van plasticzakken en plasticverband. Misschien kan een extra jutezak gebruikt worden. Indien het kost een probleem is, misschien een bijkomende aanbieding op de website om natuurlijke en biologische verpakking te gebruiken tegen een betaling kan gebruikt worden. Ik zal het zeker selecteren met een bestelling. Hartelijk dank!

Klasse bedrijf!

Mijn bestelling was wederom snel binnen, van zeer goede kwaliteit en prima verpakt! Een extra pluim verdient de bezorg(st)er: Ik was vroeg opgestaan, omdat ik wist dat de bezorg(st)er zou komen. Toen ik om half negen mijn krantje ging halen, stonden de dozen met de planten netjes bij de achterdeur! Hij/zij was al geweest en had ons niet wakker gebeld: super attent!

• Snelheid/Levertijd

Mooi op tijd en goede kwaliteit zoals gewoonlijk.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering , eigen bezorgdienst , goed assortiment !

Meerder keren al besteld. Je kunt aangeven waar de bezorger de planten e.d neer kan zetten ( je hoeft dus niet thuis te blijven ) Prettig is ook de eigen bezorgdienst , avond ervoor een berichtje dat ze de volgende dag komen bezorgen . Had zelf een foutje gemaakt bij het online bestellen, krijg netjes een mail daar over , zodat ik het alsnog kon rechtzetten. Kortom een fijne zaak !!

Gewoon perfect

vriendelijk en niet duur

Helemaal tevreden!!!

Snel geleverd en mooie planten.

Alles tip top in orde.

Levering en planten tip top.

Geweldig en perfect

Klantvriendelijk en planten zijn van een goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit bomen en snelle levering

Goede service, goede kwaliteit bomen en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Super, krijgt wat is beloofd

2 boompjes besteld. Netjes verpakt en snel bezorgd. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Ben zeer tevreden en zal wellicht nog vaker wat bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring, na de bestelling waren de plantjes er snel. Zaten keurig verpakt en zagen er goed uit. Vriendelijke bezorger.

SUPER

Snelle en goede levering .prima verpakt en de kwaliteit is geweldig.

• Snelheid/Levertijd

Ondanks de coronatijd netjes en snel geleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel