Prima levering. Mooie kwaliteit plantjes

Het is precies zoals ik hier boven beschreven heb, snelle levering en mooie kwaliteit plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Planten snel geleverd en in goede staat

Kwaliteit!

In vergelijking met andere plantenwinkels, hier wel een zeer mooie en frisse Trachycarpus Fortunei ontvangen. Dankzij het eigen transport worden de planten ook zonder schade geleverd. Prima service en kwaliteit.

Snel

De planten waren van goede kwaliteit en snel geleverd. Inpakken kan iets beter

Perfect!

wederom perfect, makkelijk, snel & overzichtelijk. Vriendelijke chauffeur en netjes ingepakt. Het is jammer dat de tuin inmiddels bijna vol staat, maar wij komen zeker terug.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en prachtige planten!

Super goede attente en nette service en fantastische planten, erg blij mee en zeker voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Alles was keurig verzorgd . prima verpakt.

Vlotte levering, keurig in een doos, konden het zo planten. en als we wilden ook nog even laten staan.omdat het in potten zat.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment, prachtige planten en prima prijzen

Alles wat ik zocht was beschikbaar, netjes afgeleverd in de tuin in kartonnen verpakkingen en super kwaliteit! Duidelijk frisse planten, siergras en bloemen. Alles voor de hele tuin hier besteld, aanrader.

Alles goed verlopen.

Heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery and beautiful plants!

Really nice plants! this service is fast and well organized so I got my plants in a couple of days. In addition, the website gives a lot of useful information how to take care of them once delivered.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en goed verpakt

De aflevering was ruim binnen de beloofde levertijd en de planten waren goed verpakt. Ze staan ondertussen in de tuin en slaan goed aan.

Mijn favoriete tuinplantenwinkel.

Mooie website met veel info, ook handig om later nog eens te bekijken voor snoeiwijzen, verzorging etc. Erg veel keuze voor heel redelijke prijzen. Soepel bestelproces, en snelle levering door vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Uitstekende kwaliteit planten die duidelijk met veel zorg zijn verpakt door het bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snel geleverd.

Op de website konden we heel gemakkelijk vinden wat we graag wilden hebben.

Kei goed

gewoon goed

• Snelheid/Levertijd

Prima service, beter dan verwacht

Omdat de bestelde maat niet op voorraad was, hen ik gratis grotere maat gekregen. Planten prima kwaliteit

Goede kwaliteit en garantie

Goede duidelijke website met nuttige informatie over de planten. Levertijd en kwaliteit van de planten was prima in orde. De aangroeigarantie is een plus, maar lijkt tot nog toe niet nodig.

Gewoonweg perfect!

Van het bestelproces, de informatie op de website, de communicatie met de klantenservice tot de bezorging was alles perfect geregeld. Een zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt. Kan het iedereen aanraden.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling is op de juiste dag bezorgd. De bezorger was vriendelijk en het was geen moeite om de bomen achter in de tuin neer te leggen.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatieve gezonde planten en veilige bezorging

Ik heb nu een aantal keer bij jullie besteld en iedere keer blijkt jullie professionaliteit. Gezonde planten die met zorg worden afgeleverd.

Mooie planten, snelle levering

de planten zijn van goede kwaliteit, netjes en zorgvuldig verpakt, en snel geleverd.

zoals altijd goed

wederom goede en snelle service. Vriendelijk personeel. Gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en netjes afgeleverd

Prima planten Levering netjes in dozen bij deur gezet

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede service

Voor de 2e keer besteld en dat zal beslist niet de laatste keer zijn. Heel mooie planten voor een goede prijs en goed verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van prima product

Snelle, keurige aflevering van een goed verzorgt product door een vriendelijke transporteur.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Tuinplanten is normaal gesproken niet een product dat ik online zou bestellen. Ik had dat hiervoor ook nog niet eerder gedaan. Ik zocht echter een specifieke plant in een bepaalde hoeveelheid en was daarvoor op het internet aan het kijken. Ik wist wat de stuk prijs van deze plant is in het tuincentrum. Toen ik zag tegen welke scherpe prijs Tuinplantenwinkel.nl deze kon leveren besloot ik toch de gok te wagen en online mijn bestelling te doen. Ik was positief verrast. Planten werden keurig thuis afgeleverd door een eigen bezorgdienst in een speciale verpakking. De planten zagen er prima uit en voldeden aan mijn verwachting. Ik verwacht in de toekomst zeker nog vaker planten te bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel