Uitstekend!

De bestelde planten werden prima door een vriendelijke meneer op de plaats gezet waar ik ze hebben wilde! De planten waren goed verpakt en van uitstekende kwaliteit!

altijd prima geregeld.

ik had in een van mijn vorige bestellingen, planten besteld. enkele waren na een paar weken afgestorven. Ik had dit gemeld, en zonder enig protest, hebben ze me nieuwe toegezonden. Dat is toch geweldig. Er is ruime sortering, en voor een prima prijs. Je hoeft zelf, niet met een aanhangertje achter de auto op pad. ze bezorgen het heel netjes, en de chauffeur heeft mijn laatste bestelling zelfs naar achter in de tuin gebracht. toch een 60 meter extra. Dikke 10 voor het geheel.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke webshop. Snelle en puike levering

Betrouwbaar en snel

Hele snelle levering zelfs tijdens corona. Heel vriendelijke chauffeur. Ik kom zeker terug wanneer ik weer planten nodig heb.

Service is top!

Mooie planten en erg goed en zorgvuldig verpakt.

Perfecte levering

Mijn bestelling werd correct en op tijd geleverd. De planten waren in top conditie. De planten doen het super in mijn tuin !

• Snelheid/Levertijd

goede en snelle levering voor een redelijke prijs

ondanks de corona tijd toch snel geleverd en met eigen vervoer De geleverde planten zagen er heel goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Grote keus, duidelijke website, de levering verliep heel goed, de planten en bomen zijn in uitstekende conditie. Super content!

alles op tijd

de levering was correct en vlug. de chauffeur was vriendelijk en hulp baar. we bestellen in het vervolg bij jullie

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website. Levering conform afspraak. Planten zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit zorgvuldigheid en snel. Aardige plantbezorger!

Zie hierboven

• Snelheid/Levertijd

Vlotte afhandeling van mijn bestelling, goed verpakt, zoals afgesproken geleverd ,heel gezonde planten

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf alles netjes geleverd een goed product

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en planten netjes verpakt.

Mooi ruim aanbod en de beschrijving op de site vind ik goed. Informatief, in heldere taal uitgelegd. Ook de videocontent is een plus, dan zie je de planten beter dan op een foto. Dat is wat me deed besluiten om bij Tuinplantenwinkel online te bestellen. Ik kreeg mijn plantjes netjes verpakt in dozen en kreeg tijdig informatie over de stand van zaken over de bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende online shop voor alle soorten tuinplanten.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en keurige bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, zien er goed uit

Van een van de drie Portugese Laurierbomen was de bamboestok tijdens vervoer gebroken. De chauffeur had dit al gezien en heeft ervoor gezorgd dat er na twee dagen een nieuwe bamboestok werd bezorgd. Ik vond het leuk dat ik 12 winterviooltjes erbij kreeg. 4 dagen later zag ik dat ik 29 in plaats van 30 bodembedekkers had ontvangen. Heb een e-mail gestuurd en vandaag werd het bezorgd en opnieuw kreeg ik 12 viooltjes. Ik ga straks weer planten bestellen. Nieuwe tuin dus veel planten nodig.

zeer snelle bezorging

Onze bestelling kwam tijdig binnen. De planten waren netjes verpakt in dozen zodat de planten tijdens het vervoer niet beschadigd konden raken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie frisse plant, snel en goed geleverd. Goed verpakt.

perfect serieus bedrijf

N.a.v. mail keurig en snel beantwoord. Pakket goed verzorgt en aangekomen. Prijs en kwaliteit uitstekend

Meer dan goed

Alltijd alle zendingen prima aangekomen en planten zijn altijd van goede, en beloofde kwaliteit.

Snelle levering conform afspraak

Jullie leveren prima producten en de beschrijvingen overdrijven niet.

• Snelheid/Levertijd

Na een paar komt mijn bestelling.....fantastisch mooie, sterke planten met een stevig wortelgestel. Heel goed apart verpakt, ieder in zijn pot en plastic eromheen. In een grote stevige doos die aan de bovenkant open is. Dus lekker verse lucht erbij! Zeer aardige bezorger, die behulpzaam én aardig is! Op naar mijn volgende bestelling, waarschijnlijk in het voorjaar!

Top (web)service, top assortiment, top

Vertrouwen Belangrijk: aanbod van verschillende grootte van planten

Uitstekend!

Ruim assortiment, overzichtelijke en informatieve website, betrouwbare afhandeling en bezorging, uitstekende kwaliteit planten. Overall een uitstekende ervaring en zonder enige kanttekening of twijfel aan te bevelen!

Snel efficiënt

Bestellen betalen bevestiging leveringen Zo simpel is dat

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel