Geweldig bedrijf dat zijn zaakjes op orde heeft

De helpdesk reageert snel en adequaat. De levering gaat zonder problemen. Het geleverde plantgoed voldoet naar wens net als de vorige levering. Kortom wat wil een mens nog meer?

Goede planten

Planten zagen er gezond uit, goed verpakt!

Fijne duidelijke website

Snelle service, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede bezorgdienst

de planten zijn van goede kwaliteit, goed verpakt en een erg vlotte eigen bezorgdienst. Ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Zeer correct en snel geleverd met zorg

Snelle levering en met zorg verpakt tegen een goede prijs. Houden zo!!!

• Snelheid/Levertijd

Volgende keer weer hier bestellen

Niet de meest sexy site, maar wel: Netjes Snel Goed geprijsd Goede, moeie producten en beter dan wat ik elders op een andere website voor ongeveer dezelfde prijs kocht. Netjes verpakt, geen beschadigingen aan de planten gezien (elders wel) Netjes afgeleverd zonder thuis te zijn zoals ik had beschreven. Volgende keer als ik iets nodig heb ga ik hier weer hier bestellen, toppertje

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, bezorging prima geregeld, echt een aanrader

Alle planten zien er prima uit, alles doet het prima in de tuin. Bezorging in stevige dozen, netjes op tijd, alles prima geregeld

weldaad

Jullie mooie planten zijn zeer welkom in deze moeilijke tijd. Prima kwaliteit en met zorg verpakt Bedankt, ook de aardige bezorger. Vriendelijke groet, mevrouw Nanny Serné

Eindelijk onze boompjes!

Na lang wachten op 1 soort leiboom die maar niet op voorraad kwam maar 2 andere uitgezocht. Waren netjes verpakt, goede communicatie en snelle levering. Heel erg tevreden! Hopelijk volgend jaar fruit uit eigen tuin

• Snelheid/Levertijd

eenvoudige manier van bestellen,snelle levering,prima product

• Snelheid/Levertijd

Keurig bezorgd en verpakt.

Keurig bezorgd en verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige Camelia met heel veel knoppen

Bij Tuinplantenwinkel.nl een Camelia besteld en deze werd keurig op tijd geleverd.Ook de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik beveel dit bedrijf aan om de mooie sortering planten. en correcte levering

Uitstekende bezorgservice!

Planten werden keurig in grote dozen bezorgd op de afgesproken plek.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en volle planten

Ik heb wederom drie grote dozen met vaste planten binnen gekregen. Allemaal zorgvuldig verpakt en het zijn mooie volle planten. Ik bestel al een aantal jaar via tuinplantenwinkel.nl en ik ben altijd tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, tevreden over product, keurig bezorg. Uitstekend.

Via web-site makkelijk te bestellen, tuinplanten zien er goed uit, zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd. Zeer tevreden.

Heel tevreden

Ik ben een vaste klant van Tuinplantenwinkel.nl. Gezonde plantjes tegen eerlijke prijs, altijd binnen 4 dagen geleverd. Heel ruime keuze ook nog. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten uitgezonderd de Portugese laurier

De planten werden goed verzorgd ingepakt bezorgd. Als eerste een doos met planten, daarna twee stuks Portugese Laurier welke er mooi uitzagen hetgeen ik ook tegen de leverancier zei. Daarna nog drie stuks Portugese Laurier welke ik later pas goed bekeek omdat ik met de andere planten doende was. Die vielen me achteraf best tegen. De eerste twee waren mooie volle struiken en de laatste drie aan de schrale kant, dus geen volle struiken. Mbt de levertijd; morgen worden de planten bezorgd is wel een zeer ruime tijdsmarge. Dat kan dus zijn van s,morgens vroeg tot ,s avonds laat.

• Snelheid/Levertijd

Heb vaste planten besteld. Zij kwamen ongeschonden, goed verpakt aan. Zien er gezond uit

Top planten!

Fantastisch mooie planten tegen betaalbare prijs en super snelle levering en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten die goed aanslaan

2x besteld, 2x top

Uitstekende kwaliteit en prijs

Fijn dat er keuze is uit heel veel verschillende en originele planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

In behandeling nemen van order verliep goed en levering was snel. Planten waren goed verpakt en waren goed vochtig. Wel noodzaak om deze z.s.m. uit de dozen, met binnenin plastic, te halen om deze lucht te geven. Maar dat is niet meer dan logisch. Wij hebben de planten binnen 2 dagen allemaal geplant en moeten nu natuurlijk afwachten of deze goed aangroeien. Maar dat weten we eigenlijk pas volgend jaar. Maar met alle regen van de laatste tijd zullen ze in ieder geval nu niet verdrogen. Dozen en plastic waren goed te scheiden, zodat er geen onnodig afval overblijft.

• Snelheid/Levertijd

300 planten kwamen in goede orde bij ons thuisbezorgd. Planten zijn van goede kwaliteit en staan prachtig in onze tuin. Ik heb onze hedera in het voorjaar hier ook besteld en zou hier weer bestellen en het iedereen aanraden!

• Snelheid/Levertijd

de kwaliteit van de planten is, zoals bij elke bestelling, superieur

Ik kocht twintig stuks liriope muscari en 5 viburnum davidii. Ze waren stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Er zat niet één blaadje aan waar iets op aan te merken viel. En dat is altijd zo als ik mijn bestelling thuiskrijg. Chapeau!

Goed geregeld

Heel goed geregeld allemaal. Planten zien er goed uit en alles Klopte!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel