snelle reactie, zeer mooie volle planten!

Zeer goed. Zeer mooie planten voor een hele goede prijs.

Top bedrijf, top planten

Planten en struiken weer top geleverd. Netjes stuk voor stuk in dozen met eigen koerier. Achter de poort in de tuin gezet, hoefde zelf dus niet te slepen. Zo zie je direct ook de kwaliteit van de aankoop. En die is top. Bij sommige andere bedrijven zitten de planten in een doos gepakt met stro ertussen en worden door post NL afgeleverd. Tuinplantenwinkel doet dat dus veel beter en meer service. Ook vaak goedkoper en met zeer mooie planten. Nu al 4x hier besteld en ik kan het van harte aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten, snelle levering.

Ik bestel veel tuinplanten bij Tuinplantenwinkel. Goede planten, uitleg en prijs. Supersnelle levering via eigen vervoersdienst.

geweldig

Goede communicatie, komen afspraken na en prima planten

Uitstekende kwaliteit!

Al meerdere keren besteld en altijd die beste kwaliteit van planten aangevreten. Ook zeer interessante prijzen, vergeleken met andere sites + vriendelijke bezorging. Topper!

ervaring

Uitstekende servicekwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Aan het eind de boom moest terug. Ze hebben snel geholpen via email en snel de booom terug gehaald.

• Snelheid/Levertijd

Goed en snel geleverd en een goede kwaliteit !

Eerste kennismaking was gelijk raak ! Zie boven !

• Snelheid/Levertijd

Komen afspraken na en goede kwaliteit

Goed verpakt en tijdig bezorgd.

Zo is internet bedoeld!

- prettige prijs - duidelijke site - snelle levering - prima verpakking

• Snelheid/Levertijd

Heel goed verpakt en snelle levering

Voor de eerste keer besteld maar heel tevreden dus nog n keer n bestelling gedaan.

Heel tevreden

Heel goeie service, contacten en snelle levering. De planten zelf zijn heel proper en correct verpakt voor transport. De chauffeur was trouwens ook super vriendelijk. Een echte aanrader.

goede planten en fantastisch ingepakt zeer tevreden

goede planten en fantastisch ingepakt zeer tevreden

Makkelijk te bestellen

geweldig

snel geleverd, netjes ingepakt. prima.

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijk personeel en correcte levering

Mooi tuincentrum

in een woord geweldig

mijn tuinplanten voortreffelijk verpakt en verzorgd

Helemaal goed

Dit was voor mij eerste keer dat ik buitenplanten online had besteld. Ik wist niet hoe dit aangeleverd zou worden en hoe lang dit zou duren. Ondanks corona tijden is dit snel aangekomen, de planten waren super goed ingepakt en de planten zagen er goed uit. (ze zien er nog steeds goed uit) . Het is nu een week verder. De bezorger was ook vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

De moeite waard om hier te kopen!

Stevige plant, correcte prijs/kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en correcte levering.

Geleverd product komt overeen met wat je denkt besteld te hebben. Correcte en vlotte levering.

Mooie Classic leibomen Amberboom

Wauw! Goede klantenservice. Ik kreeg snel en uitgebreid advies. Overgegaan op bestellen... Wat een mooie volle En gezonde bomen kreeg ik binnen (Ik had iets van 5-10 kleine takken verwacht, maar niks is minder waar) en alles zo goed verpakt en neergezet. Het geld dubbel en dwars waard. Helemaal verliefd op deze bomen. Ze geven onze tuin een hele nieuwe look and feel. Mijn man (die normaal niks om planten en bomen geeft was diep onder de indruk). Ik vind het klantcontact echt bijzonder! Ze nemen echt de tijd voor je, super vriendelijk en de bomen zijn met liefde opgekweekt. Dat kun je gewoon zien. We bestellen zeker weer! Een dikke 10! En dat maak ik bijna nooit mee.

Prima plantjes, keurig ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs kwaliteit en service.

Heideplantjes besteld, snel geleverd, goed en stevig verpakt.

Zeer tevreden!

Snelle levering en alles netjes ingepakt. Plantjes zijn goed gehydrateerd en zien er gezond uit.

Kwaliteit

de planten die wij bezorgd kregen waren van heel goede kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel