Goede kwaliteit, niet duur en uitstekende service!

Betrouwbaar adres voor tuinplanten van goede kwaliteit en voordelig in prijs. Levering wordt gedaan door vriendelijke en vakbekwame mensen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten, goed verzorgd en keurig bezorgd

bovendien eerlijke prijzen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goed ogende plant

Ik had een Perzikboom besteld. Deze is snel geleverd, goed verpakt met uitleg over verkleuring van blad voor wie dit niet helder heeft. De plant zat ook in een pot van afdoende grote, waardoor de wortels nog natuurlijke vormen hadden.

Tijdig en netjes geleverd

Goede website, goede prijs/ kwaliteit. Netjes conform levertijd geleverd. Bezorger plaatste levering Asscher huis zoals ik aan kon geven bij bestelling.

• Snelheid/Levertijd

tevreden over de planten als over de levering

ik was al een tijdje op zoek naar bepaalde planten die bijna nergens verkrijgbaar waren. netjes afgeleverd op de vooraf besproken plaats.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en netjes verpakt

Met de XL+ planten staat er meteen een mooie plant in de tuin. Netjes tot in de tuin gebracht.

Super service!

Top kwaliteit planten, super service, alles naar wens verlopen.

Fijne tuinplantenwinkel

Al enige tijd mijn vaste tuinplanten(web)winkel! Zeker aan te bevelen.

Goede planten

Bezorging tip top in orde en ook de planten zien er goed verzorgd uit

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en perfecte levering. Zeer goede planten!

Voor herhaling vatbaar! Vlotte , vriendelijke levering en goed materiaal!

Top service!

Keurig bedrijf die goeie planten en bomen levert. Geven garantie als er iets dood is gegaan. Ik ga hier zeker weer planten of bomen bestellen. Wij zijn zeer tevreden.

uitstekend

mooie planten en keurig afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede levering.

De planten ( geraniums) die ik kreeg waren weer goed doorworteld en zien er mooi uit. Direct gepoot met wat potgrond erbij. De vorige levering van buddleja blue chip staat er nu vier maanden en zijn goed aangeslagen. Ze krijgen veel lof van buurtbewoners en natuurlijk heb ik verteld waar ik ze kocht. Ook fijn dat jullie een eigen bestelservice hebben.

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit planten en goede service.

Goede kwaliteit planten

Mooie kruis- en fazantenbes ontvangen. En netjes op tijd en goed ingepakt geleverd

Prima materiaal netjes geleverd

Goede Planten keurig verpakt, netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

Een hele fijne ervaring bij deze bestelling

Nette en duidelijke website. Alles is netjes geleverd: ze hebben een eigen bezorgdienst wat fijn is om te weten als je "levende" producten besteld. De planten waren goed ingepakt/beschermd. Ik ben dan ook zeer tevreden en zou deze website dan ook aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

prima kwaliteit en snelle levering

altijd prima. al veel bestellingen gedaan voor mijn nieuwe tuin.

Efficient

Altijd kwaliteit planten. Thuis bezorgd in 2 tot 4 dagen en ook op Zaterdag.

• Snelheid/Levertijd

Heb hier vele malen wat besteld en alle planten doen het prima. Ok zeer vlotte afhandeling van vragen en altijd levering zoals afgesproken. .Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, alles in orde

Amber leibomen Classic, pakket van 2 besteld. Kwamen twee dagen later al binnen. Met twee zakken aanplantgrond, palen, bevestigingsmateriaal en handleiding. Alles top geregeld. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed verzorgd en snel bezorgd.

Zeer zorgvuldig verpakte planten met uitleg over de 'staat' van de planten.

Goede planten supergoed bezorgd

weer blij met de mooie beukenhaagjes

Top planten!

Super mooie planten en fijne lever service van tuinplantenwinkel.nl

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel