Uitstekende bestel-service en uitstekend materiaal

De levering was okay. Snel en netjes verpakt. De kwaliteit van de planten was eveneens uitstekend. Ik kan Tuinplanten.nl bij iedereen aanbevelen.

Duidelijke website

Netjes verpakt, snelle levering, goede prijzen

• Snelheid/Levertijd

Goede service en planten van uitstekende kwaliteit

Nog maar 1x besteld bij dit bedrijf, maar de service en kwaliteit zijn uitstekend. Als er weer besteld moet worden, kom ik hier zeker terug.

Prachtige planten

Heb op maandag planten besteld, woensdag reeds geleverd, alles netjes verpakt. Mooie sterke planten, alle variëteiten die ik besteld had. Vriendelijke besteller, top service !

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke produktomschrijving, makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en makkelijk een set van drie leibomen besteld met alle zaken die je nodig hebt erbij.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden met deze internetwinkel. Perfecte afwerking en goede mooie spullen

Mooie planten

De planten die we kregen zagen er goed uit. Dit is de derde keer dat we bij Tuinplantenwinkel hebben besteld en we zijn nooit teleurgesteld. De bestelling was uitstekend verpakt en door de Tuinplantenwinkelbezorgdienst aan huis bezorgd. We zijn tevreden klanten.

Goede spullen,prima levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle en nette levering, mooie planten

Bijzonder snel geleverd en mooie planten en bomen. De fruitbomen zelfs al groter dan ik had verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten geleverd.

Jammer dat er geen tijdstip van bezorgen vtv aangegeven word, verder alles Top.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Tijdige levering en volledig aan de verwachting voldoen

Snelle levering en precies wat we ervan verwachtte

perfect

alles was perfect zoals afgesproken was. Op iedere vraag zeer vlug via mail een antwoord en vooral mooi materiaal

• Snelheid/Levertijd

Informatieve website, prachtige planten, perfecte bezorging, achteraf betalen mogelijk. Wanneer ook eenjarige thuisbezorgd worden, komt er nog een sterretje bij.

Top!.

Geweldige service

Zoals altijd helemaal in orde. Vriendelijke chauffeur. Snelle en vlotte afhandeling.

snelle bezorging

PLANTEN DIE JE SUPER GELUKKIG ÉN GEZOND MAKEN

Prachtige planten

Ben ik heel blij mee// zal zeker binnenkort weer een bestelling doen

goede service

Ik vond info op website goed, snelle en keurige bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Perfect geregeld, snelle levering!

Makkelijke site, duidelijke mails over levering en snelle levering. Mooie kwaliteit bloemen/ planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede website, duidelijke uitleg. snelle en correcte levering. Mogelijkheid om aan te geven waar bestelling geplaatst mag worden is super. Bij levering zit er ook nog extra uitleg over de aangekochte plante dewelke zeer nuttig is.

Snelle goede service

Goede planten voor een goede prijs, snel geleverd en een zeer goede communicatie en service. Top!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit bomen en planten keurig geleverd voor een nette prijs

Nooit gedacht dat we tuinplanten en bomen zouden kopen op internet maar bij Tuinplantenwinkel kan ik dat van harte aanbevelen. Goede info em foto's op de website en 'what ypu see is what you get'. Topadres!

• Snelheid/Levertijd

Alles werd goed gecommuniceerd. De planten zien er top uit en zijn via een toptuinder geleverd. Alles klopte, de tijd van levering en de producten. Ook nadat ik een nabestelling had gedaan.

• Snelheid/Levertijd

Goede service Goede producten.

• Snelheid/Levertijd

Prima start van een zakelijke relatie.

Het product is op tijd en goed verpakt aangeleverd. Alle reden om een volgende keer weer voor Tuinplantenwinkel te kiezen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel