Planten zien er fris en goed uit en zijn prima verpakt.

De planten kwamen netjes aan. Ik had een boompje op stam. Die stam was keurig beschermd met karton. Planten waren netjes verpakt en zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Produkt prima, snel geleverd.

Produkt prima, snel geleverd.

Prachtige planten!

Al een aantal keer besteld. Altijd mooie planten ontvangen die het ook goed doen. Vriendelijke bezorgers. Goede service en snelle levering.

geweldig super planten en super verpakt

geweldig super planten en super verpakt

• Snelheid/Levertijd

Bij tuinplantenwinkel ga ik nog bestellen.

Overzichtelijke website, correcte levering, goed verpakt, mooie planten, vriendelijke chauffeur.

Perfect!

De planten waren van uitmuntende kwaliteit en in perfecte staat verpakt en geleverd! Chapeau

• Snelheid/Levertijd

Mijn 3e bestelling werd correct op de afgesproken tijd afgeleverd. De geleverde kwaliteit was, zo als ook vorige leveringen, weer uitstekend. Nu nieuwe bestelling winterheide plaatsen

• Snelheid/Levertijd

Top firma. Ik blijf hier bestellen.

Mooie planten. Uitstekend verzorgd. Fantastische transportfirma.

Goede en snelle service

Planten en bomen op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Vlot en prachtige kwaliteit planten

Heldere communicatie, heel veel keus, snelle levering, zorgvuldig verpakt en topkwaliteit planten! Heel veel dank.

• Snelheid/Levertijd

Fijne manier om precies de plant te krijgen die je zoekt!

Ik wilde graag een wijnstok en bamboe. Bij het tuincentrum lastig te vinden en/of duur. Tuinplantenwinkel was een uitkomst. Met zorg ook verpakt en geleverd. Ik had de planten wel ietsje groener verwacht, maar daar ga ik nu zelf met plezier voor zorgen!

• Snelheid/Levertijd

Precies op afgesproken tijd, mooie planten

Mede door goede informatie bij een bezoek aan het tuincentrum hebben we beplanting voor de tuin besteld. Op vragen per mail werd snel en adequaat geantwoord, zelfs in het weekend. Alles werd op tijd en netjes verpakt geleverd! Het ziet er allemaal keurig uit.

Mooie planten

Correcte servies

prima service

prima service

Super snelle levering

De planten zijn super snel bezorgd ondanks de melding dat door COVID-19 de levering vertraagd zou kunnen zijn. En de planten zijn keurig verpakt om schade aan de planten te voorkomen.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering van de bomen en struiken

De bomen en struiken zien er erg goed uit. Levering is goed , het is niet helemaal ingepakt zoals ik bij andere winkels wel eens heb gehad.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling is keurig netjes afgehandeld. Meteen een bevestiging van de bestelling ontvangen en 4 dagen later bericht dat de bestelling verzonden was. Een dag later werden alle planten, In prima staat en keurig verpakt, afgeleverd. Inmiddels staan alle planten in de grond en heeft de voortuin een metamorfose ondergaan!

Prima levering en product

Stipt op tijd en alles naar wens

• Snelheid/Levertijd

Snel, accuraat en kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit planten. Jammer dat ik geen eenjarige plantjes (viooltjes) via de bezorgoptie kan laten komen

Heel erg goed

Vlotte afhandeling en hele goede bezorging. Alles volgens afspraak.

Werkelijk prima

Vandaag besteld, overmorgen afgeleverd door een vriendelijke chauffeur, die trots was op het geleverde product. Prima planten in een uitstekende verpakking. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gewelige service

Ik had bij mijn bestelling enkele extra wensen, deze zijn heel goed door tuinplantenwinkel uitgevoerd. Sjapoo

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Voor de zoveelste keer hier planten besteld. Super netjes verpakt. Alle planten zijn in prima conditie.

Verzorgd.

Keurig verpakt en vriendelijke chauffeur.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel