Mooie plant, goede kluit, op tojd en vriendelijk geleverd.

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

Ik ben dik tevreden over TUINPLANTENWINKEL.

Alles wordt op tijd geleverd. De mensen zijn erg vriendelijk. Je kan zeggen waar jij je spullen wilt hebben..

• Snelheid/Levertijd

Een deel van mijn rozen boog was niet goed gemaakt. Per omgaande werd een nieuw onderdeel opgestuurd ! Prima service!!!

Netjes afgehandeld

Ik een had een boom besteld. Helaas was hij te groot voor mijn tuin. Helaas heb ik hem terug moeten sturen. Maar ik moet zeggen mijn complimenten voor het snel reageren op mails en dat het netjes is afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd

Als je de planten van jullie hebt geplant heb je echt het idee dat je groene vingers

Komen afspraken na en planten zijn van een uitstekende kwaliteit

goede service

prima goede service

PRIMA LEVERING EN PRIMA PLANTEN

Zeer verzorgde en volledige levering van de bestelde goederen. Alle planten zijn van prima kwaliteit en voldoende geworteld. Wij gaan in de toekomst zeker nog planten aankopen.

Gewoon Super!

al vele bestellingen voor mezelf en vrienden en familie gedaan, altijd goede en mooie planten die worden geleverd.

Goede service!

Fijn contact en gemakkelijk te bestellen en op te halen vanuit Wintelre.

mooie, gezonde planten!

Zoals in de meeste gevallen bij de Tuinplantenwinkel.nl heb ik weer mooie, gezonde planten gekregen. Bedankt ervoor!

Prachtige heideplanten!

Sneller geleverd dan verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige plantjes, die er goed uitzien en een goede maat hebben.

Ik ben zeer tevreden. Dit is onze 3e bestelling.

• Snelheid/Levertijd

prima en snelle levering (en reactie op vragen)

prettige winkel. Bestellen gaat makkelijk, bij vragen via de email krijg je snel reactie. levering gaat ook snel en producten worden netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en een snelle levering

Perfecte website met veel informatie over planten en een zeer prettige zoekfunctie.

Zeer tevreden.

De bestelde fruitbomen zagen er mooi uit. De prijs is heel billijk. De levering was vlot. De website is gebruiksvriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en meer dan voldoende keus!

De specialist!

Correcte levering volgens afspraak

Mooie boom ontvangen op het afgesproken moment

Snel en prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle communicatie en een goed product

Vanuit de winkel werd contact opgenomen o het moment dat de betaling niet lukte. Goede communicatie daarover. De levering was keurig verpakt en de planten waren gezond.

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd en goede service

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Uitstekende kwaliteit van planten en snelle levering

Zeer positief, doe zo verder.

• Snelheid/Levertijd

Heel goed op tijd gebracht en achter gezet hartelijk dank

• Snelheid/Levertijd

Wij waren enorm onder de indruk van de vlotte levering, het opvolgen van ons verzoek om de bomen op de oprit te plaatsen, de zorgvuldig ingepakte bomen en alle bijgeleverde "accessoires", het duidelijke stappenplan om de bomen op de juiste manier te planten en de verdere manier van installeren. Zo is/wordt het zelfs voor een leek heel gemakkelijk om twee bomen te planten zonder veel gesjouw en gedoe. Kortom, wij zijn zeer tevreden en hebben jullie inmiddels aanbevolen bij anderen. Wij gaan jullie niet meer vergeten!! Ger en Ivonne Reijnders

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, veilige goede levering

Wat fruitplantjes en boompjes besteld. De website is heel duidelijk met een uitgebreide beschrijving zodat je zonder de planten in het echt te zien toch een goed idee krijgt van wat je kunt verwachten. De levering was netjes, op tijd, keurig ingepakt, van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment, hele goede service!

Bij bestelling ging er technisch iets fout, maar met een persoonlijke bevestigingsmail geregeld. Plantjes werden in goed verpakte dozen gebracht volgens afspraak en tijdsspanne! Ivm medische redenen was dit een geweldige uitkomst! Plantjes zitten inmiddels in de grond, die kunnen gaan groeien. Voor de andere delen van de tuin bestellen we weer hier! Helemaal blij mee!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel